Viime viikot ovat olleet melko kiireisiä töissä, joten täydelliseen saumaan tuli kun Elsa kysyi kiinnostaisiko miniloma satumetsässä. Toisin sanoen Sokos Hotel Presidentin yhdessä uudistetuista huoneista, satumetsä-teemakerroksessa. Totta kai kiinnosti! Rakastan hyviä ja persoonallisia hotelleja (ja aivan erityisesti hotelliaamiaisia). Lisäksi irtiotto kotoa nyt tekee aina hyvää, vaikka se tarkoittaisikin vain kävelymatkan päässä kotiovesta viipymistä.

sokos-hotel-presidentti-1 sokos-hotel-presidentti-2sokos-hotel-presidentti-20

Päätettiin nauttia viikonlopusta kunnolla, suunnattiin hotelliin jo ajoissa. Makoiltiin pehmeillä sängyillä, kuunneltiin musiikkia, tilattiin ruokaa huonepalvelusta ja oltiin vain. Sellaista pitäisi tehdä useamminkin. Kummasti nopeammin myös rentoutuu kotikuvion ulkopuolella, kun ei ole tiskivuorta tai pyykkejä muistuttamassa kaikesta, mitä voisi tai pitäisi tehdä pelkän oleilun sijaan.

Sokos Hotelli Presidentti siis uudistuu parhaillaan ja sen kerroksiin tulee viisi erilaista teemamaailmaa; juhannus, talvimyrsky, satumetsä ja sisu. Viimeisin valmistunut kerros on juurikin satumetsä. Kokonaisuuden konseptisuunnittelu on muuten Paola Suhosen ja Ivana Helsingin käsialaa. Hyvältä näyttää!

sokos-hotel-presidentti-7sokos-hotel-presidentti-8sokos-hotel-presidentti-17c

Myöhemmin päivällä poikettiin vapaaottelumatsissa vain todetaksemme, että ehkä se ei kuitenkaan ole meidän juttumme. Niinpä hipsimme vaivihkaa pois ja suuntasimme loppuillaksi Kallioon. Seuraavana päivänä kotiin kulkiessa mietittiin, että vastaava rento ulkona käynti pitäisi ottaa ihan tavaksi. Ei näin vanhana enää jaksa joka viikonloppu pitkälle keskiyön jälkeisistä tunneista (tai noh, en ole koskaan jaksanut), mutta jos kerran kuussa saisin Elsan seuraksi lähialueiden yöelämään niin täydellistä, sen verran hauskaa meillä oli!

sokos-hotel-presidentti-10sokos-hotel-presidentti-19

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.