Ostin Tallinnan reissulla virolaisen luonnonkosmetiikkamerkin Ontic Mineralsin meikkipohjan kuultuani siitä kehuja ja otinkin mineraalimeikin samantien käyttöön. Useiden merkkien mineraalipohjia testattuani siirtyi Onticin versio kärkeen, näin vajaan parin viikon käyttökokemuksella erinomaisen tuntuinen tuote!

Meikkipohja peittää hyvin, mutta ennen kaikkea pysyy poikkeuksellisen hyvin kiiltoherkällä ihollani. Lisää fiiliksiä siitä kunhan pääsen vielä vähän pidemmälle käyttökokemusten kanssa, mutta sitä ennen hypätään muihin Onticin tuotteisiin, joita olen ehtinyt jo pidempään testaamaan.

ontic minerals 1

Ontic Mineralsiihan tutustuin aikoinaan Elsan suositusten pohjalta ja ihan ensimmäisenä kokeilin mineraalihuulipunia, mutta ensisijaisesti olen käyttänyt luomi- ja hohdevärejä. Ihan suosikkini on Ontic Mineralsin Pearl Higlighter*, jossa on kaunis hehku ja luonnollinen lämmin sävy. Omistamani Mineral Bonzerin sävy Sunkissed* on hieman liian harmahtava iholleni, joten niinpä se on jäänyt vähemmälle käytölle vaikkakin koostumus on kiva ja pigmentti hyvä.

ontic-minerals-07

Ontic Mineralsin jauhemaisissa mineraaliluomiväreissä on myös pigmenttiä todella hyvin. Suosin silmämeikissä tylsästi vaaleita (valkoista ja persikkaisia) sävyjä sekä rusehtavaa värimaailmaa, niinpä eniten käyttämäni sävyt ovat olleet perusvalkoinen, One in a million!*  ja ruskea Brandy Sour*.

Harmaanruskea Heavenly Good* on niin ikään kaunis, mutta ei silti päätynyt yhtä kovaan käyttöön kuin kaksi ensin mainittua – ehkä vain pitäisi myöntää, että harmaanruskea ei ole se paras väri vaaleaa ihoani vasten, vaikka muuten se värinä miellyttääkin.

ontic minerals 06

Ontic Mineralsia myy kotimainen Handmade Cosmetics -nettikauppa. Valikoimasta löytyy myös muita luonnonkosmetiikkamerkkejä, esimerkiksi Turblisin huippuja turvenaamioita, joita suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

ontic minerals 4

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Mikä sävy sulla on käytössä meikkipohjasta? Oon huomannut että mulle sopii samat meikkipohjasävyt kuin sulle. Oon ostanut vuosien varrella esim Glomineralsia ja Lily Loloa ihan sillä perusteella mikä sopii sullekin. Kätevä sattuma, koska oon tykännyt noista vaikka erilainen meikkaaja olenkin. :)

Vastaa

Onpa hauska, että meillä menee sävyt yksiin! :) Mulla on tästä sävy Latte for Two (F05), jonka myyjä valitsi mulle. En välttämättä itse olisi osannut valita tätä, sillä olen ehkä tottunut poimimaan vähän keltavivahteisemmat pohjat, mutta itse asiassa tämä toimii tosi hyvin! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.