Kukaan tuskin muistaa kuinka pari vuotta sitten harmittelin beigestä DKNY:n laukusta hajonnutta lukkoa ja huhuilin (tuloksetta) apuja ongelmaan. Kävin kysäisemässä asiaa silloin suutarilta, mutta sain vastaani päänpuristeluja ja niinpä asia sitten jäi, ja niin pitkälti kyseisen laukun käyttökin. Muutaman kerran toki senkin jälkeen käytin laukkua, mutta kyllähän hajonnut kiinnityssysteemi vaikutti ja laukku on seissyt nämä pari vuotta lähinnä kaapissa. Suurta saamattomuutta (oikeasti, en edes tajunnut ennen blogihistorian selailua, että siitä on jo kaksi vuotta!) mitä ilmeisimmin, mutta en sitten tullut kysyneeksi toista mielipidettä tai muutenkaan osannut päättä mitä laukulla teen. Sitten sattuma puuttui peliin. Korkkarini olivat nimittäin korjattavana Kaivokadulla sijaitsevassa suutarissa ja kun olin niitä noutamassa tajusin vasta ovella, että hei, mullahan on se rikkinäinen laukku juuri sinä päivänä käytössä. Niinpä palasin ja kysyin Alladinin suutarin mielipidettä eikä mennyt kuin hetki kun eteeni oli kaivettu kaksi hämmentävän hyvin laukkuun sopivaa suljinta, ja niin, eipä ole enää laukku rikki!

dkny bag

Harmitti, etten ollut tajunnut kysyä aiemmin, mutta samalla olin onnellinen, että ratkaisu löytyi. Tämä, mihin päädyin sopii laukkuun erinomaisesti (lisäksi työn jälki oli ihan priimaa, ei huomaisi, että hajonnut pala on irrotettu ja uusi asennettu, ja hintaakin van parikymppiä). Sävyissä on pieni ero, mutta se ei todellakaan haittaa, sillä laukku pysyy nyt napakasti kiinni ja on taas kunnolla käyttökelpoinen. Kiitos korjauksen, se pääsikin reissulle mukaan lomalaukuksi ja tulee näkymään monessa reissuasussa matkablogin puolella kunhan saan kuvat purettua. Olen tähän asti haahuillut suutarista toiseen vähän sen mukaan, mikä on sattunut reitin varrelle, mutta näiden kahden (kenkien ja laukun) paikkauksen myötä taidan jäädä vakiasiakkaaksi!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Oi, mahtavaa! Täytyy itsekin käydä tuolla näyttämässä paria laukkua! Yhtä clutchia toinen suutari jo vähän fiksaili, mutta haluaisin vielä toisen mielipiteen. :)

Vastaa

Suosittelen tällä kokemuksella kyllä lämpimästi tuota suutaria! Just tänään on muuten aikomuksena kiikutta kengät ja vyö Alladiniin korjattavaksi :)
Ja tämän laukunkorjausprosessin kautta opin kyllä, että toisen mielipiteen kysyminen ehdottomasti kannattaa :)

Vastaa

Höh, ei tuollakaan voitu tehdä kaikille enää enempää kuin mitä sille on jo tehty. :(

Vastaa

Heh, tuo kommentti oli siis minulta tuosta laukun kohtalosta!

Vastaa

Voi ei! Onpa harmi, etteivät voineet auttaa :(

Vastaa

Tuo on minun vakisuutarini ja täytyy todeta, että aina on löytynyt ratkaisu ongelmaan oli kyseessä kengät, laukku, vyö tai melkein mikä tahansa! =)

Vastaa

Onpa kiva kuulla! Tämän kokemuksen perusteella olin kyllä tosi tyytyväinen ja juuri täänään viemässä sinne lisää korjattavaa :)

Vastaa

Kiva kuulla, mulle just suositeltiin piipahtamaan tuolla, kun kysäisin Sellon suutarin mielipidettä yhteen vintagelaukkuun, josta on vetskari ihan tuusana. Pitääkin ottaa se nyt mukaan seuraavan kerran keskustaan suunnatessani! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.