Hymyilin tiistaina Hangon keksinä tarpoessani tuulta vasten ja huivia kaulan ympärille tiukemmin puristaessa yhtäkkiä kuperkeikkaa heittäneessä säässä. Syynä riemuun ei ollut sää, kaikkea muuta, vaan upouusi korikassa, josta kiitos kuuluu Sinulle ihana lukijani, joka vinkkasit maailman söpöimmästä pienestä Kruununhakalaisesta Anne’s Past & Present -puodista. Siellähän niitä oli, marokkolaisia korikasseja, ja minäkin löysin viimein väreihini istuvan rennon kesälomalaukun!

korikassi pastpresent 3korikassi pastpresent 6

Pieni miinus on, ettei kassia saa kokonaan kiinni sisältä, mutta asian voi ratkaista laittamalla ison kankaisen pussukan laukun sisään. Arvoin pitkään kahden korikassin välillä, tämän ja sellaisen, jossa vaalean beiget hihnat ja itse asiassa olisinkin ottanut sen toisen värimaailmansa puolesta, mutta siinä ei ollut solkea, joten käytännöllisyyden nimissä päädyin tähän. Se toinenkin oli kuitenkin myöskin niin ihana, että luulenpa, että joudun käymään hakemassa senkin, mutta tämä yksilö on ehdottomasti se, joka lähtee reissulle mukaan. Olen niin iloinen! Juuri tällaista konstailematonta klassista korilaukkua olen etsinyt, vieläpä sellaista, joka vaikuttaa kestävältä, nahkahihnat on hyvin kiinni ja solkikin napakka. Vuori tekisi siitä entistä kestävämmän, mutta eiköhän tämäkin kanna kevyet lomatavarat mainiosti. Tilavakin laukku on, joten kaikki tarpeellinen kaupunkipäivän tarpeista rantakamppeisiin mahtuu aivan varmasti sisään. Voi että, mitä riemua yhdestä korikassista! Ai niin, putiikilla on pieni nettikauppakin, josta löytyy ihania sisustusjuttuja ja näitä korikassejakin. Ja sinulle, joka tästä vinkkasit, lähetän ekstralämpimiä halauksia!

korikassi pastpresent 5korikassi pastpresent 4

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Miten ihana kesäkassi! Ihan täydellinen. Tuota kelpaa kyllä kantaa pitkin kesäkatuja ja rantoja :)

Vastaa

Voi eikö olekin! Tämä on kyllä nin loistava ja rento rannalle ja kesäiseen kaupunkiin – en malta odottaa matkaa ja kunnon mahdollisuutta päästä käyttämään kesäasuja! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.