BELLA-BLOGIT YHTEISTYÖ Meillä on muutosta lähtien, eli jo aika pitkän aikaa, etsitty pyykkipussia. Sellaista, joka on riittävän iso mutta myös kivan näköinen. Toiveena oli nimenomaan pyykkipussi korin sijaan ihan jo sen takia, että se vie vähemmän tilaa ja on muutenkin helpompi kantaa viereisen rapun pyykkitupaan. Meillä oli hetken aikaa pyykkikori väliaikaisessa käytössä, mutta nopeastihan korikahva antoi periksi lakanoita kannellessa eikä jäykkä muotokaan ollut järin käytännöllinen, niinpä mies nappasi kirkuvansinisen Ikea-kassin käyttöön, mikä taas tökki itsellä vahvasti visuaaliselta aspektilta ajateltuna. Niinpä pyykkipussille on ollut jo jonkin aikaa akuutti tarve, mutta oikean kangassäkin löytäminen osoittautui yllättävän haasteelliseksi puuhaksi, aina joko koko oli liian pieni tai ulkonäkö ei miellyttänyt silmää ja jos ei muuta, niin viimeistään hinta aiheutti kakomista. Innostuinkin hetkessä bongattuani Bellapuodin hurmaavan Sisustus Home. -putiikin valikoimasta raidallisen säilytyspussin, jonka ilokseni sain kotiimme yhteistyön myötä.

pyykkikoripyykkipussi 1

Säilytyspussi vaikutti kuvien perusteella loistavasti juuri pyykkipussiksi käyvältä ja niinhän se olikin. Jännäsin tosin alussa, että osoittautuuko kangaspussi luonnossa liian pieneksi, mutta itse asiassa se oli kooltaan oikein mainio! Meillä venähtää pyykinpesuväli helposti, mikä tarkoittaa helposti kohoavaa pyykkivuorta, joten sitä ja ihan jo pyykin lajittelua ajatellen ajatuksena on ollut vielä toisen pyykkipussin hankkiminen tälle pariksi. Sisustus Home.:n valikoimassa oli aiemmin samanmallinen, mutta erilaisella printillä varustettu, mikä olisi loistavasti sopinut tälle raidalliselle pariksi olemalla sopivasti samanlainen, mutta kuitenkin vähän erilainen. Valitettavasti se kuitenkin ehti loppua varastosta, joten nyt toivon, että niitä tulisi vielä lisää ja saisin raitapussille kivan parin!

Meillä on sen verran minikylppäri, että pyykkisäkkiä joutuu säilyttämään makkarissa, niinpä ulkonäöllä on merkitystä. Tämä klassinen raitapussi sopii kodin henkeen ja osasyynä ihastukseen saattaa olla myös hassu yhtäkkiä pintaan pulpahtanut raitarakkauteni. Kotiin on ilmestynyt kevään aikana myös raidallista tyynynpäällistä ja raitakuosista vaatetusta, eikä varmasti viimeisimpänä ollut pyykkipussin kanssa samasta lähetyksestä paljastunut näppärä House doctor toilettilaukku, joka on mukavan tilava ja taipuisa, eli juuri oiva matkalle mukaan! Myös raidallista mattoa olen katsellut, mutta ehkä annan raitahulluuden nyt hetken aikaa hautua ja katson kotia uusin silmin loman jälkeen… :)

pyykkipussi 2toalettilaukkuSekä pyykkipussi että toilettilaukku saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kiitos Anna-Maria kivasta kirjoituksesta ja kauniista kuvista. Kiva tehdä yhteistyötä kanssasi.

Raija Hyppönen/Sisustus Home.

Vastaa

Kiitos sinulle Raija, ilo on minun puolellani!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.