Meillä on ihan hillitön hoppupäivä meneillään, joten hyvä että hetkeksi ehdin avata nyt läppärini kannen ja kynsilakan kuivuessa kirjautua blogin pariin. Sisällä on mielettömän kuuma ja läpivetokaan ei tällä kertaa tunnu, siitä huolimatta olen tarttunut imurinvarteen, leiponut, siivonnut ja tulinpa jopa tapetoineeksikin. Nyt pikku hiljaa alkaa koti näyttää kivalta ja ehkäpä tämän postauksen jälkeen ehdin hetken hengähtää, katsomaan peilistä hikisiä kasvojani ja freesaamaan ilmettä iltaa varten, meille nimittäin saapuu ihan pian ihania vieraita! Niinpä en tällä kertaa tämän enempää naputtele, mutta vilautan teille vähän pöydän kulmaa. Ehdin nimittäin siivotessa napata meidän kalkkimaalilla persikansävyiseksi maalamastani sohvapöydästä kurkistuskuvan. Myöhemmin kun on enemmän aikaa, palaan tänne parempien kuvien kera! Mutta nyt, ihanaa iltaa kaikille!

olohuone 6olohuone 4olohuone 7

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Aika rohkea väri mutta erittäin hyvältä näyttää! Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Kiva, että toimii! Vähän jännäsin kyllä lopputulosta, mutta mustakin tästä tuli ihan kiva – sopii mustavalkoisen pariksi mainiosti :)

Vastaa

Hieno tuli! :) Mulla tuo väri yhdistyy mielessäni aina Töölöön, tiedät kyllä. ;) Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Haha, persikasta ei pääse eroon Töölössä :) Kiva kuulla, että tykkäät! Mäkin olen alkanut tykästymään tähän väriin, vaikka alussa tuntuikin hivenen liian tummalta! :) Ihanaa matkan jatkoa teille!

Vastaa

Sulla on kaunis olohuone :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Oi, kiitos!!

Vastaa

Auts. Siivottuani viikon tätä huushollia tulevaa vierastani varten ja katsellessani omaa kotia ikään kuin ”ulkopuolisen silmin”, jolloin huomaa kaiken tahran ja römpän mitä ei normisti näe, nämä kuvat ovat kuin ruoskanisku. Katsos, kun tällaista HALUAISI että olisi. Ja paikallinen todellisuus on sitten vallan muuta… (Lohduttaudun ajattelemalla, että meidän perheessä noi tyynyt olis täynnä ikuisuustahroja viikossa. Voiko tätä lohduttautumiseksi sanoa?)

Vastaa

Voi eikä, niin tiedän tunteen! Itse on jotenkin ihan hirveän kriittinen ja näkee miljoona sellaista pientä virhettä, johon vieraat eivät varmasti kiinnitä mitään huomiota! :) Että on meilläkin vielä kulmia siellä täällä vähän rempallaan, mutta pikkuhiljaa – ja kun nostaa pöydälle kukkakimpun, se vie kivasti huomiota kaikista niistä ”väliaikaisratkaisuista”. Voit lohduttautua siis myös sillä, että tässä on tulos piiiitkän siivouksen jälkeen, eli lähtötilanne, gröhöm, et edes halua tietää! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.