Saavuttiin myöhään eilen illalla kotiin ja heräsin yöllä omassa sängyssä sateeseen ja ukkoseen, hetken ajan kuvittelin olevani reissun päällä ja häkellyin outoa sääilmiötä, mutta sitten unenpöppöröisyys haihtui ja muistin, että ollaankin taas Suomessa. Nyt sää näyttääkin jo ihan toiselta, onneksi. Rentoilen kotisohvalla, juon oman keittimen kahvia ja palauttelen mieltäni kotijuttujen äärelle. Koska kotiinpaluu tuntuu aina kirpaisevan, on parempi yrittää keksiä kivoja asioita pehmentämään tätä väistämättömätöntä tapahtumaa. Niinpä suunnittelen jo pientä kivaa tekemistä tälle päivälle ja fiilistelen kaikkia kylppäristä löytyviä luottokosmetiikkatuotteita.

Matkalla sinnittelee aina minimituotemäärällä, mikä tarkoittaa sitä, että kotona ollessa on ihana päästä kuoriutumaan matkan aikana kertyneestä nuhjuisesta olosta. Niinpä aikomus on pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, kirkastaa väriä hopeatuotteilla, kuoria kroppa kunnolla parin viikon jälkeen, lakata kynnet huolella ja ihan vain kuorruttaa itseni ihanilla täsmätuotteilla matkan monikäyttövoiteiden sijaan. Mistä tulikin mieleen, että täytyykin kirjoitella postaus viime kuun loppuun kuluneista tuotteista heti kun tästä paluusta tokenen! Mutta nyt, nyt aion ottaa ihan vain rennosti!

punaiset shortsit 6red shorts 1punaiset shortsit 13Laukku: Coccinelle / Korkkarit: Zign / Shortsit: Mango / Neule: Forever21

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Sä se olet kyllä sellainen kaunotar ♥_♥

Vastaa

Voi ihana sinä! Kiitos <3 <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.