Viikonlopun vuorokausi Haikon kartanossa oli mitä ihanin tapa viettää vuosipäivää ja muutoinkin alue sopi loistavasti pieneen irtiottoon. En avannut läppäriä kertaakaan ja illallispöydässä mies ihmetteli, kun en tuttuun tapaan kaivanut kameraa esiin annoskuvien ottoon. Kannustettuna nappasin pari otosta omaksi muistoksi, mutta nyt ei tehnyt mieli poukkoilla kameran kanssa sen enempää vaan ihan vain olla ja nauttia seurasta yksiä asukuvia lukuun ottamatta. Ei sillä, etteikö kuvattavaa olisi ollut, kartano on kaunis ja luonto sen ympärillä viehättävä. Lilluimme kylpylässä, kipusimme näköalatorniin ja söimme hyvin. Haikon kartanon keittiö loihti ihan mielettömiä herkkuja ja voin lämpimästi suositella ravintolaa; kauniit ja maukkaat annokset sekä ihana palvelu. Pohdittiinkin jo, että tänne täytyy suunnata joskus uudelleenkin yhdeksi yöksi tai koko viikonlopuksi ja ottaa vaikka jotain spa-hoitoja tai miettiä muuta aktiviteettiä. Aiemmin keväällä poikkesin Haikon kylpylässä blogin kautta saadussa Megik8 mikroneulashoidossa ja se oli kyllä tosi hyvä, joten ainakin sen voisin hyvin ottaa uudelleen tai sitten ihan vain hemmottelua. Paluumatkalla koukkasimme vielä Porvoon kautta hakemassa herkkulemppareitani Brunbergin suukkoja ja loppuvaiheessa minilomaa aurinkokin päätti taas pilkistää näkyviin.

Paljon helteisempää oli silloin, kun nämä asukuvat napattiin. Hameen muistattekin ehkä vilahtaneen niissä viikontakaisissa kesäkuvissa. Laineet hiuksissa on edellispäiväisen blogitapaamisessa laitetun lettikampauksen peruja, joista kolmantena päivänä jäljellä oli vielä jotain rennon laineentapaista pörröä, mikä näkyikin niistä kukkapannalla ja -mekolla varustetuissa kuvissa.

kukallinen maksihame 8kukallinen maksihame 6maksihame 5maksihame 33kukallinen maksihame 01 Toppi: Mango / Hame: Forever21 / Kengät: Mam’zelle, saatu / Rannekorut: Accessoriez & Shashi / Aurinkolasit: Versace

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Voi luoja, miten upea sä olet! ♥
Ihana asu kerrakseen! Tuon hameen voisin minäkin kotiuttaa milloin vain :)

Vastaa

Voi ihana sinä! <3 Kaunis kiitos!! Tämä hame on kyllä just täydellinen kesähame, liehuu keveänä ja piristää väreillään :)

Vastaa

Kaunis tyyli, hyvin yhdistelty hame. Aurinkoista kesää!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! Ihanaa kesää myös sinulle :)

Vastaa

Jälleen ihan järkyttävän(oikei, tää on vähän huono sana kyl) upeita kuvia! Sulle käy todella hyvin kunnon fuksianpunainen huuliin.

Vastaa

Haha, kiitos ihana <3 Hih, mä olen ihan vasta lyhyen ajan sisään opetellut käyttämään näitä vähän räväkämpiä huulipunia ja tykästynyt kyllä, kun vaan malttaisi useammin, piristää nimittäin kummasti sekä asua että mieltä :)

Vastaa

Moi, ihanasti sulle sopii myös laineikkaat, pehmeät hiukset! Eikä tosiaan tartte mitään pidennyksiä!

Samoin sopii sekä kirkkaat värit, että kova musta. Mielestäni se on harvinaista että molemmat käy noin hyvin.

Näen sussa kyllä todella paljon Madonnaa, yhtä muuntautumiskykyinen ja jotain samaa karismaa!

Vastaa

Oi apua, miten mulla onkin jäänyt kommenttisi kokonaan välistä! Pahoittelut, en suinkaan tarkoituksella ole jättänyt vastaamatta :)

Tosi kiva kuulla, että toimii! Kova musta on kyllä usein haastava, ja tuntuu, että se harvemmin sopii näin vaalealle kuin itse olen, mutta mahtava kuulla, että toimii!

Ja mikä vertaus <3 Huuh, olen otettu! Hassua kyllä on se, että itse en näe itseäni juuri yhtään muuntautumiskykyisenä vaan pikemminkin päinvastoin, ja ihailen itse heitä, jotka leijuvat lookista toiseen ja kaikki toimii, heh :) Kai sitä jotenkin itse muuttuu sokeaksi peilikuvalleen?

Kiitos ihanasta kommentistasi ja ihanaa alkanutta viikkoa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.