Huomenna on tämän viikon viimeinen aikainen aamu ja täytyy sanoa, että olen mahdottoman iloinen siitä! Näiden alkuviikon ensimmäisten päivien aamut ovat olleet todella nihkeät ja tiedä sitten onko kellojen siirron aikaansaamaa vai mitä, mutta väsymyksestä huolimatta olen nukkunut tosi huonosti ja herännyt keskellä yötä valvomaan. Ihmekös tuo siis, jos aamulla väsyttää! Mutta huominen enää, ja sitten aion ottaa aamut hyvällä omalla tunnolla pikkaisen rennommin ja paneutua työjuttujen sekä blogimuuton ääreen (vähänkö se muuten jännittää!) vasta kunnolla herättyäni.

Asulinja on yllättäen taas hyvin synkkä – olisikohan aika jo pakottaa itsensä väreihin? Ehkäpä huomenna?

navy farkkupaita 5navy farkkupaita 1navy farkkupaitanavy farkkupaita 16Farkkupaita: Cubus, saatu blogin kautta / Kynähame: Gina Tricot / Clutch: Vagabond / Korkkarit: Diavolina / Vyö: Nini’s

HUOM. Muistattehan, että blogi muuttaa ja sunnuntaista 1.11 lähtien osoite on:
http://www.secretwardrobe.fi/
Valitettavasti uudelleen ohjausta tästä osoitteesta ei ole, joten muistakaahan ottaa osoite talteen tai seurata blogia esim. Facebookin tai Bloglovin’in kautta :)

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Jesta toi sun tukka kasvaa vauhdilla ja näyttää ihan megahyvältä!

Vastaa

Oi kiitti! Se on kyllä jännä, että ensin se ei meinnanut kasvaa millään ja nyt se tuntuu kasvavan ihan silmissä ;)

Vastaa

Tummat on värit, mutta sopivat sulle silti. Korostavat hiuksiasi. Pusero on sopivan rento, tasapainottaa kokonaisuutta, ettei näytä liikaa iltamenolookilta. Sulla on noi valinnat kyllä hallussa. (Jouduin itse oikein pinnistelemään kun mietin, että mikä tässä kokonaisuudessa on se, miksei se näytä iltabiletysasulta, vaikka on pilkkusukkahousua ja korkoa ja nahkahametta – puserohan se!)

Vastaa

Voi kiitos, onpa tosi kiva kuulla, että toimii ja etenkin, ettei mene liian iltalookin puolelle! Kieltämättä pilkkusukkisten ja nahkahameen yhdistelmällä voisi hyvin nopeasti kallistua siihen suuntaan :)

Tykkään, tämän puseron väristä hurjasti ja vaikka se on tumma, siinä on kuitenkin kivasti vivahdetta, joka pääsee vähän eritavoine ri valoissa esiin! :)

Vastaa

Sinä se aina onnistut näissä asuissaai! Oikeasti mä en tajua, miten voit olla noin lahjakas pukeutuja! Oletko ollut jo lapsena kiinnostunut ulkonäöstä ja vaatteista? Onko sinulla missään vaiheessa elämäsi aikana ollut vaihetta, että olisit näin jälkikäteen ajateltuna mielestäsi pukeutunut huonommin (ts. asuvalinnat olisivat olleet mielestäsi täysin epäonnistuneita)? Haluaisitko jakaa palan taitojasi ja lahjakkuuttasi minullekin? ;D

Vastaa

Voi kiitos, olipa ihanasti sanottu! <3 Tyylini on kyllä vuosien saatossa kehittynyt (onneksi :D), mutta oikein koskaan ei ole ollut sellaista etsikkovaihdetta. Äitini mukaan olen jo lapsena tiennyt mistä vaatteista tykkään ja mistä en (ja niitä mistä en, on ollut kuulemma turha yrittää ujuttaa päälle, heh), mutten ole teini-iässäkään juossut trendien perässä, eli olen hyvin uskollisesti pitänyt kiinni omista vaatemieltymyksistä (silloinkin, kun kaikki muut ovat olleet sitä mieltä, että ehkä nyt voisi miettiä vielä).

Saman huomaan oikeastaan edelleenkin, jotenkin vaatteiden ja pukeutumisen suhteen tunnistan hyvin nopeasti, mistä tykkään ja mistä en. En siis joudu paljoa pähkäilemään, mitä laittaa päälle enkä viivy kaupassa kauaa, jotenkin hassusti vaan oma silmä poimii kokonaisuudesta nopeasti ne omasta mielestä yhteen sopivat jutut.

Tietenkään en enää allekirjoita kaikkia asujani ja nuoruuden tyyli ei todella vastaa enää nykyisiä mieltymyksiä, mutta toisaalta siinä on myös tunnistettavissa tiettyä samaa, eli kaipuuta tasapainoiseen kokonaisuuteen ja värien yhteen pelittämiseen. Niin ja hameet, ne ovat tulleet kuvioihin jo ajoissa! Farkku- /verkkarityttö en ole ollut koskaan, vaikka silloin kun itse olin ala-asteella, Adidaksen verkkarit ja Leviksen farkut olivatkin kovassa huudossa!

Mulla on työnalla postaus, jossa vähän yritän pureskella omaa tyyliä ja vaatevalintoja auki, mutta huomaan, että se on hirveän vaikeaa, sillä jotenkin nämä jutut tuntuvat tulevan niin luonnostaan, etten edes itse ihan tiedä mitä tapahtuu :D Mutta jonkinlainen postaus aiheesta tulossa, eriasia on, onko se yhtään hyödyllinen ;)

Vastaa

Tyylikäs asu! :-)

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Vastaa

Beautiful and stylish. You really look great in this outfit. 10/10!!!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.