Olen joutunut pienen sisustuskärpäsen puraisemaksi ja yhtäkkiä tekisi mieli laittaa koko kodin sisustus uuteen uskoon. Taitaa vaikuttaa kevään lähestyminen ja viime aikojen satunnaiset ihanat aurinkoiset päivät.

Tänään olin aamusta muutenkin asioilla liikkeellä keskustassa, joten en voinut vastustaa pientä sisustuskauppakierrosta siinä samalla. Oikeastaan yritin etsiä jotain kivaa meidän seinille, mutta tietenkään silloin kun etsii ei löydä, niinpä lähdin siltä osin tyhjin käsin mutta kotiutin pienempää sisustussälää. Myös uudelle olohuoneen matolle olisi tarvetta enkä liioin ole toiveideni sohvapöytääkään vielä löytänyt. Sain myös päähäni, että joku siro nojatuoli olisi kiva, mutta ehkäpä se ei kuitenkaan kiiku nyt hankintalistan kärkisijoilla. Että sellaista, kotipainotteista arkea monella tapaa.

Muistattehan muuten vielä käydä osallistumassa arvontaan mikäli miniloma ihan Lahden vieressä sijaitsevaan Mukkulan kartanoon houkuttaa! Osallistumisaikaa on vielä tämä päivä ja voittaja ratkeaa sopivasti juuri ennen ystävänpäivää, eli huomenna.

pantterihuivi 20pantterihuivi 05pantterihuivi 04 pantterihuivi 35Kauluspaita: ASOS / Huivi: New Yorker, saatu blogin kautta / Hame: Jean-Paul Gaultier for Lindex / Nilkkurit: Gaudi / Clutch: Vagabond / Korvakorut: River Island         

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Kiva tapa käyttää huivia! :) aurinko herättää minussakin sisustuskärpäsen, verhot on jo vaihdettu ja vaikka minkälaista suunnitelmaa tekisi mieli toteuttaa! :)

Vastaa

Kiitti! Voi sama täällä, tekstiilit tekisi mieli päivittää keveämpiin ja raikkaampiin, ja muutenkin talven uinunut sisustusinto alkaa nyt ideoimaan vaikka mitä kodin kulmien kohentamiseksi :)

Vastaa

Kas, nyt vasta huomasin tämän, mutta täytyy antaa aplodit.

En yleensä ole mikään eläinkuosien ystävä (kaikkea muuta), mutta idea tässä on niin hyvä, että oksat pois. Huivirusetti tuo tekstuuria ja myös erottuvuutta muuten ehkä jopa ”konservatiiviseen” asuun. Noin niinkuin muutenkin olen sitä mieltä, että naiset voisivat käyttää pukeutumisessaan rusetteja enemmän.

Plussapisteitä myös hameesta, näyttää tosi hyvältä kun siinä on yhdistelty erilaisia materiaaleja!

PS. Huomaan, että huivi mätsää värien osalta tuohon oveen – tämähän oli tietysti suunniteltu juttu, eikö vain!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.