Poikkesin tiistaina Remingtonin tilaisuudessa tutustumassa uutuuslaitteeseen, Silk Ultimate Styler monitoimikihartimeen, jolla saa luotua useita eri kiharakokoja ja tietenkin suoristettua. Samassa yhteydessä Mariela Sarkima johdatti kauden hiustrendeihin muotiviikkojen kuvasadon saattelemana. Omaan muistiin jäivät huolettomuus, ylikasvanut polkka, rennot kiharat, jotka eivät ala aivan tyvestä ja uutena villityksenä hieman kulmikkaammat, siksak-maiset kiharat. Kaiken kaikkiaan avainsana taisi olla, ettei kokonaisuus näytä yli viimeistellyltä, ns. kampaajan tekemältä, mikä sopii oikein hyvin minulle, varsin heikkolahjaiselle hiustenlaittajalle. ;)

remington 06 remington 01

Täytyy jo tässä vaiheessa kiittää tilaisuuden järjestäjiä hieman erilaisesta tilaisuudesta! Sen sijaan, että kyseessä olisi perinteinen syödään ja kuunnellaan –tapahtuma, keskivaiheilla koitti yllätys; screenin takaa paljastui rivi kampauspäivä ja yleisö pääsi töihin. Ilmaan heitettiin kisa iltalookin luomisesta ja pöytää koristi hiustilpehöörit, kihartimet ja lakat, ja yhtäkkiä huoneeseen avautui iloinen hälinä.

Omaan tiimiini kuului upea Business Woman ja ihana Tunnetilan Nina, ja myönnettävä on, että jokainen tunsi olevansa vähän oman osaamisalueensa ulkopuolella, joten yhtäkkiä pöydän viereen ilmestynyt pää ei saanut suoraan aikaan pulppuavaa inspiraatiovyöryä. :) Vaikka tunsimme olevamme vähän vieraalla maaperällä, tartuimme töihin ja tiimityön tuloksena saatiin aikaan hyvin meidän näköinen look. Huoleton nutturakampauksemme tavoitteli 20-luvun eleganttia ilmettä tähän päivään tuotuna, vähän Great Gatsbyn viitoittamalla tiellä. Tai oikeataan, ei meillä tavoitteita ollut, muuta kuin luoda meidän silmää miellyttävää, ja onneksi tiimin maku meni yksiin loistavasti. Lopputuoksesta tuli juuri sellainen, jossa jokainen meistä olisi viihtynyt!

remington 03remington 05remington 09

Pohjana oli loivat, sormin auki harotut kiharat, ja hiuksiin oli ujutettu muutama hillitty sulka twistiä tuomaan. Ja arvatkaa kuinka kävi? Marielan ja Remingtonin muodostama raati valitsi kampauksemme voittoon! Meinasin pudota tuolilta voittajan julkistuksessa, olihan kilpailussa mukana monenmoista lookia ja tarinaa kampauksen takana, enkä ajatellut, että tällainen hyvin simppeli ja ajaton kipuaisi kärkeen. Mutta ilmeisesti klassinen ja hillityn chick -look toimii aina myös raadin mielestä? ;)

Palkinnoksi saimme ylellisen lahjakortin Hiusgalleriaan, jonka konseptiin kuuluu hiusten huoltaminen luonnonmukaisin keinoin ilman voimakkaita kemikaaleja. En malta odottaa, että pääsen hoitokäsittelyyni, joka tulee todella tarpeeseen! Kiitos tiimille ja Remingtonille hauskasta illasta!!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei olipa helpottavaa lukea, että nyt mulla on perusteltu syy tähän nykyiseen tukkalookiin. Mallistaan ylikasvanut polkka, jossa on loiva kihara koska en saa sitä alkamaan tyvestä vaikka miten yritän – eikä taatusti näytä kampaajan tekemältä! :D Hihi, ihanaa perjantaita! :)

Vastaa

Hih, sama juttu! Mikäs voisikaan sopia paremmin tällaiselle, jolla on hiukset pahasti kasvuvaiheessa, eivätkä tunnu asettuvan oikein mitenkään, ovat vain. Luonnollista ja rentoa, todella ;) Kiitos, ihanaa viikonlopun odotusta myös sinulle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.