Miksi juuri nyt, kun kukkaronnyörit eivät anna myöten sen suuremmille hankinnoille, tuntuu löytävän kaikkea yltiöpäisen ihanaa? Ihan sama juttu silloin kun mitään ei etsi, vastaan tulee vaikka mitä herkkuja ja kun on tavoitteellisesti ostoksilla, kotiutuu tyhjin käsin. Heh, julmaa. Ehkä pitäisi vain vältellä kauppoja, mutta siitä huolimatta poikkesimme vikana reissupäivänä Wienin keskustassa sijaitsevassa Steffl -tavaratalossa (josta kannattaa muuten tsekata pohjakerroksen outlet-osasto) ja hullaannuin laukkupuolella Furlan roosaan piparkakkureunaiseen Melissa Tote kesäkassiin. Voi mikä ihanuus! Se toimisi kokonsa puolesta kesän reissuilla loistavasti ja totta kai ihan kotikaupungissakin aina keväästä syksyyn. Olen vähän arastellut vaaleanpunaista laukuissa ja miettinyt onko se tarpeeksi monikäyttöinen, mutta tämän laukun sävy vaikutti tarpeeksi puuteriselta, joten voisin kuvitella sen olevan suht helppo. Tosin samaa laukkua löytyy myös valkoisena, mikä ei sekään hullumpi valinta olisi etenkin kesää ajatellen. Voih, taidan kärsiä parantumattomasta laukku- ja matkakuumeesta – kun yksi reissu on tehty tai laukku hankittu, seuraava on jo mielessä!

vaaleanpunainen laukku 1Kuvalainat: Furla Melissa Tote / Lily and Lionel Flutter Rainbow scarf

Toinen kevätihastus tuli vastaan keskiviikkoisella putiikkikierroksella, Sofinahissa oli nimittäin megahienoja huiveja tarjolla ja oli pakko painaa Lily and Lionel -merkki muistiin. Aivan ihania! Erityisesti sateenkaarenväreissä räiskyvän huivin äärellä olin sulaa vahaa, mikä täydellinen kesähuivi se olisikaan! Värimaailman lisäksi huivi tuntui juuri oikealta ja ihanan laadukkaalta, se oli iso ja muhkea, muttei kuitenkaan raskas tai paksu. Ei siis talvikäyttöön, mutta sisäasujen pariksi tai kesähuiviksi täydellinen. Samaiselta merkiltä näyttää löytyvän liuta muitakin kiinnostavia huivikuoseja, joten palaan merkin äärelle varmasti jahka budjetti sen taas sallii!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

On kyllä ihana laukku! Täällä taisi myös joku toinen hullaantua :) Tuo väri on jotenkin juuri sopiva kevääseen; hempeä ja tyttömäinen, mutta silti tyylikäs. Mäkin kärsin vielä pari vuotta sitten ”laukkumaniasta”. Nyt sentään osaan jo vähän rajoittaa ja ostaa harvemmin, vaikka ihanuuksia osuu kohdalle liian usein. Kosmetiikkapuolelle kun saisi saman ”rauhan”. Siltä osin en saa ostohimojani yhtä hyvin ruotuun, vaan koko ajan pukkaa jotain uutta ja ihanaa, mitä pitää saada :)

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Voi eikä olekin! Näen tuon laukun jo niin monen kesäasun parina, se sopisi kivasti hempeyttä tuomaan vähän skarpimpaan lookiin tai sitten viimeistelemään kesän rennon kaupunkiasun. Voih, täytyy varmaan lisätä synttärilahjatoivelistalle ;)

Heh, kaikilla taitaa olla joku heikko kohta, mihin tulee sorruttua vähän muita helpommin – itse osaan pihistellä kyllä joskus vähän liikaakin kosmetiikassa, mutta kun vaatteet (ja laukut!) tulee kysymykseen, se on herkästi menoa ;)

Vastaa

Ihana laukku! Furlalta löytyy monesti kaikkea mukavaa. Kuvassa tuo ei mielestäni ole yhtään vaaleanpuneinen, vaan enemmänkin beessi. Hyvä löytö. =)

Vastaa

Eikö olekin! Olen ihan myyty tälle, ja kuten sanoit, tämä on selvästi beigempi, eli siten olisi mukavan monikäyttöinen! Vaikka olisi se valkoinenkin kyllä aika ihana… Tykkään kanssa Furlan laukuista, niillä tuntuu olevan varsin hyvä hinta-laatusuhde ja muutenkin herkullinen valikoima :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.