Tämän blogipäivän varalle oli vaikka mitä suunnitelmia, mutta toisin on mennyt. Alkoi laiskottamaan. Tai ei alkanut, koko päivän on. Niinpä sunnuntai on kulunut ohjelmia Netflixistä tuijottaessa ja kotiin kuljetettua ruokaa (tilasin sentään salaattia ja kateellisena kuolasin miehen pizzaa) syödessä. Ei irtoa, ei tänään. Niinpä siirrän suunnitelmat huomiselle ja näin pikaisen hei-moin jälkeen palaan takaisin makuuasentoon sohvalle ja jatkan tv:n tuijottamista. Jottei nyt ihan hiljaiseksi jäisi blogi, niin tässä asu joulun välipäiviltä. Punainen on yksi niistä väreistä, joita kaipaan lisää kaappiini, mutta jostain syystä sitä tuntuu olevan vaikeaa löytää juuri oikeassa sävyssä, riittävän puhtaana ja syvänä, sellaisena kuin vaikkapa tässä Zaran neuleessa. Esimerkiksi punainen kellohame ja takki olisivat erittäin tervetulleita vaatekaappiani täydentämään!

viittaruutuponcho 44ruutuponcho 10Neule: Zara / Poncho: Object / Hame: River Island / Laukku: Coccinelle / Saappaat: Fericelli

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Minusta sunnuntaina saakin laiskottaa, ihana huolellakin. Eihän sitä nyt aina tarvitse olla menossa. Koko viikon saa viipottaa tukka putkella, niin joskus voi laiskottaakin :)

Vastaa

Niin totta! Ihan hölmöä, että sitä herkästi kokee syyllisyyttä yhdestä lököpäivästä, vaikka just niitä tarvitaan, että jaksaa puuhata monta muuta päivää :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.