Karsin karsimistaan, mutta siitä huolimatta tämä postaus pullistelee kuvapaljoudellaan! Aina ei mene tasan, joskus harmittaa kun on unohtanut kuvata ja toisinaan kuvia on niin paljon, ettei tiedä mitä niillä kaikilla tekisi! Tällä viikolla kamera on kulkenut poikkeuksellisen aktiivisesti mukana johtuen siitä, että kalenteriin on mahtunut paljon kivaa ohjelmaa ja sääkin on suosinut kauniin kuvauksellisella syysauringollaan.

Tiistaina treffasin Anskua, jonka varmaan olisi hyvä jo hankkia kakkosasunto Helsingistä, sen verran tiuhaan kun tiet tänne tuovat! Ja olisihan siinä omakin lehmä ojassa, saisi asukuviakin arkena entistä useammin… ;) Napattiin siis tälläkin kertaa kuvat ja kiidettiin Zalandon tapahtumaan, joka yllätti erilaisuudellaan. Ihana luonnonvalon täyttämä tila nosti vaatteet ja asusteet upeasti jalustalle, hauska ohjelma taas sai viipymään paikalla ja intiimi porukka viihtymään erinomaisesti!

blogger event 6 blogger event 7 blogger event 24blogger event 15

Esillä oli ihania juhlamekkoja, korkeita korkoja ja sydämeni väpättämään saavaa kukkakuosia. En voinutkaan vastustaa mahdollisuutta myös kokeilla vaatteita, joten ensin pujahdin Supertrashin mustaan nahkamekkoon ja sitten kevensin tunnelmaa kokeilemalla Topshopin (jota muuten myös saa nykyään Zalandolta!) sinisävyistä pitsimekkoa. Hius- ja meikkimestari Mariela Sarkima maalasi huuleni vahvalla oranssinpunaisella, joka oli ihan loistava väripari pehmeille vedensävyille, sekä sattumalta sopi hauskasti myös päivän asuun.

blogger event 1blogger event 25blogger event 8

Yritimme matkia hetkeä aiemmin opittuja vogue-muuveja, mutta se taisi jäädä lähinnä hassuksi yritykseksi! Anskulla päällä mieletön musta mekko hohtavalla hapsuhelmalla ja sirot kultaiset sandaalit.

blogger eventblogger event 21

Ihan kuin päivään ei olisi jo mahtunut tarpeeksi houkutuksia, mutta jatkoimme vielä iltaa Mikon ja Anskun kanssa suuntaamalla Stockan kenkäosaston avajaisiin. Uutta kenkäosastoa olenkin ehtinyt jo hehkuttaa, sillä uudistus on ollut ehdottomasti makuuni! On myönnettävä, etten ole aiemmin juurikaan hyödyntänyt Stockan kenkäpuolen valikoimaa, mutta luulen, että uusi osasto tulee vetämään puoleensa ihan toisella tapaa!

blogger event 26blogger event 30blogger event 37

Kenkä- ja vaateosastoilla viipyilyllä ilman ostotarkoitusta on se huono puoli, että juuri silloin tuntuu löytyvän kaikkea ihanaa! Tällä kertaa iskin silmäni Diane von Furstenbergin herkullisiin popoihin ja Pollinin mielettömän upeisiin (ja todella suolaisen hintaisiin!) saappaisiin. Ihailin jälleen kerran Minna Parikan Catula-korkkareita, joita olen aiemmin katsellut erivärisinä. Luulen jääneeni jostain paitsi kun en ole ikinä edes kokeillut Parikan kenkiä, joten asia on ehdottomasti korjattava jossain vaiheessa. Jotkut mallit ovat makuuni liian leikkisiä, vaikkakin arvostan hauskaa ja omaperäistä muotoilua, mutta sen sijaan klassisemmat korkeakorkoiset parikat pienillä twisteillä sykähdyttävät aivan ehdottomasti!

Tänä syksynä tuntuu olevan paljon tummansinisiä kenkiä ja olenkin onnistunut kehittämään itselleni tarpeen sekä sähkönsinisiin että navynvärisiin jalkineisiin, joista jälkimmäiset olisi kiva saada sekä avokkaina että talvikenkinä. Sähkönsinisen kaipuun täyttäisi mainiosti juurikin nuo siniset Catulat.

blogger event 33blogger event 36blogger event 34blogger event 40 Minusta otetut kuvat Anskun nappaamia ja yhteiskuva Polhem PR.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Ihania, kauniita kuvia kauniista vaatteista ja etenkin kengistä. Suosikkini yli muiden on kuitenkin teidän kahden vogue-poseeraus. Sun pitäisi irrotella enemmänkin, sillä sinut on kuin luotu kameran eteen.

Vastaa

Haha, no ei todellakaan ole luotu!! Sitä paitsi, mä olen tällainen hirveän pidättyväinen ja hitaasti lämpiävä luonne – ainakin silloin kun kamera napsahtaa päälle ;) Kun pitäisi yrittää olla luonteva ja rento, jäädyn!

Vastaa

Voi miten kivan kuuloinen päivä! Mä olen myöskin myöhäisherännyt Minna Parikan kenkiin, ne jäniksenkorvatennarit olis niin mun kengät ❤️

Vastaa

Oi, ne ois kyllä just sulle!! Ihastelin niitä tuolla ja ne ovat kyllä tosi hauskat ja persoonalliset, mutta silti käyttökelpoiset :)

Vastaa

Teidän päivä kuulostaa niin kivalta :) itse kun asuu kaukana pääkaupunkiseudun sykkeestä niin on autuaan tietämätön aina kaikista kivoista tapahtumista :D

Vastaa

Päivä oli kyllä tosi huippu, kivasti vähän erilainen! :) Olen monesti miettinyt, että miten epäreilua se on muualla Suomessa asuvia upeita bloggaajia kohtaan, että kaikki tuntuu tapahtuvan Helsingissä :/

Vastaa

Komppaan Kutria! Nää hassuttelukuvat on ihana lisämauste sun tyyliin! :) Niistä tulee aina hyvälle tuulelle.

Vastaa

Hih, kiva kuulla! Pitää värvätä joku ottamaan salaa kuvia, niin en ehdi mennä kamerapaniikkiin vaan tulisi vähän rennompiakin otoksia joukkoon :D

Vastaa

Ihan mahtava tuo teidän yhteiskuva! :D Selkeesti ollut hauskaa.
Kukkaroa ajatellen kuulostaa aika vaaralliselta.

Vastaa

Hih, oli kyllä!! Mutta joo, kukkaro (tai siis sitä hallitseva mieli) on todella joutunut kovan testin eteen :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.