Kuten jo vihjasinkin, vietimme Shoe Loverin Anskun kanssa maanantaina antoisaa päivää Hämeenlinnan Marks&Spencerillä tavoitteena stailata toisemme. Kolusimme osastoja ja poimimme matkaan vaatteita, jotka sovituskoppien kätköissä päätyivät muodostamaan asukokonaisuudet, joissa toisemme haluaisimme nähdä, eli kaikki uuden lookin vaatteet ovat M&S:n valikoimasta. Kokonaisuuteen sopivat meikit* loihti tavaratalon yhteydessä sijaitseva Sokos Emotion, josta siis saa myös meikkauspalveluita!

Lähtötilanne kuva on ehkä paikallaan, vaikka Anskun tapauksessa se ei paljoa kerro, leidi nimittäin on niin monipuolinen pukeutuja, että yhteen kuvaan on mahdotonta kiteyttää koko tyyliä. Joka tapauksessa jos täytyy valita, boheemi ja hieman hipahtava suunta on se kaikkein mieluisin ja vastaavasti virallinen pukeutumistyyli tuntuu vähiten omalta.

ansku 1

Miten uusi asukokonaisuus muodostui?

Anskun lookin suhteen mielessäni oli hyvin löyhästi mitään alkuvisiota ja luotin siihen, että kunhan pääsen valikoiman äärelle myös kokonaisuus lähtee muotoutumaan ja niinhän se teki! Toki vähän olin sulatellut aihetta etukäteen ja ihan ensimmäinen toiveeni oli, että haluan käyttää hyväkseni Anskun siroutta ja korostaa superkapeaa vyötäröä sekä kauniita kasvoja. Ajatuksissa oli myös tuoda kokonaisuuteen ripaus naisellisuutta, mutta ehdottomasti ei kuitenkaan kuivaa toimistolookia tai kynähamelinjaa. Eli vähän tyylillisesti erilaista, muttei mielellään kuitenkaan epämukavaa.

Jouduin vähän muuttamaan suunnitelmaani sillä en löytänyt liikkeestä juuri sellaista hametta, jonka olisin tahtonut, niinpä hylkäsin ajatuksen vyötärön esiin tuomisesta ja vaatteita silmäillessä päätin keskittyä muihin vahvuuksiin. Rekkejä tutkaillessa ajatus rennon naisellisesta kaupunkilookista vahvistui ja päädyin kerrostamaan aika runsaastikin vastoin alkuperäistä ajatusta, mutta toisaalta Anskun sirous teki sen mahdolliseksi.

Huomiota vein tarkoituksella yläkroppaan ja kasvojen lähelle valitsin petroolin neuleen, joka syvensi entisestään kantajansa silmien sävyä. Meikinkin toivoin lisäävän katseen intensiivisyyttä, mutta olevan kuitenkin kuulas ja sensuelli – sellainen, jonka voisi kuvitella New Yorkin talvisille kaduille.

Karvahattu oli aivan pakollinen lisä Anskun leikkisän persoonan tuntien, ilman sitä kokonaisuus olisi ollut hänelle kannettavaksi aivan liian tylsä. Vaaleutensa ansiosta hattu vei myös entistä enemmän huomiota silmiin ja viimeisteli lookin, jonka pienellä päivityksellä (paksulla kaulahuivilla, pörröisillä lapasilla/muhvilla ja luistimilla) voisi kuvitella shoppailupäivän päätteeksi luistelemaan Central Parkiin tai hörppimään kuumaa kaakaota! Kaiken kaikkiaan olin siis tyytyväinen kokonaisuuteen, ainoa mikä jäi vähän häiritsemään oli, etten saanut aluspaitaa pysyttelemään vähän ylempänä kuvia ottaessa, ideaalitilanteessa se kun olisi saanut olla pikkaisen lyhyempi eikä jäädä ihan noin hallitsevaksi kuin nyt.

new york chic 1ny chic 7

Entä mitä mieltä Ansku oli?

”Kokonaisuus oli tosi kiva. Oli yllättävä nähdä itseni sellaisessa asussa, jonka elementtejä tuskin olisin itse valinnut. Ei ominta tyyliäni missään nimessä, mutta koska olen melko monipuolinen pukeutuja, olisin voinut hyvin lähteä sinne NYC:iin luistelemaan, ja olo olisi ollut ihan kotoisa. Karvahatun tahdon itselleni, se on ihana, ja asusta se juttu, jonka olisin valinnut itsekin. Meikki oli upea, kokonaisuuteen sopiva, ja vastaavaa sudin joskus itsekin, joten siinä olo oli kotoisa.

Ehdottomasti haluan toteuttaa tällaisen toistekin, oli tosi hauskaa! Ehkä vaan ensikerralla en päätä jo etukäteen tyyliä, vaan yllätän itsenikin. ;)”

new york chic 17 ny chic 9new york chic 13

Se, millaisen lookin minä sain selviää huomenna!

*meikkaus saatu blogin kautta, vaatteet kuvauslainassa

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

tuo hattu on kyllä veikeä! melkein tekisi mieli kutsua sut mukaan vaatekauppaan :)

Vastaa

Eikö olekin! Haha, ties vaikka mä tästä innostuisin – oli nimittäin yllättävän hauskaa pukea elävää mallinukkea :D

Vastaa

Oijj. Pikkasenko söpö toi lakki <3!

Vastaa

Eikö olekin! Sopi ihan mielettömän hyvin Anskulle <3

Vastaa

Anna-Marian stailauspalvelua odotellessa… ;)
Tyylikäs kokonaisuus ja mallikin on niin kaunis!

Vastaa

Hihi, ties vaikka tässä innostuisi :D Tosi kiva kuulla, että konaisuus toimi! :)

Vastaa

Todella kivan näköisen asun olet koonnut ja tuo karvahattu sopii Anskulle ihan sairaan hyvin! :)

Vastaa

Oi, ihana kuulla, että tykkäsit! Musta tuo karvalakki on kanssa ihana! Mulle ei sopinut yhtään, mutta Anskulle on kuin tehty :)

Vastaa

Mä kävinkin jo Anskun luona huutelemassa, että miten ihastuin tähän asuun rouvan päällä! Voisin itsekin melkein heittää sen päälleni, paitti laukku ja kengät sais olla vähän rokimmat… :D Hyvin tehty, A-M! :)

Vastaa

Jee, ihan huippua kuulla, että tykkäsit! Ihan totta, asuun saisi vielä vähän lisää särmää vaihtamalla asusteet asteen verran rouheampiin – vähän niittejä laukkuun niin se olisi siinä! :)

Vastaa

Ihanaihanaihana asu! Mä ottaisin tän heti :) Sopii Anskulle tosi hyvin, oot kyllä taitava stailaaja <3

Vastaa

Hih, kiitti ihana! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.