Viikonlopun juhlat on juhlittu ja niistä jo uusien asioiden äärelle siirrytty. Huippuseuraa ja hyvä fiilis, se jäi päällimmäisenä mieleen! Ja haa, nyt jotain uutta – löytyy postauksen lopusta! Tai hei, itse asiassa kaksi uutta juttua, mutta en heti tajunnutkaan toista kun se on itselle jo vanha asia, eli mies sai kasvot. Hups. Kasvojen (tai oikeastaan minkään muun osan kuin käden tai ehkä olkapään) näkyminen on ollut ehdoton nounou, mutta nyt ei tarvinnut kerjätä ja anella (ainakaan paljoa) vaan sain luvan julkaista yhteiskuvan. Ihmeiden aika ei ole ohi.

blog awardsTakarivi: Päästä Varpaisiin / Polka Dots / XL Elämää / Shoe Lover / Rööperin Rouva
Eturivi: Home at Last / Fantazya / Littlebigthings / Girly Style
Kuvat: Pauli Siuruainen

Ihme tapahtui myös liikkuvan blogisisällön suhteen. Pidin pitkään ehdottomana einä, että julkaisisin mitään videosisältöä. Sitten pehmitin kantaani hieman ja ajattelin, että ehkä voisin ajatella jos tuotoksessa olisi edes jokin taso. Puolentunnin tyhjällä höpöttellyllä täytetyt videot kun eivät vain mitenkään tunnu omalta jutulta, enhän sellaisia jaksa katsella muillakaan. Sitten koitti se hassu hetki, tarkalleen ottaen viime lauantaina, kun ajattelin, että jospa kokeilen kuvata (pääosin kännykällä, että se siitä laadusta sitten) muutaman klipin ja katsoa saisiko niistä jotain aikaan. Niinpä kuvasin ja kyllä, sain jotain aikaan. Minuutin pyrähdyksen, jolla ei ole päätä eikä häntää. Ensin lyhensin ja lyhensin materiaalia, kunnes tajusin, että tulipa siitä lyhyt, ja sitten yritin kasvattaa sitä, mutta nysäksihän se silti jäi, mutta eipä tuota asiaakaan ollut. Mutta hei, se on kuitenkin eka videoni ikinä! Suunta siis voi olla vain ylöspäin (jos tämänkään suhteen koskaan tulee toista kertaa). Ja mua niin jännitti, taas ja tietty, ihan höpsöä.

No mutta, täällä se nyt on, klik klik.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

24 comments

Vastaa

Tosi kiva video, tuollaisia ehdottomasti lisää : )!!

Vastaa

Hih, kiitti! Saa nähdä uskaltaudunko yrittämään uudelleen :D Pitäisi varmaan keksiä joku kiva aihe, niin olisi ehkä helpompaa :)

Vastaa

Hyvinhän se meni! :) Tosi kiva video, näitä lisää! :) Toi oli vieläpä erilainen video, et se ei tosiaan ollu vain sisällä pölöstämistä, vaan siihen toi eloisuutta nuo juhlat ja se pieni pätkä, joka oli kuvattu kadulla. :) Ps. Kaunis pari olette! :)

Vastaa

Hihi, kiitti! En ymmärrä miten voi jännittää niin paljon, vaikka kameran kannattelija on tuttu ja paikkana turvallisesti oma koti :D No ehkä kokemus rentouttaa – jos uskaltaudun vielä yrittämään ;)

Vastaa

Ehdottomasti videoita lisää! :) Oli kiva saada niin sanotusti tekstillekin ääni :)

Vastaa

Hih, ihana kuulla! Ehkäpä uskaltaudun jossain vaiheessa vielä kokeilemaan… ;)

Vastaa

Sulla on tosi kaunis ja miellyttävä ääni. Jotenkin koin sun ”liikkuvan” kuvan vastaavan enemmän sun meille valoittamaa sisäistä persoonaa kuin pelkät valokuvat! :)

Vastaa

Oi kiitos! Hih, onpa kiva kuulla, että liikkuva kuva tuki tekstistä välittynyttä fiilistä :)

Vastaa

Hehe, ihan oot oma itses videolla! :D <3

Vastaa

Hei ihana video! Ehdottomasti lisää noita <3

Vastaa

Aaaww ihana video!! :D <3

Vastaa

Video oli hyvä! Rohkeasti vaan niitä lisää. Tuntuvat olevan kasvava trendi ja tällä tavalla toteutettuna mukava lisä blogin sisältöön :)

Mutta rupesin miettimään että eihän se eka video voinut olla kun olen ennenkin jonkun videon nähnyt sulta, sieltä teidän parin vuoden takaiselta Espanjan matkalta… En vaan enää löytänyt sitä blogista. Olikohan se jossain muussa kanavassa siis (Facebook? … jolloin tämä tosiaan ensimmäinen video blogissa) vai uneksinko koko homman…?

Vastaa

Jee, kiva jos tykkäsit!! Haa, hyvä muisti! En itse muistanutkaan koko videonpätkää :) Hmm, en sitä vaarmastikaan blogissa julkaissut, mutta olisikohan ollut sitten Facebookissa kun ei Instagramiakaan tuolloin ollut käytössä! Toden totta, tässä ei siis kaikkien aikojen eka video, mutta eka blogissa :D

Vastaa

Jee molemmille uusille jutuille!! Ihana video!

Vastaa

Hih, kiitti!! :)

Vastaa

Voi että ihana! Harmitti kun karkasit päivätilaisuudesta niin pian, olisi ollut kivaa jutella pidempään. Mä muistelen nähneesi miehesi Anskun Shoeloverissa puoli vuotta sitten? Näytti niin tutulta. :)

Video oli kiva ja tosi hienosti editoitu, peukut!

Katja
http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

Vastaa

No voih, niin olisi! Mulle iski ihmismassa-ahdistus, oli niin paljon väkeä :D Ja hei, joo, hyvä muisti! Sinnehän yhteiskuva viime kekkereistä lipsahtikin puolivahingossa :)

Vastaa

Ihana video!! :)
Ja niin kaunis pari <3

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! <3

Vastaa

Kaunis olet niin kuvissa kuin videolla! Ja hyvä siitä videosta tuli :)

Olette näyttävä pari miehesi kanssa. Mä analysoin kaikkea mahdollista ja yleensä menee päin metsää mun aivoitukset (haha), mutta mulle tuli vaikutelma sun miehestä, että hän on turvallinen ja hyvä elämänkumppani sulle, joka kohtelee sua rakkaudella ja kunnioituksella. Ja taatusti ihaillen. Tuollainen rotunainen! :)

Vastaa

Symppis video! Täältäkin peukutusta molemmille uusille jutuille ja komppaan sitä, mitä joku edellä kommentoinut sanoi ulkona kuvatusta videopätkästä. Kiva!
Vaikutat videossa hieman ujolta, mutta juuri se tekee jutusta viehättävän.

Vastaa

Ihana video, oot suloinen <3 Lisää videoita vaan! :)

Vastaa

Uskomatonta. Sä näytät vielä upeammalta videolla kuin kuvissa! Ja onpa sulla miellyttävä ääni. Tää oli kiva piristys. :) Ja oli jännää nähdä vihdoin se mieskin! Kasvot kertoo paljon.

Vastaa

Voih, ihanahan tuo video oli <3 Tee vain lisää. Mä olen kans löytänyt videoiden ihmeellisen maailman, niihin jää koukkuun ;D
Ja hahaa, meikäläinenkin siellä videoilla läpsyttää käsiään :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.