Pääsenpä pitkästä aikaa sanomaan, että onpa kiireinen viikko! Reissu on ihan kulman takana ja tuntuu, että sitä ennen on miljoona pientä asiaa hoidettavana. Tänään olen yrittänyt kaivaa kaapista esiin potentiaalisia matkavaatteita, mutta vielä on sen osalta iso urakka edessä karsiessa ja monikäyttöisyyttä miettiessä, ettei tulisi kannettua mitään turhaa mukana. Eipä noilla matkajutuilla kyllä yksistään massiivista kiirettä luoda, mutta pienen hopun olen saanut aikaan jättämällä kaiken viime tippaan ja viettämällä samalla tämän viikon sadetta paossa kurssihuoneessa.

Ilmoittauduin mukaan viikon kestävälle kurssille päivittämään työhakemukseni ajantasalle syksyä silmällä pitäen. Näiden parin ensimmäisen päivän aikana tosin olen saanut vahvistusta epäilykselleni, että cv:ni sekä hakemukseni ovat oikeastaan jo aika kohdillaan, molemmat ovat sekä teknisesti hyvät että sisällöltään vahvat ja sopivasti minun näköiseni. Vaikka olenkin ollut tyytyväinen hakemukseeni ja saanut siitä vuosien varrella hyvää palautetta, ajattelin silti tarttua mahdollisuuteen kuulla lisää niksejä ja ainahan hyvääkin voi viilata vielä paremmaksi! Haastatteluihin sen sijaan vielä toivon kikkoja, jännittäjänä kun ne ovat se heikompi lenkkini. Niinpä tämän viikon päivät istunkin luentohuoneessa, mikä on varsin hauskaa vaihtelua kevään kotipäiville. Tuleepahan lisäksi vähän ryhtiä arkeen ja oikeita aamuheräämisiä! Tuntuu lomakin tämän jälkeen enemmän lomalta! ;)

raitamekko 12raitamekko 29 raitamekko 38raitamekko 39raitamekko 17raitamekko 25Mekko: Zara / Kaulakoru: Stradivarius / Kengät: Mango / Bleiseri: Sheinside, saatu / Laukku: Zara

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.