BELLA-BLOGIT YHTEISTYÖ Kuukausi NIVEA Daily Essential Sensitive -sarja seuranani hurahti huomaamatta ja havahduin vasta hetki sitten siihen, että virallinen 28 päivän testijakso on ehtinyt ylittyä jo roimasti, mutta mitäs sitä hyväntuntuisten tuotteiden käytöä lopettamaan! En miellä omaa ihoani varsinaisesti herkäksi, mutta myönnän kyllä, että sillä on taipumus reagoida herkästi olosuhteisiin ja erityisesti talvesta se ei tykkää, kuten ei mielikään. Niinpä testijakso osui hyvään aikaan, lopputalven ja kevään taitteeseen, kun viileys vielä hallitsee ja iho joutuu mukautumaan suuriinkin lämpötilan vaihteluihin. Etenkin talvi-ihoa ja orastelevaa pintakuivuutta ajatellen tykäsin todella tuotteiden kosteuttavuudesta ja samettisuudesta. Voiteiden paksuus vähän yllätti, mutta hetken arastelun jälkeen huomasinkin niiden tuntuvan yllättävän miellyttäviltä ihoa vasten, etenkin yövoiteen koostumus on nappivalinta kosteutusta kaipaavalle sekaihollekin.

Yö- ja päivävoidepurkkien välillä on tällä hetkellä valtava kuilu, sinininen yövoidepurkki on kuuden viikon jälkeen jo melkein tyhjä kun taas päivävoidetta on vielä vaikka kuinka. Tämä selittyy pitkälti sillä, että yövoidetta olen käyttänyt reilusti ja levittänyt sitä ihan kunnon kerroksen kasvoille sekä kaulalle, ja se tuntuukin aivan ihanalta! Päivävoide on myöskin täyteläinen, mutta paksua päiväkäyttöistä voidetta tulee luonnollisesti käytettyä huomattavasti vähemmän. Myönnettävä kuitenkin on, että minulle tämä on vähän liian runsas, etenkin jos on aikomus laittaa meikkiä päälle. Vaikka voide imeytyy hyvin eikä todella jätä tunkkaista tunnetta, niin silti suosin meikin alla vähän geelimäisempiä tuotteita.

nivea sensitive skin 16 nivea sensitive skin 01nivea sensitive skin 3nivea sensitive skin 26

Puhdistusmaito yllätti positiivisesti, vaikka yleensä inhoankin vaahtoamattomia maitomaisia puhdistustuotteita. Täytyy sanoa, että tällaisen koostumuksen puhdistajista tämä on testaamistani paras, mikä on tosi iso juttu. Olin jo ennakolta valmistautunut siihen, ettei meikit kuitenkaan lähde kokonaan, mutta olin väärässä, kyllä ne lähtivät. Tietenkin ainetta joutuu hieromaan kasvoihin huolella ja mahdollisesti toistamaan käsittelyn, mutta kyllä se ripsarikin todella lähti. Siitä huolimatta vaihdoin puhdistustuotteen aamukäyttöön parin viikon jälkeen, oma luottopuhdistusaine on vain niin paljon tehokkaampi, vaikka Nivean samettisuuteen verrattuna ehkä jopa vähän liiankin. Jäinkin testijakson aikana miettimään, että ehkä olisi minunkin paikallaan tarkistaa puhdistusrutiineita lempeämpään suuntaan nopeuden sijaan.

3 in 1 Micellar water on koko joukon tähti! Tuote pelaa loistavasti sarjan puhdistusaineen kanssa yksiin, jos jotain meikin rippeitä jäi kasvoille, tämä teki viimeisen silauksen ja jätti ihanan puhtaan sekä raikkaan tunteen – kuivattamatta. Tämä on siis asteen verran puhdistavampi kuin normaali kasvovesi, ja se toimii näppärästi myös aamulla raikastamaan kasvoja ja välttämään vesipesun. Ylipäänsä kaikissa näissä tuotteissa hinta-laatusuhde tuntuu olevan todella kohdillaan, mutta tässä Micellar waterissa aivan erityisesti.

nivea sensitive skin 8nivea sensitive skin 24nivea sensitive skin 6

Viime kuun puolella havahduin siihen, että ihoni oli paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan ja herkän ihon tuotteet rauhoittivat ihanasti ihoa. Yhtään finniäkään ei ollut näkynyt kasvoissani vähään aikaan, mikä on todella tavatonta epäpuhtauteen taipuvaisella ihollani. En tiedä mikä moiseen oli päätekijä, ehkä stressitason lasku, pidemmät yöunet, huolellisemmin valittu ravinto, liikunta vai sitten nämä hellävaraisemmat ihonhoitotuotteet. Tai sitten se on vain monen osatekijän summa, kaikki yhdessä tuskin ovat pahitteeksi. Nyt ihoon on taas päässyt puskemaan epäpuhtautta, Wienin reissun epäsäännöllinen ruokailu ja vaatimattomammat matkatuotteet tekivät tehtäväänsä, mutta onneksi pian on luvassa ihonpuhdistus, jonka jälkeen aion jatkaa asteen verran hellemmällä linjalla.

Opin testijakson aikana yllättävänkin paljon ja huomasin, että vaikka en varsinaisesti herkkähipiäinen koekaan olevani, ei hellävaraisempi hoito ole pahitteeksi ja iho todella kiittää kosteuttavista sekä pehmeistä tuotteista. Todellisuudessa siis omakin iho taitaa kaivata hellävaraisempaa hoivaa kuin mitä ehkä olen osannut antaa sille. Lisäksi ymmärsin, että tuotetestausjaksot on ihan hyvä pitää kunnon pituisina, mistäs sitä osaa erottaa helmet, jos vaihtelee tuotetta joka toinen päivä. Tästä eteenpäin aion siis antaa kasvojeni rauhassa tottua uuteen ja olla kärsivällisempi! Tai siis, ainakin yritän…

Psst. Nivean 28 päivän haaste on vielä käynnissä, eli jos ostat tämän kuun loppuun mennessä tuotteesi etkä neljän viikon jälkeen koe ihosi virkistyneen, saat rahasi takaisin (koko kamppis voimassa huhtikuun loppuun).

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

Kiitos tuotearviosta, pitänee testata näitä jossakin vaiheessa! Vielä kiinnostaisi kuulla, mikä on tuo luottopuhdistusaineesi? Entä onko sinulla suositella jotakin kevyempää päivävoidemerkkiä? Minunkaan iholleni kovin paksut kasvovoiteet eivät sovi – varsinkaan päivävoiteen osalta.

Vastaa

Olen käyttänyt jo pitkään L’Orealin geelimäistä perusputsaria ihan puhtaasti siitä syystä, että sillä lähtee kaikki meikki (vedenkestävää lukuun ottamatta) tosi tehokkaasti ja helposti. Mutta myönnettävä on, etenkin näiden herkän ihon tuotteiden testaamisen jälkeen, että onhan se aika voimakas eikä välttämättä ihoystävällisin, eli herkkäihoiselle en välttämättä suosittelisi, enkä usko, että kuivallekaan iholle on paras, mutta oma sekaiho on kyllä ollut ihan tyytyväinen :)

Täältä löytyy aiempi postaukseni luottopuhdistusaineestani:

http://anna.fi/secretwardrobe/2012/12/19/puhdas-iho/

Päivävoiteissa taas suosin geelimäisiä ja nopeasti imeytyviä, esimerkiksi hurjasti tykkään tästä Madaran voiteesta:

http://anna.fi/secretwardrobe/2013/07/24/keveita-ja-kukkaisia-kesatuotteita/

Nyt olen ottanut käyttöön päivävoiteena Absoution sarjan kosteutavan seerumin kun Jolie Span kosmetologi suositteli kokeilemaan sitä meikinalusvoiteena. Se itse asiassa toimii loistavasti, koostumus on superkevyt ja imeytyy hetkessä, mutta silti kosteuttaa ja muutoinkin tuntuu miellyttävältä. Täältä löytyy postaus Absolutionista, mutta tuolloin en vielä tajunnut käyttää kyseistä tuotetta päiväkäytössä :)

http://anna.fi/secretwardrobe/2014/02/10/absolution-talvi-ihon-pelastus/

Vastaa

Kivan positiivinen kirjoitus! :) Joskin yllätti, koska ihan kuin olisin vain jokin aika sitten lukenut siun maininneen jotain elottomasta tai harmaasta ihosta? :O Ehkä muistelen sitten omiani, mikä voi ihan hyvin olla mahdollista. :D

Miulla joskus ammoin oli nimeltä mainitsemattoman merkkisiä puhdistusmaitoja, mutta ne eivät puhdistaneet hyvin meikkiä. Vaikka silmillä katsoessa näytti puhtaalta, mutta sitten kasvovedellä pyyhkäistessä tarttui ruskeaa. :/

Nyttemmin olen löytänyt sen oman luottomerkin, jonka olen miulle parhaimmaksi havainnut ja niin hyväksi, että ei voi kuin suositella! :) Kasvojen puhdistuksessa parasta on olla apuna myös kasvoharja. Se puhdistaa paljon paremmin meikin kuin mitä ikinä käsipelillä pystyisi. Kokeile vaikka! ;)

Vastaa

Tämä on just tätä kun kirjoittaa mieli keskittyneenä vaan yhteen asiaan :D Eli joo, muistat ihan oikein, ihon harmaus on vaivannut jo aikaa (mutta nyt sekin on saanut onneksi apua viime viikkoina tehdyistä kirkastavista tehohoidoista), mutta mielessäni olin tätä kirjoittaessani jumittunut finneihin, joiden osalta taas on tapahtunut selvää parannusta! Ihoni on tosi epäpuhtausherkkä, joten siksi suosin kunnolla puhdistavia tuotteita, mutta toisaalta taas ne saattavat kuivattaa pintaihoa ja lopulta ehkä jopa ruokkia alkuperäistä ongelmaa.

Kuulostaa muuten niin tutulta tuo, että peilistä näyttää puhtaalta, mutta pyyhe kertoo muuta :/ Just tuon takia arastelen maitomaisia putsareita, vaikka ne varmaan hellempiä iholle olisivatkin.

Tuo kasvoharja olikin itselle ihan uus juttu, kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti perehtyä! Kuoriiko se kanssa? :)

Vastaa

Oi, kiitos nopeasta vastauksesta! :) Ihan hassua, että on uusi juttu siulle, vaikka kyllä tämä oli miullekin uutuus vasta muutama kuukausi sitten. Tosiaan Espanjassa nämä on ihan mielettömän suosittuja! Enkä kyllä ihmettele… ;) Minä yritin katsoa oisko muissa suomalaisissa blogeissa kasvoharjoista mitään, mutta en löytänyt. Kirjoitin sitten itse, käy toki lukemassa: http://vivivinna.blogspot.com.es/2014/03/salainen-aseeni-ihonhoidossa.html?showComment=1396252748657#c7575878310190643382

Vastauksena kysymykseesi. Riippuu kasvoharjasta. Jotkut kuorii, jotkut ei. Miulla on Mary Kay-kasvoharja, joka ei kuori, koska jo 3×1 ihonpuhdistusaine kuorii (hyvin hyvin hellävaraisesti joten sitä voi käyttää päivittäin). :)

Vastaa

Oh, tuohan kuulostaa näppärältä! Tuo Mary Kayn versiosi näyttää varsin passelilta, täytyypä kurkkia löytyisikö Helsingin tavarataloista vastaavaa aloittelijalle kohtuuhintaisena! Nyt heräsi kyllä polte kokeilla, ja harmittaa että olin autuaan tietämätön tästä viime kesänä, sillä Espanjan reissuhan olisi ollut oiva paikka poimia tuollainen kotiintuomisiksi :)

Ihana, kun vielä vastasit! Oi, ehdottomasti kannustan kokeilemaan! :) Tosin tätä kyseistä ei saa tavarataloista, ainoastaan kauneuskonsultin kautta. Mutta olen ihan varma, että heidän kauttaan saisit kokeilla sitä ilmaiseksi ja siten saisi ainakin tuntumaa, kiinnostaako vai ei.

Joka tapauksessa olisi todella mielenkiintoista lukea siun kasvoharjakokemuksesta, päädyit sitten mihin merkkiin hyvänsä. :) Jo senkin takia, ettei tämä näytä olevan vielä kovin tuttu asia Suomessa ja blogimaailmassa tästä ei tietääkseni ole kirjoitettu.
Voi, Espanjassahan siulla olisi ollut ainakin valinnanvaraa, kun se on niin suosittu, että monilla merkeillä on jo oma kasvoharja ja siten hintahaitari erittäin laaja ja tietenkin valikoima, harjoja on erilaisia (osa kuorii, osa ei, osa käy jopa vartalolle jne.). Mediassakin noista kasvoharjoista on kirjoitettu paljon täällä Espanjassa. Ihan kuin olisi sellainen buumi menossa. :D Yhdessä lehtiartikkelissa mainittiin, että jos tätä ei ole, niin ei ole oikeasti sisällä kauneudenmaailmassa. :’D

Huh, tulipa pitkä kommentti taasen, pahoittelut! Mutta kun tosiaan tämä kasvoharja on todella mielenkiintoinen juttu. :)

Vastaa

Ah, lempiaiheeni ihonhoito! :) Voisin puhua siitä tuntikausia ja loputtomasti, niin monen tekijän summa hyvinvoiva ja kaunis iho on. Tästä on tullut kirjoitettua postaus jos toinenkin myös omaan blogiini. Pitkään itsekin iho-ongelmien kanssa kamppailleena iloitsen kun nyt tuntuu siltä, että olen viimein löytänyt oikeat tuotteet, ravinnon ja elämäntavan, jolla iho pysyy kunnossa.

Ihanan aurinkosita viikkoa sinulle! :)

Vastaa

Itse olen vasta ihan viime vuosina havahtunut siihen, miten moni asia todella vaikuttaa ihon vointiin. Heh, ehkä se on tämä kun tulee ikää lisää, niin kaikki ei vain olekaan ihan itsestään selvästi perushyvin, vaan asioita, kuten vaikkapa ihon kuntoa, joutuu vaalimaan toisella tapaa ;)

Olen myös havahtunut siihen, että ihoni on tosi herkkä reagoimaan siihen mitä syön – herkutteluviikonloppu (lomasta puhumattakaan) kostautuu ihan heti ja näkyy finniarmeijana. Sama juttu stressillä, mutta ruokavalio tuntuu olevan ihan ykköstekijä finnien synnyssä omalla kohdalla.

Myös oikeiden tuotteiden löytäminen vienyt aikaa, ja siinäkin koen olevani vielä ihan opetteluasteella enkä likimainkaan pro. Toisaalta, valinnanvaraa on ihan älyttömästi, että tällainen taviskuluttaja meinaa mennä ihan solmuun :) Onneksi on kauneusblogit! ;)

Kävinkin kurkkimassa blogiasi (ja tylsä minä en tullut jättäneeksi edes kommenttia, täytyy korjata asia ;)) ja täytyy ehdottomasti sukeltaa vielä paremmin ihonhoitoaiheisten postaustesi alle!

Ihanaa ja (toivottavasti) keväistä viikon jatkoa myös sinulle! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.