Varsova on koettu ja matkakuvat purkamatta. Tarkoitus oli tehdä se tänään, mutta suunnitelma meni uusiksi kun läpi päivän vaivannut outo olo sai seurakseen kuumeen ja nyt makaan vetämättömänä sängyssä. Tällaisia kotiintuomisia reissulta juuri kaipasinkin. Noh, jos jotain hyvää, niin siitä onkin ikuisuus kun viimeksi olen ollut kipeänä, joten ehkäpä tämäkin menee nopealla levolla. Toivotaan ainakin. Niinpä ei maisemakuvia vaan asukuvia, jotka ehdin ladata koneelle jo reissulla, joten voin tämän päivityksen jälkeen jatkaa sitä, mitä olen tehnyt siitä asti kun tulin töistä kotiin; Netflixin koomaista tuijottamista.

Asussa muuten reissulta ostamani collegepaita, joka oli ihastusta ensi silmäyksellä. Niin sievä, olematta kuitenkaan liian pikkutyttömäinen. Eli sairastumisen ohella jotain kaunistakin kulkeutui matkassa mukana kotiin!

Mekko: & Other Stories / Pusero: Clockhouse / Laukku: Marc Jacobs / Nilkkurit: Ten Points
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Pikaista paranemista :)

Vastaa

Kiitti! <3

Vastaa

Kaunis pusero, sopii hyvin tuon mekon kaveriksi :).
Pikaista paranemista! :)

Vastaa

Kiitos kovasti! Toivottavasti tosiaan paranen pian, sairastaminen on ärsyttävää :(

Vastaa

Parane pian, toivottavasti on samanlaista ohimenevää kuin minulle sattui (onneksi pääsin helpolla, nyt jo alkaa olla parempi!) Seuraavalle reissulle sit niin paljon lämmintä ylle, ettei Itä-Euroopan kolea kevät pääse vilustuttamaan :)

Vastaa

Kiitti! Voih, olisikin flunssa tai vilustuminen, mutta makaan kotona vatsataudin kourissa, enkä ole kohta vuorokauteen pystynyt syömään mitään kiinteää. Yök!

Vastaa

Yäks. En sit ehdotakaan treffejä tälle illalle kun tuun käymään stadissa :D
Mutta vieläkin suuremmalla syyllä – paranehan pian!!

Vastaa

Oi, oispa kyllä ollutkin ihana nähdä! Mutta tosiaan, tänään en ole päässyt yhtään minnekään – tai kaupassa oli ihan pakko käydä, ja sekin reissu tuntui pidemmältä ja hankalammalta kuin olikaan. Höh, kipeänä olo on kurjaa! Elättelen toiveita, että huomenna jo pääsisi töihin, mutta saa nähdä… :)

Vastaa

Pikaista paranemista! Me oltiin Varsovassa pitkä viikonloppu lokakuussa 2003. Silloin kaikki kehotti valitsemaan kohteeksi mieluummin Krakovan, jos Puolaan aikoo, mutta me kuitenkin tykätiin, synkkää ja harmaata riitti ;) Voin kuvitella, että tässä ajassa se ilmeisin neuvostoharmaus ja on muuttanut sävyään enemmän rouhean suuntaan. Kovasti silloin ainakin rakennettiin ja kunnostettiin ympäri kaupunkia, joten mielenkiinnolla odotan matkakuvia.

Vastaa

Kiitos! Eilisen koomapäivän jälkeen elämä alkaa vihdoin voittaa, jee! :) Haha, mä kuulin moneen kertaan saman ja kun Elsa kyseli vinkkejä Varsovaan, oli yksi niistä, että kannattaa vaan ottaa juna ja suunnata suoraan Krakovaan ;) Onpas tylsää! Mä nimittäin tykkäsin Varsovasta, tuo synkkyys viehätti muakin. Siinä oli jotain karun kaunista, hidasta melankoliaa. Viikonloppu tosin riitti mainiosti, sen verran kompakti kaupunki oli. :)

Vastaa

Mitä tapahtuu jos istuu liian pitkään kovalla tuolilla?

Vastaa

Ehkäpä sun täytyy kokeilla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.