Ostin alesta puoli-ilmaiset pronssinhohtoiset shortsit, jotka vilahtivat eilisenkin asukuvissa. Epäilen, että ne eivät ole monen mieleen, sillä tuskinpa muuten olisivat jääneet roikkumaan alejämiin. Mielestäni niissä oli kuitenkin jotain hauskaa, ehkä väritys tai sitten vain se, että ovat tosi mukavat päällä, rennot ja joustavat. Poikkesimme lauantaina Kansallismuseossa ja shortsit päätyivät osaksi rentoa asua, jossa oikein millään palasella ei ole väriparia, mutta ehkäpä synkempi sävymaailma takaa riittävän eheyden. Tummanvihreä mokkanahkainen laukku oli unohtunut koko kesäksi kaapin perälle, mikä on harmillista, sillä pidän laukusta paljon. Onneksi nyt sattui käsiin ja toimiihan tuo mainiosti myös syys- ja talvikäytössä!

Itsellä on edelleen viehätys tummaan havunvihreään ja mieltäni on jäänyt kaihertamaan aivan täydellisen malliset ja laukun kanssa samanväriset Massimo Duttin housut, joita sovittelin Makedoniassa. 50 euroa tuntui silloin liian kovalta hinnalta heräteostoksesta, mutta voi kunpa olisin tiennyt kuinka jään niitä kaipaamaan, niin en olisi miettinyt hetkeäkään. Sittemmin olen yrittänyt etsiä niitä samoja kapealahkeisia housuja ebaystä ja huuto.netistä, mutta tuloksetta. Silti vielä elättelen toiveita, että jossain ne tulisivat vastaan ja jos tulevat, en aio aikailla!

hohtoshortsit 0v hapsulaukku 02hohtoshortsit 02vhapsulaukku 2hohtoshortsit 01v Toppi: Zara / Neuletakki: Promod / Shortsit: H&M / Kengät: Stylesnob / Hapsulakku: ASOS / Kuoriaiskorvikset: Zara

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hauskan näköiset ja kiva yhdistelmä!

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.