Kiire on pitänyt otteessaan ja se on tehnyt hajamieliseksi. Unohdan vastata viesteihin, eilen lähdin kotoa ilman lompakkoa ja töistä ilman toista kassiani. Kadulla kuljen niin ajatuksissani, että tietä ylittäessäni havahdun huomioon, etten ole yhtään katsonut ympärilleni. Ei hyvä.

Erityisesti juuri siksi tekee hyvää ajatus, että muutaman tunnin kuluttua loikoilen hotellisängyssä. Edessä siis vuorokauden mittainen miniloma. Eihän toki vuorokausi nollaa viikkojen kiirettä, mutta tuon kaltaiset irtiotot ovat silti tärkeitä. Kotona ei välttämättä pääse irti arkiajatuksista ja työläppäri on ihan liian käden ulottuvilla, mutta uudessa ympäristössä ajatusten tuulettuminen on usein helpompaa. Niinpä todella odotan tätä pientä maisemanvaihdosta kotikaupungin sisällä. Päivittelen myös IG Storiesin puolta, tai ainakin yritän, ellen nukahda heti kun pääsen pehmeään sänkyyn (olen kiireen lisäksi nukkunut hälyttävän huonosti viime aikoina). Toivottavasti ensi viikko alkaa uudelle energialla!

Nyt löhöilen vielä omassa sängyssä, vaikka oikeasti heräsinkin jo tosi aikaisin. Silti on kivaa kun ei tarvitse pitää kiirettä nousemisen suhteen.

Tämä asu on reilun viikon takaa. Harmillisesti kuvien kanssa kävi pieni vahinko ja suurin osa tarkentui minne sattuu tai ei tarkentunut ollenkaan, joten mukana vain ne harvat ruutukelpoiset. Kuvien myötä toivottelen kaikille ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa viikonloppua, toivottavasti se on sitä itsellekin!

Neule: & Other Stories / Hame: Oasis / Kaulukset: ASOS / Bleiseri: H&M / Nilkkurit: Beatrice
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Rakastan myös ihania vaatteitta!! Rakastan olla uniikki ja erilainen. Sen takia teen melkein kaikki omat vaatteet itse😀! Aloitin just blogi kirjoittaa. Jos haluat käy kurkamassa😉☺️!! Ihana blogi ja kuvat sulla on🙃🙃

Vastaa

Oi, ihanaa kun teet itse! Niin todellakin saa uniikkia ja oman näköistä! Täytyykin käydä kurkkaamassa blogiasi ja niin ihanaa, kun jätit kommentin! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.