Yhteistyössä Bellapuodin kanssa

Belloissa on kuhistu jo jonkin aikaa ja innolla (kerrankin) odotettu maanantaiaamua, sillä Bella-blogit on saanut rinnalleen verkkokaupan, Bellapuodin, joka avasi virtuaaliset ovensa tänä aamuna. Minulla oli ilo päästä kierrokselle kauppaan jo ennen avajaisia, ja voih miten syövereihinsä se imaisikaan! Valikoimasta löytyi kaikkea herkullista, enkä malttanut irrottautua ruudun ääreltä ennen kuin kaikki itseä läheltä liippaavat kategoriat oli kahlattu läpi. Sisustuskärpänen on kyllä pahasti puraissut, sillä hiiri tuntui klikkailevan lähempään tarkasteluun koreja ja sisustustavaraa, vaikka puodista kyllä löytyy shoppailtavaa muillekin elämän osa-alueille, aina koruista ja asusteista kosmetiikan kautta herkkuihin ja leluihin.

Bellapuoti on tervetullut ylistys kivijalkaputiikeille, yrittäjille se on riskitön vaihtoehto ja helppo tapa kohdata asiakkaita oman alueensa ulkopuolelta, ja asiakkaille se taas tuo kivijalkaputiikkien valikoiman lähelle. Nyt paatuneetkin verkkoshoppailijat pääsevät pikkuputiikkien valikoimiin kiinni! Puotiin on koottu hurmaava edustus yrityksiä ympäri Suomen, joista jokainen tuo oman valikoimansa helmiä kaikkien saataville, ja siksipä valikoimasta löytyy myös sellaista, mitä on ollut vaikeampi verkosta löytää. Saman katon alta löytyykin kotimaisia käsitöitä ja designia, putiikkien yksilöllistä valikoimaa ja kansainvälisiä sisustustuotteita sekä kosmetiikkaa. Jo näin ovet avatessaan tarjolla on huimaava 100 kauppiaan joukko, jotka ovat tuoneet verkkokauppaan noin 8000 tuotetta. Ja se on vasta alkua, syksyn kuluessa myös tuotteita ja kauppiaita on tulossa lisää!

bellapuoti sw1. Less is More Cajeput -setti / 2. Petit four tähtivuoat / 3. Punottu kori / 4. Lion juliste / 5. Papershop lahjapaperi / 6. Jurlique Citrus Purifying Mist / 7. Jatkojohto / 8. Dip kulho

Itse jatkan tänään illalla shoppailua Bellapuodissa, ja yritän valkata kaikkien niiden eilen illalla uusille välilehdille klikkaamieni tuotteiden keskeltä, mitä laitan tilaukseen (olen aika varma siitä, että oikean yläkulman kori on ainakin pakko kotiuttaa). Erityisen ilahtunut olin muutamien luonnonkosmetiikkamerkkien löytymisestä tarjonnasta sekä söpöstä paperitavaravalikoimasta, puhumattakaan lahjarintamalla inspiroivista ideoista. Tiedän minne suunnata joulun alla lahjastressiä lääkitsemään. ;)

Ostoksille Bellapuotiin pääset tästä.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Oikean yläkulman kori on kyllä kerrassaan hurmaava. Sopisi täydellisesti vessan nurkkaan kosmetiikkapurnukoiden säilytykseen! :)

Vastaa

No niinpä, ihan sama ajatus tuli itselläkin mieleen! Kori on kyllä niin helppo, että sen voisi pistää vaikka minne, ja mietinkin, että pitäisikö hankkia saman tien kaksi… ;)

Vastaa

Apua, vaikka mitä ihanaa! :) Vaikka keittiön kaapit pursuilevat jo kaikenlaista tarviketta niin kai voin jotenkin yrittää perustella miksi ehdottomasti tarvitsisin nämä:

http://bellapuoti.com/onnenovi-keksimuotit-1

Vastaa

Hih, eikä! Noi muotit olin valkannut mukaan kollaasiin, mutta kun meinasi tulla liian täyteen ahdettu kuva, jätin ne pois, mutta samoja itsekin ihastelin :) Tosin niillä olisi varmaan vähän enemmän käyttöä sulla kuin mulla, itse ostaisin vain sen takia, että ovat söpöt, mutta käyttäisin ehkä kerran kun en muutenkaan ikinä keksejä leivo ;) Tai noh, voihan noista tehdä joulupipareita…

Vastaa

Menit sitten tästä mainitsemaan.. Sinne hupeni rahat, mutta onneksi posti tuo piakkoin oikein ihania paketteja ;)

Vastaa

Hih, voi ei ;) Mulla kävi vähän sama juttu, tein koollaasia postausta varten ja yhtäkkiä olikin klikattuna talteen liuta kiinnsotavaa. Tosin olisi pitänyt toimia heti, muutama, johon iskin silmäni oli nimittäin ehtinyt loppua varastosta kun myöhemmin palasin takaisin shoppailemaan, mutta toivottavasti suosio on tae sille, että niitä pian saapuu lisää ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.