Vaikka kesää onkin vielä runsaasti jäljellä, niin uskallan jo sanoa, että omalla kohdallani tämä kesä on ihan poikkeuksellisen onnistunut. Sen lisäksi, että kesä on toki oman arkitilanteen kannalta ihan erilainen kuin mikään muu kesä koskaan aiemmin, on tämä myös tuntunut poikkeuksellisen pitkältä kaudelta. Kerrankin aika ei ole lentänyt, vaan kesäiset kiireettömät viikot tuntuvat seuraavan toisiaan. Pitkän kesän tuntuun vaikuttaa toki varmasti uusi arki, mutta osasyynä epäilemättä on myös alkukesän reissu, jolloin pääsin sopivasti pakoon kylmiä viikkoja ja otin varaslähdön helteisiin. Palattuamme ei mennytkään kuin hetki, ja kunnon kesä ilmestyi täälläkin kuvioihin. Mainio tuuri!

Lisäksi tää kesä on pitänyt sisällään ihan huipputekemistä. Matka oli unohtumaton elämys ja kotiin päästyä olen ihan vain ollut ja rentoutunut, makoillut viltillä ja lukenut, mutta toisena ääripäänä kuurannut kylppäriä, tapetoinut ja maalannut, eli saanut kotia pitkästä aikaa kodin näköiseksi. Lepo ja aikaan saaminen eivät yleensä molemmat mahdu hetkessä ohi lipuviin kesälomiini! Sitten on tietty läheisten kanssa vietetty aika, kesäkahvittelut ja jäätelöhetket. Mielettömiin kesämuistoihin kirjautuu myös tämä viikonloppu, kun Shoe Loverin Ansku miehineen saapui Helsinkiin viettämään kivaa kesäaikaa kanssamme! Eilinen olikin huippuhauska päivä, mutta siitä myöhemmin lisää, näin ensi alkuun ihan vain eilisillan asuni. Nyt suuntaan pienelle päiväkävelylle toiveissa iso rasia mansikoita loppupäivän iloksi!

asos mekko 13asos mekko 20asos dressasos mekko 25asos mekko 18asos mekko 21asos mekko 23Mekko: Little Mistress / Laukku: ASOS / Kengät: Mango / Vyö: Mango

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hei, löysin juuri äskettäin blogisi ja voi että rakastuin pukeutumistyyliisi! Mistä ostat yleensä vaatteesi ja asusteesi? Mitä merkkiä suosit?

Vastaa

Oi, ihanaa, että eksyit blogiini! Ja kaunis kiitos kehuista, olen otettu <3 Shoppailen aika paljon ihan ketjuliikkeissä ja erityisesti Zaraa rakastan, netissä tulee kurkittua hyvin usein ASOSin valikoimaa ja muutenkin perusnettikaupoista tulee vähän liiankin herkästi tehtyä löytöjä :) Laukuissa ja kengissä yritän panostaa laatuun, mutta vaatteiden ja korujen suhteen olen kaikkiruokaisempi!

Vastaa

Kiva laukku

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Kiitos!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.