Tämä viikko, tai melkeinpä tämä koko kuukausi on ollut huikean kiireinen. Töitä riittää ja kalenteriin pyrkisi enemmänkin mielenkiintosia tilaisuuksia ja tapaamisia blogin puitteissa, kuin vain saa sinne ahdettua. Toisaalta, ihanaa että tapahtuu ja itsepähän valitsen silti mennä, enkä olla menemättä, mutta toinen puoli minusta kaipaa huutavasti pidempiä yöunia ja ihan vain olemista ilman monen kohdan To do -listoja. Pitäisikö henkisten akkujen muka olla vielä latautuneena kesän jäljiltä?

Viime viikolla piipahdin showroomilla katselemassa syysuutuksia ja tunnelmoimassa pikkujouluja, joulun teemaan kun tilaisuus oli järjestetty. Tykkään kyllä joulusta siinä missä muistakin vuoden eri teemoista ja tilaisuuksista inspiroitua, mutta kieltämättä vielä oli vähän kankeutta saada itseään hurahtamaan pikkujoulukaudelle ominaisiin kultaan ja kimallukseen, mustaan ja pikkumekkoihin, vaikka kauhukseni tajusin, että pikkujoulukausihan ihan oikeasti alkaa jo kohta. Meneekö arvaus ihan väärin jos epäilen, että varhaisimmat aloittelevat jo lokakuun lopussa ja marraskuussa kausi on kuumimmillan? Eli kuukauden, puolentoista kuluttua. Huih.

IMG_9692IMG_9675cccIMG_9698

Pikkujolun ja joulukauden vaatteet olivat tosiaan kaudelle hyvin tunnusomaisia, juhlavia iltavaatteita. Bongasin kausipoimintojen seasta vähän aikaa sitten hankkimani kultaiset avokkaat, joita en tullut ajatelleeksikaan pikkujoulumaisina ennen kuin ne tässä yhteydessä näin. Kengät ovat somat, mutta rehellisyyden nimissä oli tarkoitus palauttaa ne, kunnes hiffasin kuittia katsoessani, että ostohetkestä olikin vierähtänyt vähän liian kauan, vaikka omassa mielessä olin koko ajan ajatellut, että justhan ne vasta hankin… Kertoo ehkä kyvyttömyydestä pysyä ajankulussa kärryillä.

Showroom visiitin kohokohta oli päästä hypistelemään Matthew Williamson for Lindex -malliston vaatteita, ja ne olivat juuri niin herkullisia kuin olin toivonutkin. Vitsit, tästä mallistosta sytyin niin monelle jutulle, että en tiedä millaiseen solmuun joudun kun se ensi kuun alussa tulee myyntiin, toivottavasti johonkin itselle läheiseen Lindex -myymälään!

IMG_9699IMG_9735

Kulta, kimallus ja glitter viitoittavat tietä asujen lisäksi myös koruissa ja asusteissa, ja kaltaiseni korufriikki ei tiedä miten päin olla kun tahtoisi kaiken mikä kimaltaa. Jo pelkästään alemman kuvan kultaiset sandaletit vainoavat minua, näin ne ensimmäisen kerran kesällä liikeessä ja sydän pomppasi rinnassa, ihanat! Ja tietenkään niitä ei enää omassa koossa ollut, ja siitä lähtien ne ovat hiipineet aika ajoin mieleen. Luulin niiden kuuluneen kesämallistoon, kunnes nyt kun showroomilla törmäsin samoihin popoihin, toiveikkuus heräsi. Kengät ovat Click Shoesin valikoimaa, ja tietenkin heti suuntasin tsekkaamaan, josko niitä olisi tullut liikkeeseen lisää, mutta ei, talvikengät ja tummat värit hallitsivat kuvaa. Ehkä pikkujoulukausi palauttaa nämä liikkeisiin? Toiveikkaana odottelen, sillä sirot kultapopot olisivat niin syötävän somat ja sopisivat kivasti kesäänkin…

IMG_9712IMG_9741cIMG_9716

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Matthew Williamson for Lindex -mallisto on kokonaisuudessaan todella omaan makuuni ja kelpuuttaisin siitä melkeinpä kaikki omaan vaatekaappiini erittäin mieluusti. En vain pysty näkemään itseäni ryysimässä Lindexiin, kun ovet aukeavat, joten todennäköisesti jään ilman mitään. Ehkä käyn myöhemmin samana päivänä katsomassa josko mitään olisi jäljellä :)

Vastaa

Voi että, kuulostaapa tutulta, itsellä on ihan sama juttu :) Käynkin mielessäni kamppailua kun haluaisin ehdottomasti juuri tämän malliston vaatteita, mutten todella haluaisi shoppailla ruuhkassa saati kytätä kelloa (puhumattakaan, että se töiden puolesta edes olisi mahdollista)! Elättelenkin toiveita, että mallisto saapuisi työpaikkani läheiseen myymälään, joka usein on rauhallisempi ja tuskin olisi niin suosiossa kuin vaikkapa keskustan liikeet, mutta toisaalta, se saattaa tarkoittaa juuri sitä, ettei mallistoa silloin sinne saavu… Mutta jos saapuu, ovat omatkin mahikset saada pala Matthewta omaan kaappiin paremmat, voisin lounastauolla käydä kurkkaamassa mitä on tarjolla ;)

Vastaa

Oi, minä niin odotan tuota Matthew Williamson for Lindex-mallistoa! Niin makuuni! Olen ehdottomasti valmiina, kun mallisto kauppoihin saapuu!;)

Vastaa

Kuin myös, tuo mallisto näyttää olevan niin just mun makuun että! Toivottavasti onnistun nappaamaan ilman jonotuksia itselleni muutaman herkkupalan tästä yhteistyömallistosta :)

Vastaa

Jopas oli glitteriä kerrakseen! Blingblingistä en niin innostunut, mutta nuo petroolinväriset avokkaat näyttivät sellaisilta, että ne voisivat päätyä minulle. :)

Mutta millainen onkaan viimeisen kuvan ylärivin oikeanpuolimmaisin lakka, ettei vaan duochrome?.. Olen tässä etsiskellyt Zoyan Adinan tai Butter Londonin Knackeredin kaltaista, mutta edullista violetti-vihreää duochromea ja tunnun toiveikkaana näkevän sellaisia siellä täällä…

Vastaa

Mulla on vähänn sama juttu, että glitteri ei oikein vaatteissa iske ja koristetimantitkin ainakin näin ensialkuu aiheuttaa epäilyksiä, paljeteille sen sijaan kyllä lämpenen!

Hmm, mä en noista lakoista kyllä yhtään tiedä, paitsi akselilla näyttää kivalta/ei näytä kivalta, ja se ehdottomasti näyttää kivalta, oikeastaan kaikki ne, mutta erityisesti se! :) Tais olla Gina Tricotin lakkoja nuo – yhden niiltä omistankin, mutten ole tainnut vielä käyttää, pitäisi vissiin testata laatua :)

Vastaa

Joo, noi kaikki ylärivin lakat näyttää kyllä kivoilta (kynsien suhteen minussakin tulee pieni harakka esiin, mutta vaatteissa glitteri ei nappaa), mutta tuota viimeistä jäin miettimään. :) Ginan tuotekuva antaisi vähän ymmärtää, että lakka olisi kuin olisikin duochrome, mutta eiköhän sen saa selville vasta kun pullon kohtaa livenä. Hitto, pitääkö tässä nyt sitten oikein mennä Ginaan varta vasten..?

Vastaa

Hih, täytyy poiketa ens kerralla kun mennään kahvittelemaan, mulle nimittäin kelpaisi kanssa kyseinen lakka ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.