Miten upealla auringonpaiseella päivä alkoikaan! Olisi ollut synti jäädä sisälle, ihan jo pelkän valoenergian takia, mutta myös kotona vaanivan saamattomuuden myötä. Niinpä tein jo rutiiniksi muodostuneen liikkeen ja pakkasin läppärin laukkuun ja tällä kertaa suuntasin keskustan kahviloiden sijaan kokeilemaan kotikulmien tarjontaa. Pieni happihyppely teki hyvää ja auringon sokaisevat säteet tuntuivat niin hyvältä talven kohmettamalla keholla. Voi että, olisipa tällainen sää ylihuomenna Tukholmassa! Huomioiden, miten älyttömän iso vaikutus säällä on omaan mieleen ja jo ihan fyysiseen jaksamiseen, en lakkaa ihmettelemästä, miten vieläkin asun täällä ja alistun tilaan, jossa kaamosajan kulkee vuosi toisensa jälkeen ihan puolitehoisena haamuna.

Marc Jacobs Classic Q Fran 3 Marc Jacobs Classic Q Fran 6

Tästä läppärin lisääntyneestä liikuttelusta tuli mieleen hehkuttaa alle kolme vuotta sitten pitkien etsintöjen jälkeen ostamaani läppärilaukkua. Pikainen blogihistorian selailu selvitti, että otsikoin aikoinaan läppärilaukkupostauksen nimellä ”hyvää kannattaa odottaa” – mikä nappiotsikko, sillä tämä jos mikä oli erinomainen hankinta! Ensinnäkin tykkään tästä hennon vaaleanpunaisesta pehmustetusta taskusta edelleen kuin hullu puurosta, ja sen lisäksi kovasta käytöstä huolimatta se on säilynyt mainiossa kunnossa. Vetoketju hehkuu edelleen kulumatonta kullansävyä ja taskun pinta pysyy hyvin puhtaana (ja on tarvittaessa helppo pyyhkäistä). Mielelläni sädehdin myös tätä lämpimän sinkin väristä Marc Jacobsin Classic Q Fran -laukkua, sillä se imee sisäänsä läppärini riittävän hyvin ja sopii juuri tällaiseen koneen kaupunkikannisteluun, mahduttaen sisäänsä samalla muutkin akuutit tavaratarpeet kuten kameran ja sen sellaisen. Musta Lil Ukita on edelleen ihana, mutta sinne menee vain kamera, ei läppäriä. Kaiken kaikkiaan siis hyviä hankintoja, joista on iloa vuosiksi eteenpäin!

Marc Jacobs Classic Q Fran 2Marc Jacobs Classic Q Fran 7

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Olen miettinyt samaa; miksi vielä asun täällä ja saan kuukaudesta toiseen ahdistua pimeydestä ja sen mukanaan tuomasta energian puutteesta. Pitäisi vaan tehdä asialle jotain!

Vastaa

No niinpä! Voih, itse olisin ihan valmis vaikka heti vaihtamaan maisemaa vaikka alkuun vuodeksi tai pariksi, ja katsoa sitten miltä tuntuu – tahtooko palata vai jäädä :)

Vastaa

Täällä myös yksi pimeää ja talvea inhoava! Vuosi vuodelta on raskaampi kestää talvea…

Mäkin tykkään ihan hurjasti MbyMJ-laukuistani. Francesca on rento, Selma vähän skarpimpi. Ihan erinomainen hinta-laatusuhde!

Vastaa

Tuota ihan samaa olen miettinyt, että tuntuu kuin kaamosaika iskisi vuosi vuodelta kovemmin, mikä on vähän pelottavaaa, sillä jos se tuntuu jo näin voimakkaasti, mitä se on tällä tahdilla vaikkapa 10 vuoden kuluttua? Hui!

Ihan totta, noissa laukuissa on tosi erinomainen hintalaatusuhde ja itse ainakin olen super tyytyväinen! :)

Vastaa

Tosi ihana laukku <3

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Oi kiitos!! :)

Vastaa

Lil Ukita on kyllä niin huippu ja sen laatu niin hyvä, että olen alkanut miettiä toisenkin, ehkä isommat MbMJ:n hankkimista. Tuo sinun Franisi on kyllä kovin kauniin sävyinen. :)

Vastaa

Kiva kuulla, että olet kanssa ollut tyytyväinen! Mun Lil Ukita on edelleen kuin uusi ja käyttänyt sitä olen ostohetkestä lähtien (kuten asukuvista näkyy, heh) ihan hirveästi :) Niinpä oli jotenkin luontevaa pysyä samassa merkissä vähän isompaa mallia etsiessä!

Vähän jännäsin tätä väriä tilausta tehdessä, mutta tämä onkin kivempi kuin odotin ja taipuu varmasti mustaa paremmin kesäkauteen :)

Vastaa

Mietin juuri tänään ihan samaa tästä Suomessa asumisen mielekkyydestä! Heti, kun aurinko paistaa ja muistaa miten hyvältä elämä voikaan tuntua, ei voi kun ihmetellä miksi sitä vielä asuu maassa, jossa puolet vuodesta ei tunnu hyvältä?

Aivan ihanan sävyinen tuo Marc Jacobsin laukku! :)

Vastaa

Juuri näin! Talvella unohtuu harmauteen ja ihmettelee jatkuvaa täysin energiatonta oloa ja annas olla kun kevät alkaa saapua, tuntuu kuin yhtäkkiä alkaisi heräämään eloon. Tuntuu todella ihan hölmöltä, että tavallaan ”menettää” puoli vuotta kun ei vain saa itsestään irti täysipainoiseen olemiseen ja nauttimiseen, asioiden aikaansaamiseen. Sitä todella tulee vuosi toisensa jälkeen pureskeltua, ja itse olen jo siinä pisteessä, ettei tarvitsisi miettiä, jos tilaisuus lähteä vähäksi aikaa muihin maisemiin tulisi :)

Vastaa

Oi, läppärilaukkusi on ihana! Mä olen itsekin etsinyt viime aikoina sitä oikeanlaista laukkua/suojusta, mutta ei ole osunut vielä kohdalle. Kannan läppäriä aika usein mukana..

Vastaa

Hih, kiitti, tämä on ihan mun lempparini! Tuon mieleisen läppärilaukun löytäminen on ihan käsittämättömän vaikeaa! Sama juttu itselläkin oli ennen tätä, ja vaikka tarjontaa oli, niin silti sitä just sitä omaan makuun ja hintahaitariin mätsäävää vaan ei meinannut tulla vastaan. Toivottavasti pian löytyy mieleinen! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.