Nyt on kyllä vuoden jännin yhteistyö edessänne! Toki täpinöissään voi olla jo pelkästään Lumenen herkullisista uutuusmeikeistä, mutta myös siitä, että postauksen lopusta löytyy elämäni ensimmäinen meikkiaiheinen video (kyllä, onnistuin tekemään esikoulutasoisen leikkauksen videoon ja huomattavasti vähemmän luovan esiintymisen:))! Jouduin siis hetken sulattelemaan kun Lumene haastoi yhteistyön puitteissa tekemään videon uusien True Passion -huulipunakynien tiimoilta, mutta todettuani, että eihän sitä opi jos ei yritä, niinpä viime lauantaina kokosin jalustan ja sain kuin sainkin kuvattua videon. Onneksi suhtautuminen huulimeikkeihin on huomattavasti mutkattomampaa ja huulipunien suurkäyttäjänä olikin ilo päästä tutustumaan Lumenen uutuuksiin etunenässä!

lumene true passion

Siispä ennen kuin mennään videoon, muutama sana huulimeikkiuutuuksista. Lumene tuo nyt marraskuun alussa kauppoihin uudet True Passion Lip Colorit. Myyntiin tulee kuusi kaunista sävyä, joista löytyy vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan (ja muutama aivan erityisen hyvin pikkujoulukauteen sopiva). Koostumus on täyteläinen ja pehmeä, ja lopputuloksessa on kiiltoa, mutta sävyistä löytyy kuitenkin hyvin pigmenttiä.

Omasta näkökulmasta nämä liikkuvat jossain huulipunan ja -kiillon välimaastossa napsien parhaita paloja molemmista, pysyvyys ja pigmentti ovat ehtaa huulipunaa, mutta pehmeys ja heleys tuo mieleen huulikiillon aikaansaaman efektin. Itsehän en ole huulikiiltojen ystävä, mutta huulipunia tulee käytettyä niidenkin edestä, niinpä uudet huulipunakynät olivat makuuni – ei siis ärsyttävää tahmeutta tai vetisyyttä!

lumene true passion 01

Mutta lisää löytyy videolta! Meikkaustaidoissani ei ole hehkuttamista, joten tutoriaalit jätän suosiolla niille, jotka sen homman osaavat, mutta videolta löytyy suosikkisävyni sekä parempaa paneutumista väripalettiin!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Ihanan symppis video! Älä kuule yhtään epäile omia kykyjäsi kameran edessä. Enkä ollut ikinä kuvista huomannut, että sullahan on toisessa poskessa übersöpö hymykuoppa!
Lumenen huulipunissa minua risoo se, että sävyt ovat lähes kaikki kylmiä ja jotenkin siniseen taittuvia. Näistä ehkä nude ja toi yksi oranssimpi punainen ovat sellaisia, mitä voisin kokeilla, mutta tämä ei ole pelkästään tämän uutuustuotteen vaan ihan kaikkien Lumene-huulipunavalikoimien ongelma. Jotenkin niiden tuotekehittelijöiden kaaliin tarttis saada taotuksi se, että vaikka suomalaiset naiset usein ovat vaaleita ja vaaleaihoisia, ei se silti tarkoita sitä, etteikö meikeissä tarvittaisi myös lämpimiä sävyjä.

Vastaa

Hih, kiitos <3 En taidakaan pilata tätä kertomalla, kuinka klippiä sain heivata suoraan roskakoriin ihan vaan sillä, että sanat menivät sekaisin tai niitä ei tullut ollenkaan kun kamera käynnistyi ;) Huvittuneena viikonloppuna mietin, että miten voikin olla niin, että vaikka muuten on tosi rento fiilis (tuttu ympäristö, kiireettömyys ja mukava aihe), mutta sillä sekunnilla kun kamera käynnistyy, mieli tyhjenee ja sanat katoaa :D Sain sentään koottua itseni vähäksi aikaa, mutta myönnän, että itse ainakin kehonkielestäni huomaan vähän vaivautuneisuutta, mutta ehkäpä se ei näy niin ulospäin kuin mitä loistaa omaan silmään ;)

Mutta takaisin huulipuniin, enpäs olekaan tullut ajatelleeksi! Tai itse asiassa ajattelin sitä toiselta kannalta kun näitä hypistelin, niin ilahduin siitä, että oli kylmiä sävyjä koska mullehan ne käy paljon paremmin kuin lämpimät, mutta enpä tosiaan pohtinut aihetta sen syvemmin saatika niiden kantilta, jotka preferoivat lämmintä väripalettia! Hmm, mikäköhän siinä on – linkittyyköhän jotenkin skandinaavisuuteen ja onko oletus, että useamalle näillä leveysasteilla kävisi viileät? Tiedä sitten, mutta harmi joka tapauksessa kantiltasi ja muiden lämpimiä punia suosivien! :/

Vastaa

Ihana! Sinulla on kaunis ääni, jota oli mukava kuunnella ja ihanan sympaattinen esiintymistapa. Lisää videoita ehdottomasti! Ihanaa syksyä! :)

Vastaa

Voi kiitos ihanan kannustavasta kommentistasi! Ehkäpä uskaltaudun tekemään lisääkin ;) Pitäisi vain kovasti keksiä jokin aihe, huomaan, että ex tempore juttelu ei ole itselle juuri tuon pienen kamerajännityksen takia, mutta kun on aihe selvillä, ehkäpä on helpompi keksiä myös sanottavaa :)

Aivan ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle!!

Vastaa

Oi, mahtavaa, että teit videon! :) Se oli hyvä ja ei yhtään huomannu, että oisit ollu vaivaantunut. Hyvin se meni! :) Ja on muuten tosi kauniita huulipunia, heti teki mieli itselle jokunen sävy noista. :)

Vastaa

Voi kiitos ihanasta kannustuksesta <3 Niinhän se taitaa olla, että itse katselee vähän turhankin kriittisellä silmällä ja toisaalta kun tietää mitä pään sisällä risteilee, on helppo unohtaa se, että eihän asiat näytäkään samoilta ulospäin :)

Ja eikö olekin! Musta aivan erityisen ihana väripaletti näissä uusissa punissa! :)

Vastaa

Aivan mielettömän ihana video ja oot kyllä ihan superkaunis ja todella sympaattinen nainen!!

Etenkin tuo ”täydellinen punainen” pitää tsekata heti, kun pääsen Suomessa käymään. Muuten en niin paljon välitä voimakkaista väreistä huulilla, mutta silloin tällöin täydellinen punainen on kyllä paikallaan. Lumenen etu on se, että he todella tajuaa pohjoismaisen naisen sävymaailman.

Ja vielä: blogissani on sulle haaste – olisi tosi kiva päästä lukemaan sun vastauksia ”elämää suurempiin” kysymyksiin. :)

Vastaa

Oi voi kiitos, ihana sinä! Kiitos <3 <3 Ja kiitos tuhannesti haasteesta – mieli alkoi heti raksuttamaan vastauksia, joten täytyy laittaa toteutukseen pikimmiten! ;)

Ja muuten, ihan sama juttu, mäkin käytän harvemmin voimakkaita punia, mutta silloin värit saavatkin olla just niitä "täydellisiä" ja klassisia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.