Viime työviikonlopulta jäänyt viipyilevä väsymys painaa edelleen. Huomaan odottavani todella sunnuntaita, jolloin on ensimmäinen aamu pitkään aikaan, jolloin saan herätä ihan rauhassa ja haahuilla pitkälle päivään ilman mitään velvoitteita.

Tai tavallaan lauantaiaamussakin on omanlaistaan ylellisyyttä, mutta se on silti eri kuin viikonloppuaamu kotona. Huomisilta vierähtää Kentin keikalla ja ihana Elsa on buukannut meille huoneen Presidentistä. Ihanaa päästä hotellilakanoihin ja herätä valmiiseen aamiaispöytään! En kuitenkaan odota kovin virkeää aamua, sillä veikkaan, että ilta venähtää. Niinpä sunnuntai olkoon se oma latailupäiväni, lauantaiaamu taas hauskan illan (kyllä, uskallan jo sanoa näin) lempeä siirtymä viikonloppuun.

Mutta on kuviakin, asukuvia pitkästä aikaa! Ruutumekko oli ex tempore ostos Marks&Spenceriltä. Nykyään teen harvemmin heräteostoksia, mutta tämä kolahti heti. Klassista ruutukuosia ja klassinen paitamekko, voiko sellaista vastustaa? Takki taas todella pitkän harkinnan tulos, mutta syvää ihastusta sekin. Myöhemmin parempia kuvia siitä!

ruutumekko-02 ted-baker-takki-01ruutumekko-03ruutumekko-06 ted-baker-takki-02 ted-baker-coat-001ted-baker-takki-06

Ruutumekko: Marks&Spencer / Takki: Ted Baker / Vyö: Nini’s / Ylipolvensaappaat: Anna Field / Silmälasit: Cheap Monday, Specsavers (saatu blogin kautta)
Kuvat: Ilona Savitie

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Senkin kaunotar.

Vastaa

Mä keikkailen sunnuntaina Ummeljoella, tuu sinne! ;)

Tai no, ehkä lepäät mielummin. :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.