Kiitos kaikille Mukkulan kartanon illallis- ja yöpymislahjakortin arvontaan osallistuneille! Nyt seuraa se jännittävä hetki kun netin arvontageneraattori päätyy valikoimaan satunnaisen numeron ja sitä järjestyksessään vastaava kommentoija voittaa miniloman. Eli se katkeransuloinen tunne kun on yhtä aikaa iloinen voittajan puolesta, mutta myös harmissaan, ettei voinut lähettää kaikkia kartanolomalle! Mutta juhlitaan onnettaren suosikkia, joka tänään oli nimimerkki Tiramisuheidiuudelleen arvottu. Onnea!

kerrostalo

Postauksen kuvitus symbolisoikoon sitä, että onnistuin tänään lukitsemaan itseni ulos. Kipaisin postissa sekä hakemassa lähikukkakaupasta tulppaanikimpun ja takaisin tullessani tajusin kotirapun ovella, että olin unohtanut avaimet sisälle. Kun mieskään ei yrityksistä huolimatta vastannut puhelimeen ei auttanut muu kuin tilata isännöitsijä avuksi. Ehkäpä se oli tämä perjantai 13. päivä.

Lupailin muuten fb:ssä kotikuvia mikäli tänään paistaa aurinko, mutta hyviä uutisia, vaikkei paistanut niin oli silti riittävän kirkasta (kevät, jee!) ja sain napattua viimeisimpänä viilauksen alla olleesta kohteesta eli ruokailutilasta kuvia. Niitä siis luvassa huomenna! Huomenna myös suuntaamme miehen kanssa ystävänpäivän viettoon Mukkulaan ja matkalla poiketaan myös Lahdessa, en malttaisi odottaa! Tulee kyllä pieni irtiotto erinomaiseen saumaan. :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.