Viimeiset neljä päivää kuluivat töiden puitteissa I love me -messuilla, ja kiitos hektisten päivien ja hallin kuivan ilman sekä vedon, olen tänään ollut kipeänä. Onneksi töitä on voinut tehdä näppärästi etänäkin. Hullunkurista on, että messuhallissa vietetyistä lukuisista tunneista huolimatta en oikeastaan ehtinyt kierrellä messuilla. Oikeastaan ehdin omien standien ohella poiketa vain kahdella pisteellä, sunnuntaina juuri ennen messujen sulkeutumista Biozellilla ja ennen perjantain messupäivän virallista alkua Sokos Hotel Presidentin pisteellä.

sokos-hotel-presidentti-5sokos-hotel-presidentti-4sokos-hotel-presidentti-8

Ehkä olettekin kuulleet messuhallissa konteissa yöpyneistä bloggaajista? Elsa oli yksi heistä ja minimittakaavaan tuotujen Sokos Hotel presidentin huoneiden konttien katveessa vietettiin rentoa aamiaistilaisuutta yöpymisen päätteeksi. Satumetsäteemaan sopivasti herkuttelin korvapuustilla, marjoilla ja ruisleivällä. Paras aamiainen pitkään aikaan!

Kaiken kaikkiaan muutoinkin kiinnostava konsepti, niin konttiyö kuin itse teemakerroksetkin Presidentissä. Muistatte ehkä taannoisen superhauskan viikonloppuni yhdessä Elsan kanssa juuri Satumetsä -teemakerroksessa? Kivan erilaista!

sokos-hotel-presidentti-2satumetsa-kontti-elsa-3sokos-hotel-presidentti-3

Olen niin järkyttävän väsynyt, että pohdin, onko tyhmää vai fiksua mennä nukkumaan iltaseitsemältä. Olisi vielä työjuttuja tehtävänä, mutta tällä hetkellä koen, etten ehkä ole millään tapaa hyödyksi tai iloksi kenellekään. Ehkä sänkyyn käpertyminen ei siis ole lainkaan huono idea. Ehkä se mahdollistaisi sen, että huomenna olisin taas voimissani. Olisipa ihana hotellivuode ja hyvä aamupala odottamassa!

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Tsemppiä ja voimia viikkoon! Näin sinut eilen työn touhussa messuilla, kiirettä näytti olevan. :)

Vastaa

Oi kiitti, oonkin ollut ihan irti poikki väsynyt! Ja tajusin just, että sun tekstari on taas unohtunut. Apua, nöyrimmät pahoittelut!! Mä olen yleensäkin superhidas vastaamaan, mutta tää on jo ihan pohjanoteeraus :D Mutta joo, ilman muuta nähdään!

Vastaa

Heh, ei hätää. Mulla on tentti perjantaina enkö pysty ajattelemaan just nyt mitään muuta. :D

Vastaa

Vitsit mäkin sain jonkun taudin, kurkkua kaihertaa, nenä on tukossa ja olo on kökkö :( Eilisen Volbeatin keikan jäljiltä pääsin nukkuun yhden jälkeen ja nyt aamuvuorossa ihan kuolleena. Huh. Tsempit meille sit vain! ;)

Vastaa

Ääh, voi ei! Ajoin sut kipeäksi! Mulla on kanssa ollut tosi nihkeä olo vikat pari päivää, mutta tänään oli pakko raahautua toimistolle. Ehkä tää tästä. Onneksi ens viikonloppuna on VAPAATA. Luksusta! Jaksamista <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.