No niin, eilisen asukokonaisuuden jälkeen on aika siirtyä siihen, miten Shoe Loverin Ansku puolestaan stailasi minut. Alkukuvaa tuskin tarvitsette, sillä eiköhän kaikille ole jo varsin selvää, millaisiin elementteihin tunnen pukeutumisessa vetoa! ;)

Anskun ajatuksia lookista

”Silloin kun sain päähäni että haluaisin tehdä tällaisen stailausjutun, jossa olisi kaksi näkökulmaa, tiesin heti että jos vain mahdollista, haluan pukea Anna-Marian snadisti rockahtavaan asuun ja tummaan silmämeikkiin. Anna-Marian mageet vaaleet hiukset suorastaan vaati vastapainokseen vähän rockia ja se tyyli houkutteli myös siksi, ettei se ole Anna-Marialle sitä ominta, mutta uskoin kuitenkin sopivan tosi hyvin.

Meikin suhteen toivoin, että silmät olisi ehdottomasti tummat, mutta huulia pohdin pidempään. Mietin sokkipinkin ja nuden välillä, mutta koska en halunnut punk-vivahdetta, päädyin nudeen. Se on vähän klassisempi ja aikuisempi. Vastapainoksi olisin halunnut keltaiset kynnet, mutta ilmankin pärjättiin. Salaa toivoin, ettei Anna-Marialla olisi kiharoita, ja toive toteutui! Hiukset oli juuri sopivan ”laittamatta” ja hiukan pörrössä. Asuun olin tyytyväinen: petrolinsininen toi sopivasti särmää ja väriä, kun vastapainona oli musta klassinen bikertakki ja lempeän harmaa, vähän utuinen hame.”

biker jacket 12biker jacket 32

Entä mitä mieltä itse olin?

Kokonaisuus oli hauska eikä överiksi vedetty vaan tosi käyttökelpoinen. Vaatteisiin ja koruihin tuskin olisin itse kiinnittänyt kaupassa lainkaan huomiota puhumattakaan, että olisin osannut niitä tullut yhdistäneeksi, mutta hempeä mekko pehmensi tosi kivasti voimakasta bikertakkia ja teki siitä sopivasti naisellisen kokonaisuuden. Rockimpi suunta miellyttää kyllä noin yleisesti ottaen itseäkin, mutta se, miksi sitä harvemmin tulee sovellettua omassa arkipukeutumisessa on puhtaasti se, etten juuri omista tyylisuuntaan sopivia vaatteita ja meikkileikkien kanssa olen vasta ihan harjoitteluvaiheessa. Tykkään nahkatakeista, mutta yleensä sirommista niinpä tällainen huomattavasti maskuliinisempi versio vaati vähän totuttelua. Erityisiso plussa laukusta ja kengistä, ne voisin kotiuttaa milloin tahansa!

Koko meikki oli upea ja tykkäsin siitä tosi paljon! Kuvausmeikkinä se toimi erinomaisesti ja oli hauskaa leikittelyä, mutta myönnän kyllä, että arkikuvioissa yhtä tummassa silmämeikissä tuntisin itseni väistämättä ylimeikatuksi. Onneksi nude huulipuna pehmitti kokonaisuutta, joten vaikka peilikuva näyttikin erilaiselta, ei se kuitenkaan tuntunut täysin vieraalta!

Kaiken kaikkiaan stailauspäivä ylitti odotukset, ihan huippua ja avartavaa nähdä, mikä jonkun toisen mielestä sopisi minulle – vastaavaa pitäisi harrastaa useamminkin!

biker jacket 11biker takki 1biker jacket 28

Kaikki vaatteet kuvauslainassa Hämeenlinnan Marks&Spenceriltä ja meikkaus saatu Emotionilta, joille myös iso kiitos stailauspäivän mahdollistumisesta!

Mitäpä mieltä te olette molempien lookeista? Hauska kuulla, miten uudet lookit toimivat ulkopuolisen silmin (Anskun look siis nähtävillä edellisessä postauksessa). :)

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Tämäkin look on tosi kivan näköinen – hauska nähdä sulla hieman erilaista tyyliä ja varsinkin meikki on kivan tumma :)

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! On niin helppo jumittua luottovaatteisiin sekä meikkiin, että on tosi kiva välillä kokeilla rajoja ja totutella katsomaan itseään vähän uusin silmin :)

Vastaa

Vau! Tuo meikki näyttää ihan älyttömän hyvältä!! Asu myös tosi kiva :)

Vastaa

Oi kiitti! Tuohon meikkiin ihastuin itsekin ja asu toki myös on hauska, :)

Vastaa

Vau! Tykkään ihan todella, todella paljon tuosta tummemasta meikistä sulla. Rock on!!! :D

Vastaa

Jee, tosi kiva kuulla, että toimii!! <3

Vastaa

Todella kiva tämä tällainen toistensa stailaaminen. Molemmilla oli mukavasti erilaiset lookit, mutta minun mielestäni kuitenkin tosissaan sopivat. Ei liikaa jotain itselle vierasta, mutta tarpeeksi. Olipas hassusti selitetty, mutta ehkä ajatus löytyi :) Ihan pikkuisen meinaa kyllä harmittaa, että nuo M&S:n liikkeet on itselle niin kaukana, mutta ehkä joku päivä sinnekin… Tuon harmaan mekon voisin kotiuttaa heti ja laukut molemmista asuista :)

Olitte kyllä kumpikin niin kauniina näissä kuvissa. Mukava lukea kahden suosikkibloggaajani yhteisistä kuvioista. Toivottavasti näitä tulee vielä jatkossakin :)

Vastaa

Oi, tosi kiva kuulla, että pidit! Kiitos paljon!! Tämä oli kyllä ihan poikkeuksellisen hauska myös toteuttaa :) Tuli kova hinku tehdä vastaava stailauskokeilu myös toiste, niin onnistunut tämä oli juurikin noista syistä mitä sanoit, vähän jotain uutta, mutta silti kuitenkin omalta tuntuvaa! :)

M&S:n valikoima yllätti kyllä laajuudellaan ja monipuolisuudellaan, sieltä löytyy rennoista mallistoista aina toimistokelpoisiin vaatteisiin ja erityisesti tuo Hämeenlinnan liike tuntui tosi isolta, joten jos sinne joskus matka vie, niin suosittelen poikkeamaan! :)

Vastaa

Aivan ihana tyylileikki ja molemmat todella nätteinä! :) Jännä nähdä siulla tummempi, erilaisempi meikki. Pidin todella paljon asusta, jonka olit valkannut Anskulle. Joskin ilmeistä päätellen Ansku oli omimmillaan omassa asussaan ja sitten hänestä tuli jotenkin mallimaisempi. :) Mutta todella aivan ihana asu! :)

Sinulla on oikeasti joku ihmeellinen lahja yhdistellä asuja ja luoda upeita kokonaisuuksia! :) Ehkä siulla tosiaan pitäisi olla joku pukeutumispalvelu..! Saisit stailata minut koska hyvänsä. ;)

Vastaa

Oi kiitos ihana! Tämä oli kyllä ihan tosi hauska toteuttaa :) Vähän jännitin kyllä toisen vaatettamista, mutta itse asiassa olikin ihan tosi kiva miettiä, mikä omasta mielestä sopisi toiselle ja vastaavasti nähdä, missä joku toinen näkisi minut – hurjan avartavaa! :) Hih, jonkinlaista pukeutumispalvelua ovat kyllä yllättävän monet henkilöt läpi aikuisiän kyselleet, mutta saa nyt nähdä… Tiedä vaikka innostuisikin :D

Vastaa

Ihan mahtava kokonaisuus! Tumma meikki sopii sulle ihan älyhyvin. Eniten ihastuttaa se, miten tässä on yhdistetty sellaista rock-henkeä ja vähän hempeämpää mekkoa siihen.

Vastaa

Ihan mahtavaa, että toimii!! Mä kanssa tykkäsin just tosta kombosta, mekko pehmensi kivasti bikertakin kovuutta ja teki lookista enemmän omalta tuntuvan :)

Vastaa

Kävinkin jo Anskun blogissa kehumassa että tää oli niin kiva postausidea! Hyvin sopii sulle rouheampikin lookki, varsinkin silmämeikki on upea!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.