Olen antanut periksi syksylle ja siirtynyt viimein sukkisten käyttäjäksi, ja jalkaan ovat päässeet ensimmäiset uudet sukkikset testattavaksi, kiitos teidän vinkkienne hankitut! Viime viikolla uskalsin kuitenkin vielä liikkua paljain säärin, tämä eläimellinen asu – runsas pantterihelmainen hame ja kovakuoriaiskorvakorut – olisi saanut vielä uudenlaista särmää (ihan kuin pantterikuosissa sitä ei jo olisi…) hillityt värilliset sukkikset lisäämällä, mutta onhan tässä vielä syksyä jäljellä kokeilla sitäkin.

Asun viininpunaisen neuleen hankin viikko sitten, ja olen siihen toivottoman ihastunut! Malli on siro ja väri huumaava. Viininpunainen kolahtaa muutenkin täydellä teholla, ja olen saanut päähäni, että tahdon juuri tuon värisen takin. Vielä ei ole kuitenkaan yhtään varteen otettavaa tullut vastaan, joten katsotaan jääkö vain haaveeksi.

                  pantterihame 8pantterihame 25pantterihame 1pantterihame 22pantterihame 16

Neule: H&M / Hame: The Wardrobe / Korvikset: Zara / Kengät: Mango

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Hei! Ihana nähdä sinut pitkästä aikaa tämänmallisessa mekossa. Tosi kivaa vaihtelua, ja mekko on tosi leikkisä ja naisellinen. Olen jotenkin itse kyllästynyt ”tiukkaan” hame ja mekkomalliin, jota on ollut viimevuosina paljon. Käytän sitä toki itsekin, mutta vaihtelu virkistää. Myös hieman pidempi helma on mielestäni ihana ja katkeaa oikeassa kohdassa. Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

Vastaa

Heippa, kiitos kivasta kommentista ja ihana kuulla, että hameen malli toimii! Itsellä menee vissiin vähän kausittain vaihtelu kello- ja kynähelman kanssa, muutama vuosi sitten käytin melkein pelkästään kellohelmaa ja sitten yhtäkkiä hurahdin kynähameisiin, nyt on taas varovainen ihailu herännyt kaunista naisellista hulmuavaa helmaa kohtaan. Ehkäpä olisikin siis aika balanssille, sopivassa suhteessa molempia hametyyppejä! ;)

Vastaa

En tiedä miten otat tän, mutta leopardikuosia lukuunottamatta voisin pukeutua ihan samanlaiseen asuun. :) Kaikki on vaan jotenkin niin nappiin; neuleen malli ja väri, helman mitta (!), tukevat korkkarit… Hämmentävää! ;)

Vastaa

Hih, täähän on mahtavaa! Tosi kiva kuulla :) Tykkään tuosta neulesta ihan hillittömästi, malli on ajaton ja väri on täydellinen syyssävy – tätä puseroa tullaan näkemään asukuvissa vielä paljon! :)

Vastaa

Ihana asu TAAS! Mielettömän kaunis hame, ja sopii loistavasti viininpunaisen kanssa. Tykkään!

Vastaa

Oi, kaunis kiitos!! :)

Vastaa

Aivan ihanan mallinen hame! Olisin heti ostamassa, ellei olisi eläinkuosia, jota en itse käytä. Tosin tämä hame sai harkitsemaan, josko sittenkin… Itselläni on nyt hakusessa nimenomaan hieman pidempihelmaiset hameet, sillä ”näin vanhemmiten” (eli opiskeluiden sijaan töissä viilettäessä) olen alkanut arvostaa aivan uudella tavalla vaatteiden ”säädyllisyyttä”. Edustan ammattiryhmää, joka tuntuu pukeutuvan lähinnä värikkäisiin kaapuihin ja yhdistävän hameeseen sukkahousujen sijaan housut.

Vastaa

Oi kiitos! Itsellä on vähän viha-rakkaussuhde eläinkuoseihin, joissain tilanteissa se on mielestäni mauttominta ikinä ja toisinaan tunnen suurta intoa lisätä asuun ripauksen villieläimeen viittaavaa. Mutta ehkä tässä kuten kaikessa muussakin kyse on loppupeleissä yhdistelmästä, kokonaisuudesta? Toivottavasti, ja mukava kuulla, jos tässä kuosi ei hyökkää liikaa päälle, vaikka sitä suhteessa muuhun asuun onkin valtavasti :)

Nyt onkin otollinen hetki hankkia tätä hameen mittaa, ainakin juuri Zarassa piipahtaessani pyörittelin pariakin selvästi polvimittaista hametta, ja uskoisin, että muualtakin löytyy/tulee löytymään syksyn kuluessa :)

Vastaa

Aivan ihana hame!

Vastaa

Oi, kiitos <3

Vastaa

Yhdyn muiden kommentteihin – tosi kaunis hame, ja todellakin piristävää vaihtelua olisi tuo helma omaankin vaatekaappiin, jossa olen jymähtänyt kapeisiin helmoihin. Uskaltaisikohan sitä….?

Ja hih, hauska tuo otsikko: ihan sekunnin ohikiitävän hetken mietin, että onkohan tämä joku karmaiseva reissutarina, jossa kovakuoriainen olisi päätynyt korvaan…. :-)

t. Tupuna

Vastaa

Hih, apua mikä mielikuva! Onneksi ei sentään elävä kuoriainen hiipinyt korvaan ;) Muistan joskus lukeneeni jostian ”laatulehdestä”, kuinka jollain oli reissulla hiipinyt hämähäkki korvaan ja jäänyt sinne. Yök. Se mielikuva on vainonnut vuosikaudet ;)

Mutta takaisin kivoihin aiheisiin; tosi kiva kuulla, että hameen malli toimii! Tällaisesta vähän hulmuavasta helmasta tulee jotenkin eritavoin anisellinen ja siro fiilis, en ymmärrä miten sitä onkin taas itsekin onnistunut niin jumahtamaan kapeisiin hameisiin?

Vastaa

Kaunis asu ja niin kivat korvikset! :) Mäkin olen ihastunut viininpunaiseen, mitään sen väristä en tosin ole vielä hankkinut itselleni. Mutta kovasti houkuttaa…

Vastaa

Kiitoksia!! Viininpunainen on ihana, ja itse en voi olla hypistelmeättä kaikkea viininpunaista, jota tielle sattuu :) Ihme jos pystyt pysymään väristä vielä pitkään erossa, sen verran paljon sitä tuntuu kaikkialle ilmestyneen! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.