Sää on muuttunut todella hyytäväksi viime päivinä enkä oikein tiedä miten päin olla. Hetkellinen toivottomuus hiipii mieleen, tähänkö nyt pitäisi tottua? Eilen illalla kävelin Hartwall Areenalta Pasilan asemalle ja pimeys tuntui hullulta. Ihmismassa hukkui synkkyyteen ja puristin hihoja pidemmälle kämmeniin yrittäen epätoivoisesti hillitä hytinää. Tänään osasin pukeutua jo vähän lämpimämmin, mutta silti, en mitenkään vielä ole valmis luopumaan bleisereistä, vastahan niiden makuun ehdin päästä! Tai tennareiden! Ei käy.

Tämä asu on viikonlopulta. Napattiin nopeasti kun käveltiin Elsan kanssa hotellilta luokseni. Ja ne menivät niin pieleen, ettei voi muuta kuin olla huvittunut. Viihteellä käyminen painoi silmäpusseina ja kalpeutena ja noh, kuvissa en vain ollut paikoillaan selvästi hetkeäkään. Nämä ovat ne ainoat julkaisukelpoiset, muut ovat loistavaa materiaalia pilalle menneiden kuvien koosteeseen – jos sellaisen taas joskus saan aikaiseksi tehdä. Harmi, sillä tykkäsin asusta todella paljon ja siinä olisi ollut potentiaalia parempaankin kuvamateriaalin.

ruudullinen-kaulahuivi-7 ruutuhuivi-3ruutuhuiviruudullinen-kaulahuivi-4

Pusero: Zara / Nahkahame: Cristelle&Co / Bleiseri: Mango / Tennarit: Superga /
Huivi: H&M / Laukku: Marc Jacobs

Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Kumisaappaat sulta sentään jo löytyy, mutta vielä pitänee koulia sinua mökkivierailuilla siihen, miten pukeudutaan sään mukaisesti. Eli niin että kun menee ulos, ei tarvii palella :D
Tänään viimeksi ihmettelin, miksi kaikki muut valitteli kylmää säätä ja minulla oli vähän hiki kun pääsin keikkapaikalle. Joko olen oppinut pukeutumaan ja/tai mulle on tullut sitä hylkeilläkin olevaa ruskeaa rasvaa koleassa kelissä mökillä.

Vastaa

Haha, no mä en siihen rasvaan usko, joten oot vaan oppinut pukeutumaan :D Tämä hyytävä kylmyys tuli jotenkin yllättäen ja tajusin, että mulla on vielä kaikki lämpöiset takit ja paksut neuleet varastoon pakattuna, pakko ehtiä kaivamaan ne mahdollisimman nopeasti esiin tai muuten ehkä kuolen. Palelu on inhottava tunne :/

Vastaa

Mä voisinkin ottaa haasteeksi kasvattaa sitä ruskean rasvan osuutta. On googlettamisen perusteella jopa ihan terveellistä. Ja olisihan se varsin kätevää, kun oma kylmän sesongin rasvakerros lämmittäisi ja samalla polttaisi sitä muuta turhaa rasvaa, sitä voisi olla seuraavaksi kesäksi hyvässä rantakunnossa sitten ihan melkein itsestään :)

Vastaa

Todella tyylikästä Anna-Maria:)

Vastaa

Kiitoksia :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.