Tällä asulla ei ollut mitään aikomustakaan päätyä blogiin, mutta kun aamun harmaus oli kääntynyt iltapäivän aikana ihanaksi auringonpaisteeksi ja satuin kotiutumaan töistä samaan aikaan miehen kanssa, koukkasin hetken mielijohteesta kameran kotoa ja napattiin nopeasti kuvat pihalla ennen auringon katoamista liian matalalle horisonttiin. Todella synkkä ja simppeli asu. Olisin halunnut keventää sitä jonkin muun värisellä jakulla, jottei olisi niin virallinen, mutta eipä sitä aamukoomassa sattunut käteen mitään muuta kuin tämä musta. Pitsipuseron ostin Bulgarian Zarasta, mutta samoja on näkynyt Helsinginkin liikkeessä, ja se oli ihastusta ensisilmäyksellä. Rakastan tiilenpunaista väriä ja pitsi, noh, se toimii aina!

Huomenna on onneksi hieman rennompi päivä, joten aamupäivän tapaamisen jälkeen ehdin hetkeksi hengähtää ja pureutua matkalaukun pakkaamiseen! Kiva lähteä minireissulle!

jakkupuku 26jakkupuku 026 jakkupuku 020musta jakkupuku 1Pusero: Zara / Bleiseri: Zara / Huivi: Acne Studios /
Hame: Forever21 / Laukku: Kate Spade  / Korkkarit: Buffalo

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Minusta asu on tyylikäs juuri tuolla jakulla! Toisenvärinen jakku tekisi kokonaisuudesta omaan makuuni liian rikkonaisen. :)

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Olet ihan oikeassa siitä, että värilinen jakku toisi omat haasteensa! Ajattelin eka jotain hiekkaista sävyä, mutta sitten laukun täytyisi ehdottomasti olla musta, jotta edes piiru eheyttä säilyisi , mutta yllättävän hyvin toimi näinkin – vaikak olikin vähän virallinen olo ;)

Vastaa

Heh, onhan tuo ehkä sinun asuksesi hivenen konservatiivisesti valittu, mutta ei se suinkaan huonolta näytä. Itse asiassa väittäisin, että asun harmonia-/kontrastitasapaino on oikein hyvällä mallilla, kun sileä musta saa kontrastia röyhelöisestä ruosteenpunaisesta.

Näytän tälle yläpeukkua. :D

Vastaa

Haha, joo, niin on! Tuntui vähän liiankin viralliselta ;) Mutta tosi kiva kuulla, että siitä huolimatta toimii! Ja tosiaan, tuo yläosa tuo kyllä kontrastia ja kieltämättä tällaisessa kokonaisuudessa se pääsee myös mukavasti esiin :)

Vastaa

Minun mielestäni asu on juuri noin tosi kivan näköinen! :) Mukavaa keskiviikkoa Anna-Maria <3

Vastaa

Onpa kiva kuulla, kiitos!! Ja samoin, aivan ihanaa viikkoa ja toivottavasti myös erittäin aurinkoista <3

Vastaa

Huomenta kaunokainen!

Psst! Mun blogissani on sulle pieni haaste: http://curiousnoora.bellablogit.fi/2015/09/09/haaste-ikkunaostoksilla/

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.