Pukeutumisen saralla omat must have -jutut ovat nykyään pääsääntöisesti vähän hintavampia ja kauaskantoisempia hankintoja, toisin sanoen olen pyristellyt irti jutuista, jotka todennäköisesti ovat vain tämän kauden juttuja tai muuten vain krääsähankinnoiksi luettavia. Mutta. Aina on poikkeuksia. Tämän kauden trendi-ihastukseni on ollut musta nahkainen tai samettinen choker-koru, josta lyhyessä ajassa kehkeytyi pakkohankinta.

Ensimmäinen oli vähän kiireellä ostettu ja vähän sinne päin, se joka näkyy näissä kuvissakin, eli H&M:n samettinen nauha (nauroinkin, että enpä ole ikinä maksanut pätkästä nauhaa kymppiä, eli yksinkertaisuuteensa nähden melko hintava). Toinen taas juuri eikä melkein, Gina Tricotin keinonahkanaruinen koru. Saman hintainen, mutta laadukkaamman oloinen ja selvästi ryhdikkäämpi. Jos olisin siis hetken malttanut, jälkimmäinen olisi itsessään jo tehnyt oikein tyytyväiseksi, mutta malttamaton mikä malttamaton!

Ihan toisenlainen hankintani, yleistä tavoitetilaani vastaava oli tämä Arelan superklassinen harmaa neule, jonka bongasin Tren alesta joitain viikkoja sitten. Aivan ihana! Ja ihanan lämmin.

Neule: Arela / Hame: H&M / Nilkkurit: Clarks / Choker: H&M / Silmälasit: Gucci
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kaunis kokonaisuus :).
Mukavaa loppuviikkoa! :)

Vastaa

Oi kiitti! Ihanaa loppuviikoa myös sinulle! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.