Juuri toissa yönä hetki ennen nukahtamista puhuin miehelle, kuinka huolissani olen oman muistini temppuilusta. Viime vuonna pistin muistiongelmat stressin piikkiin, mutta nyt sitäkään ei voi enää syyttää. Unohdellut asiat, tapaamiset, tekemiset ja viestit hävettävät, sillä olen tottunut olemaan tosi tunnollinen ja yleensä tällaisissa asioissa myös hirveän hyvämuistinen. No en ole enää, kaikkea muuta. Eikä tarvinnut odottaa kuin vuorokausi seuraavaan todistusaineistoon. Eilen myöhään illalla istuttiin sohvalla ja mies kysäisi ohimennen, että olenko valmis seuraavaan päivään. En ollut yhtään kärryillä mistä puhuttiin ja onkimalla sain kaivettua esiin, että niin, kun on meidän vuosipäivä. Auts, se osui. Yleensä olen näissä asioissa hyvin perillä ja tapaan olla vielä sen verran lojaali, että infoan toista tärkeistä päivistä aina hyvissä ajoin, oli se sitten merkkipäivä tai muu edessä häämöttävä muistamisen arvoinen hetki. Noh, meillä ei ollut tästä hiiskuttukaan ja kiitos tämän dementikon muistini, elin sitä samaa arkea kuin muinakin päivinä. Toinen meistä oli tällä kertaa valmistautunut vaikka toinen ei, niinpä lähdetään ihan just nyt Haikon kartanoon viettämään parisuhdeaikaa, ihanaa! Suunnittelemani postaukset saavat siis odottaa ja arvontakin tipahtaa ruutuun kun ehdin, ehkäpä vasta huomenna. Ihanaa päivää kaikille!!

farkkupaita 16farkkupaita 4farkkupusero 7farkkupaita 35farkkupaita 25Farkkupaita: Only / Hame: Zara / Kengät: Marian / Kaulakoru: Mart of China / Vyö: Global / Keltainen rannekoru: Odd Molly, saatu / Ruusukultainen rannekoru: Shashi

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

15 comments

Vastaa

Stressin purkautuminen voi viedä pitkänkin aikaa. Postaustesi perusteella käsittelet tällä hetkellä hyvin syvällisiä asioita itsestäsi ja siitä, mitä haluat olla ja tehdä tulevaisuudessa. Se on aivoille yllättävän rankkaa ja tällöin ei välttämättä jää ”tilaa” niiden arkisempien asioiden muistamiselle.

Onnea vuosipäivän johdosta!

Vastaa

Kiitos ihanasta kommentistasi! Toivon niin, että asia on just näin, ja kieltämättä kuulostaisikin loogiselta! Sitä on vain jotenkin itse säikähtänyt tilannetta, kai kun odotti tällaisten asian helpottavan muutoksen myötä ja nyt tuntuu melkein kuin olisi jopa toisinpäin. Kai pitää antaa vielä itselle aikaa ja yrittää ottaa rennosti :)

Vastaa

Upeaa vuosipäivää teille! <3

Ps. mullakin pukkaa dementiaa, myös parisuhdeasioissa: Jani toi vuosipäivänä kukkia, minä ihmettelin mistä hyvästä… Hups…

Vastaa

Oi, kiitos ihana! <3 Haha, huojentavaa, että muillakin muisti temppuilee näissä asioissa :D

Vastaa

Kaunis asu – harmaa farkkupaita näyttää tosi kivalta valkoisen hameen kanssa:)

Paljon onnea teille!!
Sarina x

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! <3

Vastaa

p.s.. äskeinen kommenttini oli tarkoitettu vain Sinulle. Jättäisitkö sen julkaisematta, koska asia on aika ”arka” vieläkin.. t. Jade

Vastaa

Sulla vielä stressi purkautuu ja aivot kaipaavat huilia! Btw, aivan ihanat kengät, makeen ruskeat. Onnellista vuosipäivää!

Vastaa

Kiitos kovasti!! :) Voi että, toivon tosiaan, että tilapäisestä stressin purkautumisesta vain kyse! Täytyy kai vain yrittää olla entistä kärsivällisempi ja antaa itselle aikaa :)

Vastaa

Samalla linjoilla muiden kanssa eli kun stressi alkaa purkautua niin se voi tehdä aivoille kepposet pitkäänkin! Omasta ”burn outista” on jo aikaa tasan 2 vuotta ja edelleen muisti pätkii. Mutta pitää olla armollinen itselleen ja antaa aikaa palautumiseen. Ajattele positiivisesti, että sinut yllätettiin vuosipäivän tiimoilta iloisesti, kaiken ei tarvitse olla aina niin suunniteltua!

Vastaa

Jotenkin hirmu huojentavaa kuulla kokemusta vastaavasta, koska kieltämättä itse on tästä muistamattomuudesta ehtinyt jo todella huolestua, se kun tuntuu niin epänormaalin voimakkaalta, että olen ehtinyt jo ties mitä varhaisiän dementiaa pohtia vakavasti vaihtoehtona! Kai pitäisi vain just kuten sanoit, olla armollinen itselle, ottaa rennosti ja antaa aikaa :) Kiitos kovasti kommentistasi ja kannustuksesta!

Vastaa

Voi ihanuus, anna vain itsellesi aikaa. ♥ Varmasti muistikin alkaa sitten pelailla, kun et murehdi sitä ♥

Ja taas kerran, vau, niin upea sinä ja asu!

Vastaa

Voi kiitos ihana, kommenttisi piristävät kyllä joka kerta mielettömästi! Olet kyllä varmasti niin oikeassa! Huoh, pitäisi vaan osata ottaa rennosti :)

Vastaa

Äkillinen muistamattomuus voisi hyvinkin johtua vähistä yöunista, huonosti nukutuista öistä tai jostain vitamiinin puutteesta. Minulla on yleensä tosi hyvä muisti mutta väsyneenä unohtelen muutamia asioita

Vastaa

Totta, muistiongelmiin saattaa löytyä usein vaikutusta yllättävänkin läheltä vaikka voi mennäkin hetki, ennen kuin ne osaa itse paikallistaa :) Toivottavasti todella kyse on vain tilapäisestä jutusta, ja lepo sekä aika auttaa asiaan!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.