Jos sinusta tuntuu, että kaipaat juuri nyt vähän lisää kulmikkuutta elämääsi, suosittelen poikkeamaan Korjaamolla. Itse nimittäin juuri koukkasin kotimatkalla sitä kautta ja nyt silmissäni vilisee vain laatikoita. Lisäksi olen yhtäkkiä aivan ehdottoman varma siitä, että keittiömme avohyllyt huutavat päälleen mittatilauksena tehtyjä säilytyslaatikoita ja että makkarin yöpöydät voisi korvata pystyyn sijoitetuilla laatikoilla, tai että pyyhkeille ja lehdille käsityönä valmistetut kovaakin käyttöä kestävät puulaatikot ovat ihan ehdottomasti se paras säilytystapa, pikkutilpehööristä puhumattakaan. Tai sitten laatikkohylly, se se vasta olisi jotakin! Piirsin ilmaa käsillä ja yritin havainnollistaa miehelle laatikoista kasattavaa hyllyä, jollaisen me aivan ehdottomasti tarvitsemme.

En ole varma tavoittivatko eleeni, mutta minä ainakin haahuilen vielä laatikkohuumassa, jonka käynnisti vierailu Laatikkokaupan 18.6 asti Korjaamolla sijaitsevassa pop up -puodissa. Siellä pääsee hipelöimään jos jonkin kokoista ja tyylistä laatikkoa, kaikki kotimaista puuta, lähellä käsityönä tehtyjä ja ihan takuulla huolella sekä rakkaudella valmistettuja! Itsekin tein ostoksia ja sain myös blogin kautta kotiin viemistä aivan erityistä tarvetta varten, mutta joudutte odottamaan muutaman viikon kuullaksenne lisää, sillä palaan asiaan vasta reissun jälkeen.

laatikkokauppa 2laatikkokauppa 7laatikkokauppa 6laatikkokauppa7

Sitten ARVONTAAN! Kumman Kaa -kirja ja pikkuinen meikkipaketti on nyt arvottu ja tällä kertaa onni suosi nimimerkkiä Anna E. (nimenomaan näin kirjoitettuna, näytti olevan toinen osallistuja hyvin samalla nimimerkillä). :) Onnea, onnea! Laitan sinulle sähköpostia ihan juuri, jotta saan paketin pikimmiten matkaan!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.