Olen tällä viikolla siivonnut vaatekaappia ja kenkähyllyä, siirtänyt syrjään selviä talvivaatteita ja tehnyt tilaa kesälle. Nilkkurit on valmiina siirtymään piiloon kenkälaatikoihin ja eteisen alkaa olemaan jo aika hyvin valloittaneet avokkaat. Ihanaa, tätä on niin odotettu! Jos talvikenkävalikoimaani en ole yhtään tyytyväinen, niin välikausikenkiini sen sijaan olen. Jalassa hyviä, nättejä ja monikäyttöisiä avokkaita löytyy tärkeinpiin tarpeisiin, ainoastaan muutama bonusväri puuttuu, kuten ne mintunvihreät ja sitruunankeltaiset. Mutta se onkin sitten hifistelyä. Pääsääntöisesti olen siis tyytyväinen.

Laukkurintamallakaan ei ole valittamista, vaikka toki siellä erityisesti on aina tilaa uusille ihanuuksille. Laadukkaita ja monikäyttöisiä laukkuja ei voi olla liikaa, olen siitä vakuuttunut. Haaveilen rennosta kesäkassista samoin kuin kaikkeen taipuvasta korikassista, se yksi vuosia palvellut aina kesäreissuilla mukana ollut kun saapui tiensä päähän viime kesänä. Kesäkassin ja korikassin paikat olisi siis avoinna, ja miksei voisi täyttyä molemmat tarpeet yhdellä laukulla! Toivotaan, että kestävä, kiva ja kohtuuhintainen sattuu eteen vielä ennen kesää, mutta fiilsitellään sitä ennen aurinkoisia päiviä värikkäiden ja keveiden vaatteiden parissa. Tämä tunika löytyi vaatekaapin perältä ja on ollut viimeksi käytössä viime kesänä helletunikana Andalusian paahteessa, mutta nyt se sai kaverikseen farkut. Ja olo oli niin kesäinen!


zara tunika 8zara tunika 17zara tunika 2zara tunika 14

Tunika: Zara / Farkut: Zara / Rannekoru: Mam’zelle, saatu / Kengät: Marian / Korvikset: Marc Jacobs / Vyö: Global

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mielettömän kaunis tunika! Mallikin on sellainen, että sopii ihan millaisella kropalle vain.

Vastaa

Oi kiitos! Niin totta, vastaava malli sopii tosi moneen kroppaan ja lisäksi tunikan mitta on vielä sellainen, että sillä on helppo leikitellä rantalookista kaupunkikelpoiseksi ja mekosta puseroksi. Monikäyttöisyys on parhautta :)

Vastaa

Tää on upea! Ja Andalusia, tahdon! :D

Vastaa

Kiitos!! :) Andalusia oli kyllä ihana, erityisesti Sevilla, nam :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.