Pyhäpäivien katkaisemat viikot ovat sekoittaneet omaa sisäistä rytmiä niin päivien kuin unten osalta. Olen useampana yönä kukkunut vielä pikkutunneilla kuin nukahtanut ennen puoltayötä ja huomannut, miten nopeasti oma rytmi lipuu pidempiin iltoihin ja hitaampiin aamuihin. Syyskausi on kulunut melko tiukallakin arkirytmillä, mutta jotain aion ammentaa tästä uuteen aluillaan olevaan kauteen. En ehkä sentään ihan tällaista rytmiä, mutta jonkinlainen kompromissi.

Lisäksi ajatuksena on jatkaa panostamista unen latuun. Jos viime vuoden aikana uusin kaikki tyynyt ja täkit, tänä vuonna tärkeimpien hankintojen listalla on parempi patja ja muutenkin tarkemmin mietitty uniympäristö. Nukun varsin kevyttä ylipäätään aina ja vuosi vuodelta olen sen lisäksi alkanut heräilemään yhä enemmän, niinpä koen jokaisen unta ajatellen tehdyn päätöksen erittäin järkevänä ja pitkällä aikavälillä kokonaishyvinvointia lisäävänä.

Pari päivää sitten taisi olla nostettuna jossain mediassa tämän vuoden trendiennusteisiin unilomat. Voisin jo heti ilmoittautua sellaisella. Mutta oikeasti pienemmilläkin panostuksilla saa lisättyä levänneisyyden tuntua, vaikka niillä minilomilla lähelle ja omalle keholle sopivilla sänky- ja petivaatevalinnoilla. Ei siis erityistä uuden vuoden lupausta asian suhteen, vaan enemmänkin asian tärkeänä pitämistä edelleen.

Minilomiin ja lähihotelleihin liittyen, tämä asua on parin päivän takaa Lappeenrannasta.

Neulepusero: Oasis Raakel-neule, saatu blogin kautta / Tyllihame: Cute / Laukku: Rebecca Minkoff / Nilkkurit: Unisa

Pssst. kuvien okranvärinen neule ja monta muuta kivaa juttua löytyy Oasiksen alesta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.