Kuulin ekan kerran Pivosta viime keväänä. Ystäväni selitti ihan fiiliksissä tuosta maksuttomasta mobiilisovelluksesta ja minä kuuntelin ja nyökyttelin, miettien kuitenkin samaan aikaan, että puhelimellanihan pääsee jo nettipankkiin, joten mihin enää tarvitsen Pivoa. Mukavuudenhaluni (tai todellisemmin ehkä ihan vain laiskuus) vaikuttaa siihen, että jos koen pärjääväni ihan hyvin jollain tutulla ja hyväksi havaitulla, niin pitäydyn mielelläni siinä. En ole etunenässä keräilemässä kokemuksia uutuuksista vaan enemmänkin sivusta seuraan hetken ja sitten poimin valikoidusti palasia itselleni kun vakuutun tarpeesta. Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin, rakastan sitä, että tekniikka kehittyy, maailma rullaa eteenpäin ja olen todella utelias kaikkien tulevaisuuden mahdollisuuksien suhteen. Oman arjen vain haluan pitää sopivan yksinkertaisena sekä vaivattomana, mikä ilmenee herkästi pienenä alkujähmeytenä sekä tiettynä valikoivuutena siinä, mihin energiansa ja aikansa kohdistaa.

Ystäväni kannustuksesta kuitenkin latasin Pivon vielä saman päivän aikana puhelimeen, mutta unohdin koko asian kunnes ystävä sattui muutama viikko myöhemmin kyselemään mielipidettäni ja jouduin myöntämään, että olin vähän huonosti jaksanut perehtyä siihen, vaikka näin jälkeenpäin ajatellen, eipä se juuri vaadi perehtymistä.

pivo 1tuomaan markkinat 1pivo 15

Sen jälkeen siirsin Pivon kännykkääni etualalle ja aloin hiljalleen käyttää sovellusta, kunnes se korvasi tavallisen nettipankkisovelluksen ja siirtyi heti Instagramin, Facebookin ja HS:n jälkeen eniten käyttämäkseni mobiilisovellukseksi. Mutta niin, Pivo siis, se on ilmainen kännykkäsovellus, vähän niin kuin mobiilinen lompakko kuitenkin ilman maksutoimintoa. Sillä pääsee katsomaan (OP:n) tilinsä saldon lyhyen (itse valitun) pääsykoodin avulla ja Pivon alle voi liittää maksukortteja, jolloin pystyy seuraamaan näppärästi päivittäistä kulutustaan ja halutessaan saada myös ilmoituksen kun omaa korttia käytetään (loistotoiminto korttinsa hukkaamista pelkääville).

Itse vingutan ilmeisesti liikaa korttia, joten en kaipaa masentavaa muistutusta sen jokaisesta käyttökerrasta, mutta ajatuksena se on mainio. Tilin saldo tulee tsekattua Pivolla muutaman kerran viikossa ja etenkin Huuto.netiä käyttäessä päivittäin, jolloin näkee nopeasti ja selkeästi juuri kyseisen päivän menot ja tulot. Sovellus myös ennakoi kulutusta, eli sillä pystyy näkemään oman keskikulutuksensa sekä tulevaisuuden ennakoidun saldokehityksen.

pivo 4 pivotuomaan markkinat 2pvo 13

Lompakkomaisuus tulee siitä, että Pivon kautta pääsee vapauttamaan itseään etukorteista, sillä sen kautta voi käyttää Pivon etuohjelmia kuten CityShopparia ja PINSiä, eli kortin sijaan riittää kännykän vilauttaminen saadakseen kyseisten firmojen edut. Etuja pystyy hakemaan oman sijaintinsa mukaan, mikä on erinomainen ominaisuus! Olen esimerkiksi omistanut CityShopparin varmaan aina kun se on ollut saatavilla, mutta siitä huolimatta vuosien varrella käyttänyt vain muutaman edun. Luen kyllä etulehtisen aina innoissani vuoden alussa, mutta unohdan sen nopeasti ja vuoden lopussa tajuan, etten sitten tänäkään vuonna tullut käyttäneeksi korttia. Nyt voi kurkata kaupungilla liikkuessaan nopeasti Pivosta mitä etuja lähikulmien liikkeissä tai kahviloissa on tarjolla, jolloin todennäköisyys tarjousten hyödyntämiseen kasvaa merkittävästi.

Tänään esimerkiksi Tuomaan markkinoilla poiketessa satuin huomaamaan, että LUMIn liikkeeseen on parinkymmenen prosentin etu ja aiemmin sattumalta hoksasin, että kuntosalilleni on samanlainen ale, mistä muuten olisin ollut autuaan tietämätön. Nämä edut ovat siis sellaisia, joista muutkin kuin OP:n asiakkaat pääsevät hyötymään, eli niiden kohdalla Pivo ei ole pankkiin sidottu.

pivo 7tuomaan markkinat 3

Pidän Pivon tavoitteesta yksinkertaistaa arkisia asioita, eli koota aina mukana kulkevaan kännykkään yhden näppärän sovelluksen alle myös sellaista, joka muuten hukkuisi helposti kaikkeen kortti- ja informaatiotulvaan. Plussaa kivasta ja selkeästä visuaalisesta ilmeestä! Myönnän ystäväni olleen oikeassa Pivon näppäryydestä ja konkreettisesta mahdollisuudestaan vapauttaa itseään edes hieman korttipaljoudesta. Ajatus siitä, että vähemmällä vaivalla pääsee käsiksi enempään viehättää ja toivon, että tulevaisuudessa Pivon alle päätyy vielä lisää etukortteja ja pääsen siten entistä enemmän irti lompakkoani täyttävistä muoviläpysköistä.

Pivon voi ladata ilmaiseksi älypuhelimen sovelluskaupan kautta tai sitten täältä.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

You girl looks beautiful and happy in this outfit. The outfit looks amazing and i love it, especially the way you tie the scarf. It makes you be lovely :) Have a great day, girl!

Vastaa

Thank you <3

Vastaa

Mä olen käyttänyt Pivoa jo yli vuoden ja se on vaan kerrassaan loistava! Mulla kävi myös sama ton Cityshopparin kanssa ennen, kortti ja etenkin etujen muistaminen oli todella vaivalloista, mutta nyt olen käyttänyt Pivon kautta etuja sieltä enemmän kuin koskaan. :)

Vastaa

Tuo cityshoppariominaisuus on kyllä ihan loisto! Olen itse asiassa vasta ihan viime aikoina havahtunut hyödyntämään sitä, en ymmärrä miten en aikaisemmin tajunnut, että sillä saa niin helposti lähialueen edut (ja vieläpä hyvät sellaiset!) näkyville :)

Vastaa

Mistä toi sun huivi on?se on aikas upea ;)

Vastaa

Oi, pahoittelut – kommenttisi on jäänyt kokonaan huomaamatta!! Kiitos kovasti, huivi on Zarasta ja yksi suosikeistani; ihanan pehmeä ja lisäksi kivan värinen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.