On viikkoja, jolloin kiire koostuu lähinnä velvollisuuksista ja sitten sellaisia, joissa kiire on kivojen asioiden toteuttamisen aikaansaamaa juoksua. Tällä viikolla paino on ollut jälkimmäisessä. Toki on ollut töiden mukanaan tuoma tyypillinen arkikierto, mutta sen ohella olen ehtinyt myös vaihtaa järjestystä kotona (tosin hetken mielijohteen aikaansaama kaaos on vielä vähän näkyvissä), käydä hoidattamassa ihoa ja tehdä blogimatkan Turkuun tutustuen uudistuneeseen Turun Seurahuoneeseen, ja parhaillaan istun kotimatkalla junassa.

Tämä vuorokauden maisemanvaihdos oli jälleen yksi niistä esimerkeistä, joissa pienikin maisemanvaihdos saa arjen tuntumaan hetken kaukaiselle. Oli siis antoisaa, ja sää tuntui Turussa jo ihan kesälle. En tippaakaan kaipaa kotikulmien jatkuvaa merituulta, mutta silti aikomuksena on vielä tänä iltana tehdä vuoden ensimmäinen piknik lähirantaan, tosin ilman sen isompaa vaivannäköä. Enemmänkin ajatuksena korkata kesäkausi ja ottaa lasi viiniä ulkoilmassa kun vihdoin tarkenee!


Neulemekko: H&M / Nilkkurit: ALDO / Laukku: Rebecca Minkoff / Takki: Mango / Huivi laukussa: R/H Collection, saatu blogin kautta / Kaula- ja korvakorut: & Other Stories
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.