Ihana kevät, ja kevään merkit! Olo kohenee päivä päivältä ja eilen uskaltauduin jo kevyelle kävelylle. Tuntui, että kevät on ottanut harppauksen ihan päivissä. Päiväkahville istuessa Café Torpanrannan edessä meri kimmelsi kuin olisi kesä ja joku makoili rantakalliolla kuin leutona kesäiltana.

Kuusisaarta kohti askeltaessa sinivuokkoryppäät puskivat maasta, meri tuoksui ja nurmi vaihtoi hyvää vauhtia väriään ruskeankeltaisesta vihreään. Hyvä sää tai ihan vain pitkät vapaat olivat houkutelleet monta muutakin Villa Gyllenbergin viehättävään huvilaan pääsiäissunnuntain taide-elämykselle, ja ulos astuessa aurinko häikäisi niin, että aurinkolaseille olisi todella ollut tarvetta.

Kevään merkiksi voi kai kutsua tätä kirsikkakuvioista mekkoani. Yksi lempimekoistani, ehdottomasti, mutta sellainen, jota ei oikeastaan talvikautena tullut käytettyä. Toki lyhyet hihat voisi peittää neuletakilla, mutta silti, itselle tässä mekossa on jotain niin kesäistä, ettei käyttö talvella houkutellut. Mutta nyt museovierailun jälkeinen pääsiäislounas tuntui täydelliseltä saumalta napata mekko käyttöön.

Koska päivä oli yhdistelmä ulkoilua ja lounasta, oli asukin jostain sieltä välimaastosta. Kiva mekko ja matalahkot, pidempään kävelyyn sopivat kengät. Päällä R-Collectionin punainen anorakki, joka ehkä useammin näkyy päälläni ulkoillessa vaikka toki toimii kaupungillakin. Uskaltauduin liikkeelle jopa ilman kaulahuivi, ja kun takin veti ylös asti kiinni, pärjäsi yllättävän hyvin.

Mekko: Only / Anorakki: R-Collection / Nilkkurit: Ten Points / Laukku: Marc Jacobs / Kaulakoru: & Other Stories

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.