Olen onnistunut erinomaisesti vähentämään kaikkea omistamaani materiaa ja se tuntuu ihanalle. Oli sitten kyse vaatteista tai astioista, niin kiertoon on lähtenyt valtavasti eikä uutta ole tullut täyttämään tilaa. Mutta on olemassa poikkeus, tietenkin. Aina on!

Mutta kai yksi heikkous sallitaan?

Omalla kohdallani se on alusvaatteet, enkä voi olla puhumatta niiden merkityksen puolesta! Jos johonkin, niin nimenomaan alusvaatteisiin panostaminen kannattaa. Hyvän pohjatyön merkitystä ei tässäkään kohtaa parane vähätellä.

neo-noir-02

Laskin nopeasti monetko rintsikat omistan ja melkein nolottaa myöntää, vajaat 90. Siihen vielä lisäksi muut alusvaateyläosat sekä sporttiliivit. Alaosista puhumattakaan, niitä kun ostan muutenkin kuin vain yläosan oston yhteydessä. Hups. Toisaalta, puolustukseksi on sanottava, että niitä kyllä käytänkin. Osaa toki enemmän kuin toisia, mutta silti käytän.

Viime viikolla sorruin (taas) Changen valikoiman äärellä ja kuun alussa tilasin (tosin vasta nyt saapuneet) Neo Noirin alusvaatteet. Niitä kyllä perustelin itselleni sillä, että nämähän ovat melkein enemmän toppi kuin rintsikat, tai jotain sieltä välimaastosta. Sitä paitsi, ne tulivat hullunsöpöissä laatikoissa, eli jos joululahjat on vielä hakusessa (vaikka itselle), kannattaa harkita näitä. Plussaa siitä, että näissä ei tarvitse tietää kuppikokoa, vaatekoko riittää.

neo-noir-05

On kyllä myönnettävä, että laatuun nähden näillä on hieman ylihintaa. Kauniista pakkauksesta saa pulittaa. Siitä huolimatta olen kuitenkin tyytyväinen hankintaan – malli on ajaton, elegantti ja superkaunis. Yläosa saa vilkkua paidan alta huolettomasti olematta tyrkky. Aika ihanaa.

neo-noir-03

Voisi kai olettaa, että alusvaatevarastoni olisi täysi, mutta ei. Ostoslistani kärkipäässä on uusi punainen alusvaatesetti. En ymmärrä miksi sellaisen löytäminen on niin vaikeaa. Sellainen haaveissa suuntasin viime viikolla Changeenkin. Toivoin, että joulun aika olisi tuonut punaiset liikkeeseen ja olihan toki, mutta mikään malleista ei kolahtanut riittävästi ja jäin nuolemaan näppejäni. Ai niin, ja burgundikin olisi ihanaa! Äh.

Noh, voisi kai sitä pahempiakin heikkouksia olla. Hyvä puoli kai sekin, etteivät nämä vie tilaa. Niin, ja saavat oman olon tuntumaan paremmalta, sillä sitähän hyvin istuvat, oikeankokoiset ja kauniit alusvaatteet tekevät!

Neo Noiria myy ainakin By Pia’s ja käsittääkseni myös Dots -putiikki Helsingissä.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hyvää joulua sinulle Anna-Maria ja joulupusu poskelle:)

Vastaa

Kiitos, hyvää joulua myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.