Ihoni on saanut tänä keväänä ihan mielettömän tehokuurin kesää varten hyvien hoitotuotteiden ja ammattilaisen tekemien tehohoitojen myötä. Yhteistyössä EL-Salongin kanssa tehtiinkin pieni mutta tehokas kesäkuntoon projekti kasvoille, mikä tuli todella tarpeeseen sekä talven että stressin jäljiltä. Ihoni on hyvin epäpuhtauksiin taipuvainen, paksu ja herkästi rasvoittuva, niinpä kirkastavaa Exuviance-hoitoa tehtäessä Simonkadulla sijaitsevassa EL-salongissa suositeltiin lisäksi vielä tehopuhdistusta. Lopputalvella vaivanneet häiritsevät finnit olin saanut kuriin kotikonstein, siinä itsellä ruokavalio on ihan ykköstekijä, mutta sitten oli ne sitkeät ja sinnikkäät mustapäät ja kovat ihonalaiset tukkeumat, jotka röpelöittivät vanana erityisesti leukaa. Ne tuntuivat ikään kuin kovettuneen paikoilleen, eikä mikään kotona tehty tehonaamio tai kuorinta tuonut merkittävää apua.

elsalonki helsinki 2elsalonki

Excuviance-hoidon jälkeen tehtiin suureen suosioon noussut HydraFacial -kasvohoito, joka puhdistaa ihoa ja toimii loistavana täsmäapuna erityisesti mustapäille. Hoidossa iho käydään imurimaisen laitteen kanssa läpi ja yhdistettynä epäpuhatuksia pintaan puskeviin aineisiin se imee avautuneista ihohuokosista likaa. Hoidon jälkeen olikin hauska kurkkia laitteen säiliöön, jossa lillui vielä hetkeä aiemmin kasvoja koristaneita pieniä mustapäitä. Hoidon jälkeen olo oli freesi ja iho kuulas, kuin huolella kuorittu, sillä käsittely myös hieroo ihon pintaa. Tämä pikahoito sopiikin mainiosti rasvaiselle iholle ja erityisesti mustapäistä kärsivälle, akneihoiselle sitä ei kuitenkaan suositella.

Ihoni paksuuden takia epäpuhtaudet tuntuvat jämähtävän todella napakasti kiinni, vaikka juonkin runsaasti vettä, enkä vielä ole keksinyt pysyvää apua ongelmaani. Siksipä ei ole yllätys, että hullaannuin viimeiseen käsittelyn ja hoitoputken kruunasi supertehokas syväpuhdistava Hjeronymus-hoito. Koska ihoni ei ole herkkä, se kestää hyvin voimakastakin käsittelyä ja usein tuntuu jopa vaativan juuri sellaista täydelliseen puhdistukseen – eipä siis ihme, että ihastuin! Hoito todella tuntui syväpuhdistavan jokaisen ihon tukkeutuneen huokosen ja iho tuntui ihanan kuulaalta, tasaiselta ja hengittävältä. Peiliin hoidon jälkeen katsoessa tajusin kuinka paljon ihoon olikaan päässyt taas jämähtämään epäpuhtautta.

elsalonki helsinki 4elsalonki helsinki 12elsalonki helsinki 6

Olen toki ollut ihonpuhdistuksissa ennenkin, mutta Hjeronymus oli astetta enemmän. Siinä mekaanisen ihonpudistuksen lisäksi epäpuhatuksia liuotetaan ihosta myös kemiallisten aineiden avulla sekä huomioidaan pintapuhdistus. Hoitoon kuuluu myös ihoa pehmentävät ja rauhoittavat hauteet sekä lopuksi ihohuokosia supistava naamio ja meikki. Kokonaisuuteen vierähtikin liki pari tuntia, mikä on kuulemma ihan normiaika Hjeronymus-hoidolle. Aimmat ihonpuhdistukset ovat ikään kuin olleet vain puolittaisia tähän verrattuna, kestokin on pyörinyt siinä tunnin tietämillä. Erään kerran jopa ihonpuhdistus jäi hassusti kesken kun tunti tuli täyteen, mikä jätti hieman hämillisen olon. EL-salongissa kaikkiin hoitoihin varataan varmuuden vuoksi runsaasti aikaa, eli iho hoidetaan kunnolla alusta loppuun eikä hoitoa tehdä juosten kelloa vastaan. Kuitenkaan paikalle tullessa ei tarvitse itse olla täysin selvillä mitä iholle pitäisi tehdä, sillä koska aikaa on, voidaan tilanne arvioida paikan päällä ja keskustella mahdollisista toimenpiteistä.

Hjeronymuksessa kosmetologi kävi ihon korvia myöteni hyvin tarkkaan ja huolella läpi. Olin jo varautunut siihen, että käsittelyn jälkeen naama punoittaa niin, että on turha edes yrittää haalia mitään menoa samalle päivälle. Yllätys olikin aikamoinen kun hoitoon kuuluvan rauhoittavan naamion jälkeen käsittelyn negatiivisista vaikutuksista ei ollut tietokaan vaan peilistä katsoi ihan supersileä, tasaisen värinen ja terveennäköinen iho. Olin todella hämmästynyt ja myyty, ja ilta kuluikin ihoa häkeltyneenä kotona katsellen ja silitellen. Sain taas hyvän muistutuksen siitä, että kotituoteilla pedataan pohjaa ihon hyvinvoinnille, mutta joissain asioissa on syytä suunnata suoraan ammattilaisen pakeille!

Juttelin ensimmäisellä hoitokerral EL-salongin perustajan kanssa, joka kertoi, että heille ehdottoman tärkeää on tarjota ainoastaan hoitoja, jotka todella tehoavat ja se on helppo uskoa näiden jälkeen. EL-salongista löytyy kyllä rentouttaviakin hoitoja, mutta pääpaino tehohoidoissa ja tavaramerkkinä juuri perusteelliset ihonpuhdistukset. Itsestä ainakin tuli EL-salongin vakioasiakas juuri ihonpuhdiksen saralla, mutta luulenpa, että myös Exuviance -hoidon pariin on palattava vielä joku päivä kun iho kaipaa pikafreesausta. Tällä hetkellä testissä kotona on myös Exuviencen ihonhoitotuotteita ja on jo pakko huikata, että sarjan kuorinta on ihan huippu! Kiteytettynä siis Exuviancen jälkeen iho sai kirkkautta, HydraFacialin jälkeen kuulautta sekä pika-apua mustapäihin ja Hjeronymus hoiti loput, syväpuhdisti ihon sitkeimmätkin tukkeumat. Itselle hoidot toteutettiin ihon vahvuuden takia tarkoituksella nopealla syklillä, vaikka normaalisti puhdistusten välissä voi olla ihan hyvä antaa ihon levähtää hetki.

elsalonki 3elsalonki helsinki 02elsalonki 13

EL-Salonki löytyy Kampin lisäksi myös Kalliosta Vaasankadulta, hoitoloiden yhetystiedot ja aukioloajat löytyvät täältä.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.