Oletteko huomanneet atsteekkikuosien ilmestyneen vahvasti muotikartalle? Itse havahduin siihen todenteolla vasta kun eksyin kurkkimaan potentiaalista kesäkassia eri nettikaupoista ja huomasin, että värikylläisiä sekä rohkeita kuoseja tuntui näkyvän erityisesti pikkurepuissa, clutcheissa ja shoppereissa. Atsteekkien inspiroimiin kuoseihin liittyy omalla kohdalla se tavanomainen tarina, ensin olin vähän varautunut, mutta käydessäni kurkkimassa Indiskan kevät-/kesämuotia Klaus K:ssa ihastuin suoraan hauskaan helmikoristeltuun turkoosivivahteiseen atsteekkihenkiseen clutchiin. Siitä se lähti. Seuraavat värikkäät ihastukset tulivat vastaan Shopbopilla ja siitä jatkettiin syvemmälle, atsteekkihenki laveni Intia-inspiskseen ja kuumiin kesäväreihin. City-hippilook alkoi puhuttelemaan ja eksyin kurkkimaan helmikoristeltuja varvastossuja.

Pikkurepuille en kyllä edelleenkään lämpene, mutta vastaava värien ja tekstuurien ilotulitus sopii hauskasti juuri clutheihin ja rentoihin kesäkasseihin, joilla sen voi tuoda huomiopilkuksi juuri niin simppeliin asuun kuin tahtoo. Miksei siis lomalaukku voisi ollakin räiskyvä tai iltalaukku kuin karkki? Jos kirkuvan kirjava laukku on liikaa, niin varovaisemmin ripauksen väriä ja hippihenkeä asuun voi tuoda koruilla tai huivilla. Jään myös odottelemaan tuleeko vastaavia rönsyileviä kuoseja löytymään myös kesän kengistä, kelpaisi nimittäin minulle!

aztek bag

Laukut lähteineen ylhäältä alas, vassemmalta oikealle:
1. Indiska 2. Star Mela Suzie Embroidered Clutch  3. Star Mela Dali Purse 4. Star Mela Jui Clutch 5. ASOS Aztec Clutch 6. Star Mela Zelma Bag 7. New Look All Over Beaded Clutch 8. ASOS Leather Clutch 9. Star Mela Jasmin Clutch 10. ASOS Woven Shopper

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Ui, ihania! Tuollainen olisi kyllä täydellinen kesäksi :)

Vastaa

Eikö olekin! Mulle kanssa kilahti tällainen ostoslistalle, mutten osaa päättää, olisko kivempi värikäs clutch vai rento kesäkassi :)

Vastaa

Itselleni sopii vähän harmonisemmat väriyhdistelmät, FashionFusionin Jennien MSGM:n laukku on mielestäni erittäin kaunis:
http://1.bp.blogspot.com/-YtTuX00gLao/U01NOiChE1I/AAAAAAAAg4U/o_Ca4G90bG4/s1600/IMG_5643-001.JPG

Vastaa

Oi, tuo linkkaamasi onkin kyllä kaunis laukku (ja asu)! Itse olen aika kaikkiruokainen, harmoniset ja pastelliset värit viehättää, mutta yhtä lailla voisin sujauttaa asuun kirkuvia värejä ja räiskyviä asusteita :)

Vastaa

Näissä mun silmä lepää <3

Vastaa

Eikö olekin ihania! Mä niin haluan kesäkarderobiini kaikkea värikästä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.