Onpas viikko mennyt huimaa vauhtia ja ihan käsittämätöntä, että joulu on jo ensi viikolla. Josko sitä vielä ennättäisi jonkinlaisen joulufiiliksen saamaan aikaan? Olen haikeana muistellut vuodentakaista joulua Lontoossa. Siinä leijui eron ja elämänmuutoksen aikaansaama haikeus, mutta samalla siinä oli jotain kaunis. Lontoo oli kaunis, kuten aina. Ehkä onnistuin jopa tavoittamaan pientä joulufiilistä toisin kuin aikuisiällä enää täällä. Jouluista maisemanvaihdosta pitäisi harrastaa useamminkin.

Mutta nyt teen pienemmän mittakaavan maisemanvaihdoksen ja siirryn kotoa Tavastialle. Sitä ennen muutama pieleen mennyt asukuva, ei kuvaajan takia vain kirjaimellisesti jäätävien olosuhteiden takia. Pakkanen painoi päälle ja ilkeä lumituisku alkoi, eihän siinä tullut kuvaamisesta mitään. Tämä asu olisi ansainnut enemmänkin, etenkin tuo mekko, josta tykkään tosi paljon! Mutta toivottavasti saan pian paremmat kuvat napattua. Nyt, ihanaa iltaa kaikille!

daniel-hechter-mekko-1 daniel-hechter-mekko-10 daniel-hechter-mekko-13daniel-hechter-mekko-8

Takki: Ted Baker / Mekko: Daniel Hechter, saatu blogin kautta / Nilkkurit: Clarks / Huivi: Cubus
Kuvat: Saara / Rööperin Rouva

Ai niin, ja Lumenen paketin -voittaja on nyt arvottu! Onnea Ammikka – laitathan s-postitse osoitetietosi niin pistän paketin matkaan! :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Noo, ei ne nyt niin pahoja ole! Välittyy sellainen autenttinen palelufiilis :) Vasta huomasin et mekko oli Daniel Hechterin – hauskaa koska se mun uusi takkikin on sama. Täytyy viedä Danielit uudelleen kuvattavaksi kun olosuhteet on vähän paremmat <3

Vastaa

Haha, autenttinen, muttei kovin esteettinen :D Ai oli! Hauska sattuma :) Mulla on muutama Hecterin vaate ja tykkään niistä hurjasti, täytyy siis ehdottomasti ottaa kuvaustuokio uusiksi!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.