Liian vanha makkarankuoreen? Jälleen vaate, jota en osaisi käyttää kotona, tuntisin itseni liian vähäpukeiseksi (ja todennäköisesti paleltuisinkin pystyyn Helsingin viilenevässä kesäillassa), mutta tänne, Andalusian kuumaan iltaan se tuntuu sopivan. Ulkomailta mekko on ostettukin, viime kesänä Wienistä, ja vasta nyt pääsi ensimmäistä kertaa päälle.

paljasta pintaa 01paljasta pintaa 010    Mekko: Tally Wejl / Kengät: Nome

Katso myös nämä

24 comments

Vastaa

Et tosiaan ole liian vanha ”makkarankuoreen”, näytät aivan uskomattoman hyvältä tuossa mekossa!:) Vaikka tiedän toisaalta tunteen, en ehkä itsekään osaisi käyttää tuollaista Suomessa, mutta siellä etelässä, päälle vaan, kyllä kääntyy miesten päät!;D

Vastaa

Hih, kiitos ihanasta kommentistasi! :) Jotenkin kummasti sitä vain alkaa jo hiipiä mieleen ajatuksia milloin missäkin kohdassa henkeen, ”olenkohan jo liian vanha….”. Mikä täysin sotii kuitenkin sitä vastaan, että halauisin ajatella, ettei vaikkapa pukeutuminenkaan ole kiinni iästä, vaan vartalosta, tyylistä ja sen sellaisesta. :)

Vastaa

Jep, en varmaan itsekään Suomessa laittaisi päälleni, mutta ulkomailla ehkä, jos kroppa kestäisi ;) Sinulla on kuitenkin tuollainen mallivartalo niin ehdottomasti ei muuta kuin päälle vain, myös ”makkarankuoret”! Pukeudut muutenkin kauniin naisellisesti, mutta ei halvan näköisesti – naisellista pukeutumista näkee Suomessa ihan liian harvoin! Tämä siis kolmikymppisen naisen mielipide, kun en itse aina uskalla/kehtaa pukeutua niin fiinisti kuin välillä mieli tekisi :)

Vastaa

Se on kyllä hassua, miten paljon huomaakin monen matkakohteen vaikuttavan puketumiseen, no tietty jo ihan ilmastollakin on näppinsä pelissä – täällä pitkiin housuihin paahtuisi kun taas Helsingissä saattaisin oikeasti palella illalla lyhyissä shortseissa, mutta muutenkin. Ehkä myös kanssaihmisten pukeutuminen vaikuttaa osaltaan, kadulta ja vaateputiikeista napsii ideioita ja peilaa niitä matkalaukkunsa sisältöön. Suomessa on hyvin helppo saada aikaan tunne, että ”onkohan tämä nyt sovelias/liikaa/turhan paljon tai vähän” – tai mitä milloinkin. Yritän tietoisesti painaa sitä tunnetta alas, mutta kyllä se kysymys tulee silti mielessä usein itseltä kysyttyä :)

Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi ja mahdottoman mukavalta tuntuvista sanoistasi! <3

Vastaa

Näytät todella kauniilta mekossa :) Ja ompa upea mekko noinkin ”halppis”liikkeestä!

♡: pretty classy

Vastaa

Oi kiitos <3 Ihan totta, yleisesti merkki ei ole yhtään omalta tuntuva, mutta taidan onnistua tekemään kaikkialta löytöjä – hyvässä ja pahassa :)

Vastaa

Wau! Näytät hyvältä!

Vastaa

Oi kiitos ihana! :)

Vastaa

Vauuuuuuuuu!

Vastaa

Hih, kiitti ;)

Vastaa

Tosi hyvältä näyttää!!

T. http://www.kosmetiikkablogi.com

Vastaa

Oi pahoittelut, kommenttisi oli jostain syystä mennyt roskapostikansioon, ja sain vasta nyt noukittua sen talteen! Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla, että toimii :)

Vastaa

Upeat värit ja koristelut tuossa mekossa ja sopii sinulle todella hyvin :) Olen vain kerran pitänyt tuollaista lyhyttä, olkaimetonta mekkoa ja voin sanoa, että oli viimeinen kerta. Erotuin joukosta kuin ruusu liljojen seasta ja olo oli epämukava koko illan ( mekko ei todellakaan imarrellut sivuprofiiliani) :P

Vastaa

Hih, voi että, voin hyvin kuvitella! Jos mekko olisi ollut päälläni Suomessa, olen aika varma, että olo olisi ollut vähän toinen kuin täällä :) Ja tällainen olkaimeton minimekko on kyllä todella haastava muutenkin, yleensä en itse ikinä käytä olkaimettomia, mutta tämä istui yllättävän hyvin! :)

Vastaa

Mieletön !!!

Vastaa

Voih, kiitti! :)

Vastaa

No huhhuh, mitäköhän tähän sanoisi!

Ei kai makkarankuorimekot mitenkään ikäriippuvaisia ole, vaan enemmänkin kyse on siitä, minkä muotoinen sattuu olemaan ja sinulla se puoli tuntuisi olevan ihan hyvällä tolalla!

Mustat sivupitsiläystäkkeet ja nuo horisontaaliset kaistaleet ovat kyllä hyvä veto sinällään, että tuovat muuten melko yksinkertaiseen mekkoon tekstuuria ja toisaalta mustat sivupitsit saavat vyötärösi näyttämään entistä kapeammalta (mikä tietysti luo sitten kontrastia :-)).

Kyllähän tuota nyt mielummin katselee kuin turpiinsa ottaa ;)

Vastaa

Kiitos kovasti, mukava saada miehenkin mielipide asiaan :) Oletin mekon jakavan vahvasti mielipiteitä, mutta mitä vielä – ilmeisesti siis ei vielä ole mittarissa (tai kropassa) niin suuria lukuja, ettei vastaavaa nuolevaa mallia uskaltaisi käyttää :) Eikä siinä ollut olo yhtään hullumpi (Helsingin kaduilla voisi olla toisin), pieneksi mekoksi on varsin ryhdikkään oloinen ja kuten sanoit, nuo pitsisomisteet tuovat lisää muotoa sekä kontrastia kokonaisuuteen – niihin alunperin taisinkin eniten mekossa tykästyä!

Vastaa

Hot, hot, hot! Aivan oikea vaate Sevillan yöhön ja näyttää päälläsi upealta! :)

Vastaa

oooh, kiitti! Sevillaan tämä sopi kyllä kuin nakutettu – kuumat illat ja yöt mahdollistavat kyllä ihan toisenlaisen pukeutumisen kuin meidän kesämme :)

Vastaa

Näytät suorastaan tyrmäävältä tuossa mekossa! Ihan killeri!

Vastaa

Oi ihana, suuri kiitos <3

Vastaa

Ooh, sulla on kyllä melkoinen kroppa! Nuo pitsit ovat aivan ihanat ja nostavat mekon tyylipisteitä huomattavasti. Pysyykö tuo helma nykimättä alhaalla? Monesti tiukoissa mekoissa ja hameissa on sitä ongelmaa, että helma hiipii hitaasti mutta varmasti paljastavaksi, vaikka pukiessa on vielä ollut suht asiallinen pituus.

Vastaa

Uuu beibee! Näytät aivan tyrmäävän hyvältä! Ei lainkaan mauton, vaan ennemminkin juuri seksikäs ja viettelevä. ;) Et varmaan saa hetkeäkään kulkea rauhassa tuo asu ylläsi, heh.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.