Lauantai-illan asukuvista laivalla ei meinannut tulla yhtään mitään. Tuuli tempoi ja riuhtoi, eikä kamera saati kohde meinannut pysyä vakaana. Silmät vuosivat hyisessä viimassa ja suurimmaksi osaksi hiukset olivat kasvoilla (tai taivasta tavoittelemassa). Niitä hetkiä kun asukuvan oton mielellään jättäisi myöhemmäksi, jos se olisi mahdollista, mutta illan hämärtäessä ja avomeren häämöttäessä edessä, täytyi ottaa irti mitä sai.

Tarkkuusongelmat olivat tällä kertaa toki osin olosuhteiden aikaansaannosta, mutta pitkälti myös kamerani syytä. En ymmärrä mikä siihen on tullut (suljinko taas reistailee?), sillä tarkentamisen kanssa on isoja haasteita, jos edes onnistuu. Ja tämäkin kamera on vasta vuoden vanha. Jos muistatte, ennen tämän hankintaa murisin sitä, etteivät nämä perusdigijärkkärit tunnu kestävän minulla juuri paljoa vuotta kauempaa. Vika käyttäjässä, käyttöasteessa vai jossain muussa? Joka tapauksessa, käy kukkaron päälle.

kapea kukkamekko 01kapea kukkamekko 19kapea kukkamekko 10

kapea kukkamekko 03kapea kukkamekko 7Mekko: Mango / Neuletakki: Mango, 2nd hand / Laukku: Guess / Kengät: Mango

Ah, ja melkein unohdin, sen teitä ehkä eniten kiinnostavan asian; Joutsen untuvatyynyn arvonta on päättynyt. :) Suuri kiitos jälleen kaikille osallistujille!! Arvonta on suoritettu, ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Armiida, onnea! Laitathan sähköpostiini osoitteesi, niin Joutsenelta lähtee pehmeä paketti matkaan! :)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Toi viimenen kuva tuo ihan mieleen nuoren Samantha Jonesin :D

Vastaa

Haha, ihana ;D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.