Eräs alkukevään päivä postiluukusta tipahti odottamaton paketti, josta paljastui Insjön suklaanruskea Inari bag organiser, eli bag in bag (blogin kautta saatu). Ihan hauska, ajattelin silloin, olinhan vastaavaa sattumalta talven aikana nettikaupoissa vilkuillut, mutta aina jättänyt kuitenkin tilaamatta epäillessäni todellista tarvetta. Uuden pussukan väritys ei ihan kolahtanut eikä liioin laukun sisään kätkettävälle laukulle ollut juuri silloin sen ihmeemmin tarvetta, niinpä se jäi ajelehtimaan ja kevään kuluessa näkyi milloin milläkin pöydän tai hyllyn kulmalla. Epäilin jo, että se jää kokonaan käyttämättä, mutta juuri ennen matkaa tulin hankkineeksi korikassin, jossa ei olut lainkaan sivutaskuja. Hetken ehdin pähkäillä, että mitä ihmettä teen kaikelle tilpehöörille, mutta ihan viime hetkellä välähti, se Insjö! Niinpä pakkasin pussiin passit, lompakon, laastareita, huulipunan, kännykän ja kaikkea sellaista pientä, mitä nyt ylipäänsä voi kaivata matkan aikana käsilaukusta.

insjo baginbag 6insjo baginbag 7

Jos alussa suhtauduin pussukkaan vähän epäröiden, niin matkan aikana ihastuin. Erityisen kaunishan se ei ole edelleenkään, mutta ihan älyttömän käytännöllinen! Se on napakka ja pinta likaa hylkivä, lisäksi lukuisat taskut tarjoavat loistavasti erottelumahdollisuuksia pientavaralle, eli kaikelle löytyy oma kolo. Näin kaikki tärkeä pientavara on yhdessä paikassa, mikä osoittautui tosi näppäräksi käsilaukun vaihtoja ajatellen – pussukan sai siirrettyä nopeasti laukusta toiseen tietäen, että kaikki oleellisin tulee mukaan.

Isoimpana ilona ehkä kuitenkin se, että tämän myötä lompakko tai avain ei ajaudu jonnekin laukun pohjalle ja pakota lopulta purkamaan koko kassia löytääkseen etsimänsä. En tiedä onko tuttua muille, mutta itselle käy näin etenkin avainten kanssa ihan jatkuvasti ja siinä ehtii hetkessä puskea pintaan viiltävä pelko, että nyt sen on unohtanut kotiin tai vielä pahempaa, jättänyt jonnekin matkan varrelle. Mutta lopulta se aina löytyy sieltä laukun pohjalta vaikka niin omasta mielestään pistikin lähtiessään sivutaskuun… Laukkuni rakastaa myös niellä huulipunia ja huvittavempina kertoina olen laukkua vaihtaessa löytänyt pohjalta kourallisen huulipunia, vaikka juuri edellisenä päivänä kaupungilla olenkin laukkua tuloksetta kaivaessani tullut siihen tulokseen, etten ole muistanut ottaa yhtään mukaan.

Erityismaininta täytyy antaa myös koosta, pussukka näyttää pieneltä, mutta sinne meni kaikki oleellisin ja mahtuu mainiosti pienempiinkin laukkuihin, vaikka ei nyt sentään ihan iltalaukkuun. Ihan huippu, lähtee taatusti seuraavallekin reissulle mukaan!

bag in baginsjo baginbag

         Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Brilliant <3

Vastaa

<3

Vastaa

Mulla kävi aivan samalla tavalla- aluksi Insjö ajelehti työpöytäni kulmalta toiselle, mutta sitten hommasin kesälaukun, jonka sisällä ei taskuja ollutkaan ja kappas, ihana Insjökin löysi sen myötä paikkansa! :)

Vastaa

No jopas kuulostaa tutulta! Taskuttomille laukuille tämä on kyllä ihan loistava, kerrankin kaikki ei ole hukassa vaan oikeasti nopeasti käden ulottuvilla! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.