Olen yrittänyt olla tänä viikonloppuna tehokas, sillä tiedän ensi viikon olevan täyteen pakattu ja loppuviikolle osuva työmatka Brysseliin tarkoittaa sitä, että uusi työ työllistää tulevina päivinä selvästi normiviikkoa enemmän. Mutta eipä tuo haittaa, älyttömän kiva lähteä pitkästä aikaa työmatkalle! Myönnän, että työmatkailua onkin ollut vähän ikävä enkä tietenkään pane pahakseni sitäkään, että perjantaina pitäisi olla vähän aikaa kierrellä kaupungilla ennen paluuta!

Niinpä olen tänään viettänyt siivouspäivää ja pakkasin jo kaikki kesäkengät varastoon. Tuskinpa tässä enää helteitä tulee? Olen ottanut tosissani tavarankarsimisprojektini ja sain taas yhden erän asusteita, astioita ja kosmetiikkaa siirrettyä odottelemaan uuteen kotiin pääsyä. Voittajafiilis joka kerta kun saa jonkun kulman kotoa käytyä kunnolla läpi ja siirrettyä kiertoon sellaista, mitä on seisottanut aivan liian kauan kaapissa, muttei ole raaskinut jostain kumman syystä luopuakaan! Tavaraähky todellakin kuvaa viimeaikojen olotilaani, mutta toivottavasti ei enää kauaa!

Tämä asu oli päälläni eilen ja luulin jo, ettei asukuville tarjoudu mahdollisuutta huonon sään takia, mutta onneksi loppuiltapäivästä taivas rakoili ja saatiin kuin saatiinkin pikaiset kuvat otettua!

acne scarf 23acne scarf 4acne scarf 25acne scarf 6acne scarfPusero: Zara / Hame: Zara / Huivi: Acne / Laukku: Coccinelle / Korkkarit: Zign

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Kaunis ja ihanan syksyinen asu :).

Tänään juuri katselin eteisessä olevia kenkiäni ja pohdin, että pitäisikö jo baltsut ja muut avokkaat jo piilottaa kaapin perälle, mutta en sitten vielä raaskinu :D. Ihanaa, että syksy on saapunut, mutta vielä ei innostaisi raskaammat nilkkurit.

Vastaa

Kiitos kovasti!! Tiedän tunteen! Munkin melkein teki mieli vielä antaa olla, mutta kun siivousvimma iski, ajattelin käyttää sen hyväksi ;) Avokkaat tosin kylä jätin vielä, mutta kaikki avokärkiset kengät, sandaalit ja sensellaiset pakkasin piiloon. Toivottavasti kuitenkin avokkaisa saa kulkea vielä pitkään, en todellakaan ole vielä valmis talvikenkiin! :D

Vastaa

Ihana hame! :) Just passeli syksyyn!

Vastaa

Voi kiitos!! :)

Vastaa

Hieno asu! :) Niin sinua. :) Miten muuten tuollainen hame pestään? Käsin? Ei kai voi koneeseenkaan laittaa?

Hetkinen, oletko sieki menossa matkoille tämän viikon loppupuolella? :O Minä matkaan Espanjaan, torstaina on lento ja tiedossa monta tuntia kentällä palloilua. :’D Jos en ihan väärin muista, niin viimeksikin meillä taisi osua matkustuspäivät samoille. :P

Vastaa

Hih, kiitti! :) Jaiks, en ole edes tullut ajatelleeksi pesemistä :D Tähän mennessä olen tyytynyt ihan vain pyyhkäisemään pintaa kostealla pyyhkeellä ja toivon, että se riittää jatkossakin, mikäli siihen jotain jälkeä tulee. Varovainen käsinpesukin ehkä saattaisi tulla harkintaan jos pintaputsaus ei auttaisi. Onneksi tähän ei kovin helpolla tahrat jää! :)

Eikä mikä sattuma taas, tosiaan aiemminkin sattui ihan vastaava ajankohta! Joo, siis torstaina minäkin, (todella) aikaisin aamusta :) Kentällä palloilu on kyllä tylsää, nyt kun olen liikkeellä käsimatkatvaroin ja niin aikaisin, olen ajatellut jättää paikan päälle saapumisen ihan viime tippaan – toivottavasti ei satu ruuhkaa kentälle ;)

Ihanaa matkaa!! :)

Vastaa

Tuo kynähame on rakkautta! Onko lähiaikoina ostettu? Määkin haluuuuuun! ;)

Vastaa

Oi kiitti! Tykästyin tähän niin, että ostin samalla kertaa kahdessa eri värissä, eikä ole kaduttanut – paitsi ehkä se, etten ostanut myös kolmatta värivaihtoehtoa :D Tämän hankinnasta on kyllä jo puolisen vuotta, mutta muistelen nähneeni ihanv astaavan tyylisiä jonkin aikaa sitten Zaralla, mutta sielläkin on kierto niin järjettömän nopea, joten tiedä sitten onko enää mitään vastaavaa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.