Hyvät yöunet tekevät ihmeitä ja siihen mitä ilmeisemmin tarvitaan juhlimassa käymistä. Viikon unet aina edellisyötä lukuun ottamatta voi kiteyttää toteamalla, etten ole nukkunut. No ehkä jotain rippeitä, mutten silti oikeastaan yhtään ja olo on ollut kauniisti ilmaistuna järkyttävä. Eilen illalla olin juhlistamassa Adalminaa ja saavuttuani yöllä kotiin nukuin pitkälle aamupäivään kuin tukki. Herättyäni olin kuin uudesti syntynyt, yhtäkkiä energiaa olikin vaikka kuinka. Mikä ihana olotila! Kiitos uuden ihmeellisen tunteen olen tänään saanut siivottua ja suunniteltua tarjoiluja viikon päässä siintäville miehen synttäreille, eli tehtyä kaikkea sellaista, mitä viikon aikana en ole edes jaksanut ajatella.

sohvapoyta 4-2sohvapoyta 1-2

Juhlien menu on nyt jotakuinkin kasassa ja luulen (toivon) sen olevan sellainen, joka hoituu stressittä myös olemattomilla kokkaustaidoillani. Ilman kakkuakaan ei tarvitse jäädä, äitini nimittäin vinkkasi CutiePiesta, josta saa kuulemma erityisen herkullisia sekä täyteläisiä (ja kuvien perusteella upean näköisiä) kakkuja, niinpä laitoin tilauksen menemään ja siten on yksi huolenaihe vähemmän. Jos siis pöperöni ei vieraille maistu niin toivottavasti ainakin kakun kanssa onnistaa! Toivon myös, että ensi yönäkin sujuu unen kanssa ja energiaa riittäisi huomisellekin, tavoitteena nimittäin olisi poiketa fiilistelemässä joulua keskustassa ja poimia samalla matkaan kaikkea pientä juhlarekvisiittaa.

sohvapoyta 2-2

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei ihana tuo tarjotin, minkä päällä kynttilät ja rehu ovat – mistä peräisin? Halit! :)

Vastaa

Kiitos muru! Tämä on Pentikiltä, ostettu muistaakseni viime talvena – silloin ainakin tarjolla oli myös isompia, mutta tämä koko on toiminut mainiosti meillä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.